Jump to content

Frenkii

Члан
 • Број садржаја

  134
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Репутација активности

 1. Свиђа ми се
  Frenkii got a reaction from Милошшш in Зоран Ђуровић - Онан - Онанија   
  Ја  не знам ко је господин, зову га админ. Прилично се дрско понаша и са висине али без аргумената. Случајно стадох код Милоша Обилића. Кад имам шта и видети, званична историја на факултету, линкује ми РТС, ваше право да знате све а телевизија потпуно цензурисана, мењају свест народу. Ко је Дејан?
 2. Волим
  Frenkii got a reaction from SerbCro in Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?   
  Немам ништа против оних који хоће да се вакцинишу, нека дозволе слободу избора за оног ко неће, и не видим разлог за забринутост и страх  вакцинисаних од невакцинисаних.
 3. Свиђа ми се
  Frenkii got a reaction from Жика in Зоран Ђуровић - Онан - Онанија   
  Мирко брате разумем те. Ја имам уредан сексуални живот те немам тих немира. У порно свет не улазим. Знам како се осећаш. Некад сам и ја био сам. Веруј сада долазе друга искушења. 
 4. Свиђа ми се
  Frenkii је реаговао/ла на mirko1929 у Зоран Ђуровић - Онан - Онанија   
  Мени се нешто чини да је све то бесмислено и да то само дође са старошћу. Након свега што сам ја прошао, видим да је то једна борба с ветрењачама. Можеш да се изубијаш, али се ич нећеш померити. Можеш томе посветити живот, и ништа нећеш постићи. Мој закључак је, да је бесмислено и покушавати борбу ако си мирјанин. Дакле златна средина. Порнографија и везе за једно ноћ не (не дај Боже неке болештине да и не помињем), дуге везе за брак и повремено пуштање вентила скроз у реду. Цео живот сам сматрао да је то скроз неморално и велики грех, и да ако не можеш да нађеш жену без предбрачних односа (то сам сматрао за далеко већи грех од онаније) онда не треба ни да се жениш. Али сада су ми се отвориле очи и видим да не живим у свету идеја.
   
  Није лако. Немогуће је. Колико год се ти суздржавао, доћи ће до истечења. Шта мислиш зашто ја користим реч онанија, а не рукоблуд? Зато што ти руке ни не требају. Кад се дуго суздржаваш бићеш хипер-осетљив на било какав стимулус. Чућеш комшију, сешћеш поред неке девојке у јавном превозу, итд.
   
