Jump to content

ГорданаП

Члан
 • Број садржаја

  69
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ГорданаП's Achievements

Ту је, мало гледа-мало пише

Ту је, мало гледа-мало пише (4/9)

83

Форумска репутација

 1. Много је све то тужно. Да Господ дела и спречи веће крвопролиће! Оно што остаје ће бити (и већ је) нажалост велика мржња Украјинаца према Русима, а братски су народ. Мржња запада је одувек била ту, и са ратом и без рата и ту се ништа неће променити. Руске жртве се нису и неће рачунати.
 2. Ваистину се роди! Срећан, миран и радостан празник свима.
 3. Врло леп интервју редитељке Јелене Поповић Марини Рајевић Савић:
 4. ГорданаП

  Ivermectin

  Ја чух за неког нашег доктора да је држао бели лук у носу, као профилаксу. Али можда је то ипак само урбана легенда.
 5. Врло тешко за гледање, одсуство љубави, раочарење, живот који је отишао тамо где не треба, породична патологија. Али добро урађен, одлична глума.
 6. Није ми јасна намера тог човека који је слагао тако нешто. Добра свакако није, већ спада у оно што се у рату (и не само) зове ширење дезинформација. Са намером. У Швајцарску се улази или са сертификатом о вакцинацији, или уз тест. Пцр мислим, али то вероватно зависи од тога на којој је земља листи (црвена, наранџаста итд). Нико не скенира људе са сертификатом. Почињем да.верујем у теорије завере, али обрнуте од оних које колају.
 7. За неке људе на овој планети је апокалипса део живота одавно.
 8. Не слажем се у овом контексту. Све те злоупотребе туђих речи и туђег ауторитета доприносе ширењу заблуда. Ове заблуде, "мала претеривања" зарад доказивања поенте, имају директне последице. Неко поверује у то, и као директну или индиректну последицу имамо негде некога ко је завршио лоше, јер је поверовао да је корона обичан грип који још и не постоји, да су болнице празне, и сећате се већ свега што је колало друштвеним мрежама. Свака изговорена или написана реч има последице!
 9. Управо тако. Али нисам хтела да интерпретирам, него само да поставим па да се човек сам увери .
 10. Лако проверљиво. Реч је о познатој књизи аутора Нарније. Ако имате штампано издање још боље. Ево линка за дигитално: The Screwtape Letters, by C. S. Lewis GUTENBERG.CA Не видех то што пише у овом тексту.
 11. Ево један линк: Eldress Galaktia, in the world known as Galatia Kanakakis (+ 2021) | ORTHODOX CHRISTIANITY THEN AND NOW WWW.JOHNSANIDOPOULOS.COM By Metropolitan Hierotheos of Nafpaktos and Agiou Vlasiou On 20 May 2021, a blessed nun reposed... На истом сајту можете потражити и друге чланке. Ставите у search: eldress Galaktia.
×
×
 • Креирај ново...