Jump to content

Marushkica

Члан
  • Број садржаја

    0
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Marushkica's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

0

Форумска репутација

  • Отворен клуб  ·  97 члана, чланова  ·  Последња активност

    Аутори, ствараоци, чланови форума, изволите на чашицу разговора, или, једноставно, постављајте своје радове: приче, песме, афоризме, есеје, анегдоте и све оно што нађете за сходно, а тиче се лепе писане речи. Место које окупља све оне форумаше који пишу и стварају књижевне радове. Овде треба постављати актуелне Књижевне конкурсе, међусобно коментарисати наше радове а на првом месту, исте овде и објављивати. Волите да читате! Придружите нам се! Биће нам част да вас примимо.

  • Отворен клуб  ·  79 члана, чланова  ·  Последња активност

    Svi IT-evci na jednom mestu. Programatori, hakleri, dizajneri ujedinite se! Pridružite se našem klubu, imamo kolačiće i keš. Naše git riznice: https://github.com/pouke-org

  • Отворен клуб  ·  62 члана, чланова  ·  Последња активност

    Клуб љубитеља пољопривреде, домаћих производа и природних лепота.

  • Затворен Клуб  ·  597 члана, чланова  ·  Последња активност

    Група је настала због велике потребе да члановима сајта који желе да упознају особу са којом желе да ступе у комуникацију са намерном да се касније све то развије у оно чему је и циљ ове групе -БРАК. Ово је поједностављена верзија подфорума Кана Галилејска, потребно је да одмах по одобрењу од стране администратора клуба направите профил о вама. Тако ће да остали чланови виде ко сте. Немојте да будете стидљиви, слободно се придружите. Клуб је затвореног типа, само чланови могу да виде садржај. Такође, НИЈЕ ЦЕО САЈТ КАНА ГАЛИЛЕЈСКА, него само овај део, тако да упознавања се дешавају овде и са члановима клуба и строго је забрањено узнемиравање осталих чланова и чланица који нису у клубу. Кад се учланите ОБАВЕЗНО прочитајте ПРАВИЛНИК. Непоштовање истог повлачи бановање из клуба. Да бисте могли да постанете члан клуба "Кана Галилејска" потребно је да на мејл [email protected] пошаљете следеће податке: - форумско име (ник) и мејл са којим сте пријављени на форуму - Име и Презиме, место становања - годиште, - образовање - колико дуго сте у Цркви и да ли сте у вери - Да ли сте слободни и да ли би вам, ако се деси то био први брак. НЕ ОЧЕКУЈТЕ ДА ЋЕ СЕ СТВАРИ САМЕ ОД СЕБЕ ДЕШАВАТИ, ПРЕУЗМИТЕ ИНИЦИЈАТИВУ, ПОСТАНИТЕ АКТИВНИ НА САЈТУ, ПИШИТЕ ЈАВНО, ПОКАЖИТЕ ОНО ШТО НАЈБОЉЕ ЗНАТЕ. МИ ВАМ ЖЕЛИМО СВУ СРЕЋУ И БОЖЈИ БЛАГОСЛОВ!

  • Отворен клуб  ·  46 члана, чланова  ·  Последња активност

    Apsolutno i ubedljivo najbolji klub na ŽRU!

  • Отворен клуб  ·  45 члана, чланова  ·  Последња активност

    Група је формирана да бисмо могли да разговарамо о емисијама које се свако вече одржавају на каналу Живе Речи. Линк ка нашем ЈуТјуб каналу https://www.youtube.com/channel/UCiZRLcWP9zvJUuaSzHib2hA

  • Отворен клуб  ·  34 члана, чланова  ·  Последња активност

    Namenjeno za sve ljubitelje astronomije. Delite znanje, maštu, astronomske događaje i sve što je vezano za univerzum.

  • Затворен Клуб  ·  7 члана, чланова  ·  Последња активност

    СРПСКИ ВИТЕШКИ КОДЕКС
  • Затворен Клуб  ·  98 члана, чланова  ·  Последња активност

    Жива Дела Утехе представљају хуманитарну делатност организовану у оквиру сајта Поуке.орг, чији су саставни део. Клуб је формиран као подршка активностима у вези организацијe ЖДУ. Рад Клуба ЖДУ одвија се искључиво у складу са Правилником. Сви чланови форума који желе да узму учешће у ЖДУ, добро су дошли.