  Тачно тако. Ако гледаш како је било раније, онда видиш да су женили 14-годишње дечаке за 12-годишње девојчице.
 5. Свиђа ми се
  Frenkii је реаговао/ла на Плаво Небо у Шта смера Бил Гејтс?   
  Где сам у мом коментару написао да је аустралопитекус само по себи ружноћа? Да ти појасним, моји наводи се односе на чињеницу да од створења које личи на мајмуна не може настати човек, јер, упоређујући лик човека и лик аустралопитекуса, по мом схватању, лик човека је лепши од лика примата. Човек је Икона Божја, ''Да начинимо човека по лику и подобију Нашем..''.
 6. Волим
  Frenkii got a reaction from sanja84 in Шта ЈА тренутно слушам...   
  Напокон сам је пронашао!
 7. Збуњен
  Frenkii је реаговао/ла на Broken у Ваш омиљени парфем?   
  Ne znam ja sta ovaj pop pise.😂😂😂
 8. Радостан
  Frenkii је реаговао/ла на Иван Ц. у Ваш омиљени парфем?   
  Имаш на фб неколико група где можеш купити декант (наточен оригиналан парфем у бочицама од 10мл), те тако испробати можда нешто што желиш, а да не купујеш целу боцу (које често нису баш јефтине). Боље је то, по мени, него куповати свакакве бућкурише и копије.
  За 1000 дин. можеш да узмеш сасвим пристојан парфем од 10мл, оригиналан у овим групама. @Broken може да те упути.
 9. Свиђа ми се
  Frenkii је реаговао/ла на Иван Ц. у Ваш омиљени парфем?   
  Синак, чисто да знаш, ово је копија... немам ништа против тога, али битно је да знаш шта стављаш на кожу или да знаш да ако ти је неко продао као "орГинал тестер" да то нема никакве везе са оригиналом. Сам парфем Tobacco Vanille је веома добра зимска прича, и ако није мој тип мириса.
 10. Свиђа ми се
  Frenkii got a reaction from Снежана in Ваш омиљени парфем?   
  Tom Ford the best!
 11. Свиђа ми се
  Frenkii је реаговао/ла на Драшко у Шта ЈА тренутно слушам...   
  https://www.youtube.com/watch?v=gggBDv_mpJ8
 12. Свиђа ми се
  Frenkii got a reaction from sanja84 in Нова стварност: вакцина-пасоши   
  Читам управо. Добро је.
 13. Свиђа ми се
  Frenkii је реаговао/ла на sanja84 у Нова стварност: вакцина-пасоши   
  može i negativan kovid test. to je dobro
 14. Свиђа ми се
 15. Тужан
  Frenkii got a reaction from Bojan* in Зашто једни друге не разумемо   
  Катастрофа.
 16. Волим
  Frenkii је реаговао/ла на Ćiriličar у Владика Порфирије изабран за новог патријарха   
  Код Бокија, Смедерево. Тзв. "смедеревски билборд"-
  АКСИОС: Освануо „смедеревски билборд“ са поруком Патријарху Порфирију
  WWW.IN4S.NET Подсјетимо, "смедеревски билборд" је познат и по објављивању порука љубави и подршке за Србе у Црној Гори, али и блаженопочившем Митрополиту Амфилофију, као и...  
 17. Волим
 18. Волим
  Frenkii је реаговао/ла на uomo del Ve.Te. у Time to say Goodbye   
  Time to say Goodbye.
 19. Волим
  Frenkii got a reaction from БанеЛ in Владика Порфирије изабран за новог патријарха   
  Достојан!
 20. Свиђа ми се
  Frenkii got a reaction from Тражитељ in Владика Порфирије изабран за новог патријарха   
  Достојан!
 21. Свиђа ми се
  Frenkii је реаговао/ла на psyche1979 у Како депресија отвара очи на свет око нас   
  Ево будала васкрсла опет. Прво @Bokisd неки су овде приметили степен интелигенције који поседујем. Неки су читали кратку биографију моју. А неки као ти пишу да би писали. Једини разлог што се појавих поново овде је да обришем налог и наравно ево још тражим али немаш ту могућност.
  Као прво Боки ако нађеш икога сто се тиче IT сектора барем равног, нити се дижем нити уздижем. Јави ми. Заш ли ти шта је IRC, BBS ... Знаш ли да сам Војвођанима увео прву широкопојасна мрежу док сте у БГ-у чучали на модемима од 33кбс. И то на црно од изгледа веће браће Мађара. Па сте она удружили три усране фирме у један Орион и дошли да покупите харач. Нити сам био власник нити директор ја сам само и увек радио. Тако да о томе да ли неко зна или не зна шта је форум немој више да ми сереш.
  И док сам још ту искористићу прилику да за ово кратко време издвојим @sanja84 , @Volim_Sina_Bozjeg, @Frenkii и њима сличнима да неког не увредим ако нехотице заборавих. А поготово Сању на чију кротку и смирену душу треба да се угледате. А @Aleksandar Stojkovic све сам ја написао само ти ниси читао. И зашто се појавих овде, и своју кратку биографију, и свој гнев, и своје праве вредности којима тежим истина и правда и тако даље.
  Не знам да ли ме је господ овамо вратио али мејл који сматрах спамом кренух да откажем и отказах све пријаве и обавештења. Размислићу мало још можда ја вама треба да помогнем па ме господ овамо упути поима немам али уследиће озбиљне информатиче информације.
  И за сада сам овде првенствено због @sanja84 коју не бирам ни хипотетички ни теоретски већ свесно за пријатеља јер ми од свих вас једина руку у невољи пружи. Хвала ти драга САЊА!!!
  Иначе овај мој мрежни надимак ( хакерски ) како год, мада код нас када споменеш хакер одма идеш у затвор колико је полиција интелигентна заједно са министарком. Постоји много врста хакера, бели шешир, црни шешир итд. Ја сам сав бео. Мисија исправна без наношења зла другим људима већ заштита истих. Потиче од грчеке речи Психа (грч. Psykhe) (лат. Psyche) је била прво љубавница, па затим жена бога љубави Ероса. Настао из љубави и цео живот само љубав и тражим. Значи реч није случајно изабрана.
  И веома битна ствар коју сам научио у овој држави је да паметни никоме не требају. Е сад стварно мислим да више паметни не теба да ћуте јер будале завладаше светом!
 22. Свиђа ми се
  Frenkii got a reaction from Драшко in Како депресија отвара очи на свет око нас   
  Брате и пријатељу, ниси сам. Има ко те воли. А ти ни не знаш да те воли или знаш, воли те. Ниси сам. 
  А и Бог те воли. Проћи ће. Проћи ће. Полако.  
 23. Тужан
  Frenkii је реаговао/ла на psyche1979 у Како депресија отвара очи на свет око нас   
  Видим као прво да овде нико никог нити слуша нити разуме а нити се труди. Као што вероватно већина неће ни прочитати. Постоје неки дуже овде па се знају а и ту неки кланови. Па овако што се мене тиче ја бих затворио ову тему. Видим да ми већина виче полако биће да грешим нешто големо а можда и тресем истину у очи па боли на крају крајева мени је потпуно свеједно.
  Ја времена немам да се трошим овде нити секунде свога живота више. Бисери који се проспу свињама обично само буду изгажени, пождерани и посрани. Полако ја и идем, а што је најгоре и знам где идем.
  Кидам се на све стране, растрзан, пун страха, пун бола, пун туге и сво време тог пада само плачем и зазивам име Господње. Све што ја у свом животу желим је да ово престане. Да осетим срце љубављу ипуњено и очи светлошћу обасјане или нека потпуно нестанем у ништавило да ме нигде нема и као да никада постојао нисам. Јер опет кажем потпуно ми је свеједно.
  Иди овамо иди тамо ради овако ради онако све одзвања у ушима као заповести. Бога уз ваше излагање замишљам као немилосрдног убицу деце своје којему се не сме противити и протуречити. Е па ето ја смем јер нисам Божија пичка већ Божији син. Ако му је већ стало да гледа да се овако мучим и завијам нека гледа нећу га се одрећи. Нека ме искушава како му год воља његова. Али од мене може очекивати само да му будем дете достојно њега. Да се са њим могу и посвађати и измирити. То што ме је створио и што је јачи никоме не даје за право да се иживљава. Могу да запамтим и речи многих родитеља: "Ја сам те створио, ја те могу и убити". Мене нико не може више убити сам сам се убио хиљаду пута и сам васкрсао исто толико пута и свако вече лежем са мишљу у глави да је можда баш то то јутро које нећу устати. Али ето тако живим устанем и живим. Радим и крећем се и тако у круг. И ни најгорем непријатељу на овоме свету небих пожелео да носи овај мој крст.
  Не требају мени ни куле ни градови нити дукати златни ни ви овде ми не требате ето одлучих само нешто са вама поделити. На моју велику жалост не разумесмо се што је поприлично очигледно. А исто је тако поприлично очигледно да ће ипак бити да ће мо на крају сви под једну шљиву стати или можда крушку сетих се једне доле на косову. Предивно место и предивно дрво.