  • Затворен Клуб  ·  21 члана, чланова  ·  Последња активност

    Егзистенција у философији значи постојање, опстојност. «Шта постоји?», «шта значи постојати?», «шта значи бити?» темељна су питања западњачко-европске метафизике (онтологије), а «егзистенција» је један од њених темељних појмова. Егзистенција је тубитак (у разлици спрам тако-битка, бити, есенције); она је начело озбиљења суштине. У егзистенцијалној философији егзистенција је начин испуњења људске опстојности. Ово је простор за све који стварност посматрају кроз призму егзистенцијализма. Размена идеја и садржаја у циљу буђења свести о пролазности, обожењу... и "чешкања ушију"... ;)

  • Затворен Клуб  ·  133 члана, чланова  ·  Последња активност

    Клуб људи који теже правим вредностима.

  • Отворен клуб  ·  69 члана, чланова  ·  Последња активност

    У клубу се сваки дан дарује један члан форума, на дан Славе, Имендана или рођендана, књигама или часописима одабране садржине. Учесници даље могу да буду и дародавци.

  • Отворен клуб  ·  11 члана, чланова  ·  Последња активност

    Статут правничког клуба "Живо Право Утехе" Члан 1. Правнички клуб "Живо Право Утехе" ( у даљем тексту ПКЖПУ ) је отворени ЖРУ клуб чији је циљ вођење расправа о правним темама. Члан 2. Расправе у ПКЖПУ су строго правне природе, те се свако одступање од тог стандарда санкционише мерама које управа ПКЖПУ нађе примереним. Члан 3. Правници су баџе и добију сваку девојку. Програмери су лузери.

  • Отворен клуб  ·  26 члана, чланова  ·  Последња активност

    Клуб чланова Вибер групе Поуке.орг, отворена за комуникацију, разговоре и договоре. https://invite.viber.com/?g=AmLx_ukLLUX4uvkVtjPM88BSprTMlU86

  • Отворен клуб  ·  50 члана, чланова  ·  Последња активност

    Klub umetnika je mesto gde će umetnici iz svih krajeva podeljeni na mnoga različita zanimanja i sa širokom lepezom starosti pronaći inspiraciju i teme za svoje stvaralaštvo. Mnogostrukost pruža inspirativno zajedništvo i interesantan dijalog na osnovu rada članova. Cilj kluba je da se ojača mreža među članovima, umetnicima koji učestvuju sa fokusom na doprinosu u umetnosti i kulturi. Klub je nastao iz želje da se predstave postojeći članovi umetnici i stigne do šire publike. Kako članstvo i mreža rastu, tako će se razvijati umetnička scena i u klubu umetnika. Umetnost je zajednički naziv za umetničke forme, kao što su slikarstvo, skulptura, crtež i grafika. Tokom 1900 ih. termin je proširen sa novim i mešovitim medijima i tako postao opšti termin za slikarstvo, vajarstvo, crtež, grafiku, fotografiju, kombinovani medij, performanse, dešavanja, intermedij, vrste elektronskih slika i pojedine vrste rukotvorina. Klub umetnika obuhvata i podteme koje proučavaju vizuelnih umetnosti mnoge oblike i umetnost širom sveta. Takođe uključuje umetničke teorijske teme, ikonografske teme, i mnogo više. Stručnjaci za modu, kustosi i dizajneri, kao i univerziteti i muzeji imaju svoju kategoriju ovde. Grafika i crtež i fotografija takođe imaju svoju kategoriju ovde. Početnici imaju priliku da eksperimentišu, i doprinesu komad umetnosti. Dobrodošli!

  • Отворен клуб  ·  19 члана, чланова  ·  Последња активност

    This club hasn't provided a description.

  • Отворен клуб  ·  3 члана, чланова

    У овом клубу можемо да причамо о истинитости православне вере

  • Отворен клуб  ·  21 члана, чланова

    Klub je namenjen ljubiteljima kinematografije i opšteg filmskog sadržaja.

  • Отворен клуб  ·  12 члана, чланова

    (Шта?)Проучимо је уколико желимо да нам (Због чега?) имена буду уписана у књигу живота. (Зашто?)Чувајући нас од невоља а полазећи од (Одакле)земаљског достижућу (Докле?) небеско царство (Ради чега?) ‘’Откривајући’’ Бога који седи на врху. (Како?) Духовним подвигом савладавањем и превазилажењем страсти (Где?)(у нама) (Колико?)Одрицање ради (смисао)љубави Божије.

  • Отворен клуб  ·  6 члана, чланова

    Информације, слике и остале обавијести са подручја сјеверозападног дјела Републике Српске кроз времена званог Крајина. Република Српска у свом сјеверозападном дјелу кроз времена званог Крајина претрпјела је многа страдања али и поставила многе светитеље, страдалнике и исповједнике као и оставила цркве, манастире и споменике као доказ постојања и борбе у вјери и кроз вјеру као јединог ослонца и смисла постојања и страдања ! Окупимо се и раздјелимо текстове и слике и упознајмо једни друге са нашим лијепим црквама и манастирима и дешавањима из Крајине !

×
×
  • Креирај ново...