  А ту ћемо сви стати јер смо сви овакви какви смо. Делом ће нас побити а великим делом ћемо се сами поубијати од дивоте и лепоте живљења у овој нашој "Небеској Држави". Небеској држави која са себе још клетву Лазареву са себе није скинула. Земљи која се никада није покајала и признала своје греха. Наши свештеници кажу ми нисмо убијали њихови јесу. А сви сте убијали и убијате и сви сте грешни. Па макар то био и мрав којег сте прегазили. Ја сам знао да стојим на ливади на трави и да осетим велику жалост сто сам погазио траву, ало глуви слушате ли?!
  Ако вам је православна психологија оваква каква је брзо ће вам народ у једном правцу отићи. Срећом мене нисте много дотакли ни потакли на такав пут овим вашим НАСИЛНИЧКИМ методама лечења.
  Бог ме воли као дете своје и исто га ја толико волим као оца свог - Бог ме мрзи а и ја њега исто толико колико и он мене и савршено се слажемо. Јер како једном једна будала рече: Пичка је поприлично растегљива ствар.
  Не бојим се ја више ни ни мрака ни светлости. Са свим сам се суочио сам. Само да боли боли то вам морам признати. И не тежим од данас више ни тренутка да не будем у депресији шта год да ви или други причали. Када ја мало боље размислим па од рођења сам такав. Шта ће дете на крову да гледа звезде и пита се ста је црно а шта бело. Али тражим ја и даље док траје ово путовање које је у суштини и у односу на бесконачност само трептај ока. Тражите и наћићете.
  Желим вам свима свако добро и сваку срећу а пре свега здравље.
  Јер здрав има хиљаду и једну жељу а болестан само једну. Амин! Не тражите ме јер ме нећете наћи. Ако пак неки то успеју увек су добродошли у мој дом само је проблем велики што ни ја сам не знам где ми је дом.
 24. Тужан
  Frenkii је реаговао/ла на Ćiriličar у Како депресија отвара очи на свет око нас   
  Лекови, да. Ја чичо сам пио антидепресиве, пио сам бензодиазепаме, пио средтва за спавање. Мада, мени то све уопште није било потребно, и ја сам то све сам одбаци. Срећа, јер сам некако осетио да ту нешто не штима. Код мене, јер су мене мучиле друге ствари, велика питања, рецимо: смисао живота, одакле потиче зло, гд ему је извор. Био сам депресиван, условно, не на личном плану. Кажем јер једно је читати, друго је кусати.
  Моја жена је у депресији, вероватно негде од 10-е године живота, као девојчица. Немогуче одредити, али около, наоколо. Лично сам пристао да пије антидепресиве, одавно је црквен човек.
  Дакле упркос црквености доста дуго, упркос браку, упркос деци, жена је у депресији, и то "вуче" из детињатва. Да није имала то у погледу ја се не бих ни заљубио у њу. И ето, након двоје деце и црквеости се хвата у коштац са тим.
  Не бих више о "лековима", кажем само да ми се овде не псочитава, кроз флоскуле, којешта, а не чита се.Проблем код моје жене је да је део света који је изградила као усамљено дете без љубави, остао до данас. То је провалија, али та провалија, када ју човек пошуњава кроз илузје, или не дај Боже срљајући грлом у јагоде - то оштећује човека. Са друге стране, копати по коме, "ронити" у то неопрезно је опасно. А када се зарони онда боли. Ако немаш маску и кисих пући ће ти плућа. Ту долазимо до "лекова". Зашто наводници?
  Није то баш као аспирин или парацетамол. Некада то могу бити лекови, некада убитачна средства која уместо да излече депресију, убрзају и стимулишу пут у психозу, или не дао бог суцид.
  Није проблем са "лековима", проблем је са психијатрима више. Мада и са лековима је проблем, али ако је добар психијатар н онда зна шта ради. За сада ћу само толико, да подвичем да то није, Драшко, црно-бело.
  Није психијатар пулмолог, па да погледа снимак са ретгена. Нити је антидепресив, антипсихотик поготово, неки антибиотик. ово су јако осетљиве ствари, и јако релативне.
   
 25. Волим
  Frenkii got a reaction from psyche1979 in Како депресија отвара очи на свет око нас   
  Осећај чињења доброг дела чини те битним да си жив, да постојиш за добро.
  Моја колегиница је дуго на тај начин проналазила бег од депресије, кад се разочарала у људе, помагала је животиње. Проналазила азиле за неудомљене и напуштене псе, коње, маце...Али увек је имала примарно некога о коме се брине. Толико добра душу би ти дала своју.
  Да си здрав пријатељу. Бог ти помогао.
×
×
 • Креирај ново...