Jump to content

Владимир Бошковић

Члан
  • Број садржаја

    87
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

896 посетилаца

Владимир Бошковић's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

69

Форумска репутација

  1. Не пада снег да покрије брег но да открије звериња траг
  2. Па да, ал неки кажу да није то то, већ да се не треба о томе бринути јер неће бити скривено, а неки кажу супротно. Па то, људи ће бити приморани да иду у планине ко има пара, а ко не, манастири. Међутим св Лаврентије Черњиговски рече, у задња времена храмови ће бити украшени величанствено али без благодати.
  3. Како ја први? Готово не постоји хришћанин који бар једном о томе није разговарао.
  4. Брате, сме ли да се зна колико је та информација проверена, имаш ли снимак беседе неког од стараца или нешто слично о овом вакцинисању, о томе да ли то може бити догађај из откривења, јер веома подсећа (не знам јел су се пре забрањивала путовања невакцинисанима)?
  5. Ма бре све ја те науке разумем, него кажите ви мени јел су чиповане жигом звери или не? Јел ће се у последњим временима тражити недвосмислено одрицање од Христа, или можда управо у тим временима живимо?
  6. Ал сте се нешто покондирили Дај да вас мало отрезним https://www.youtube.com/watch?v=07zEune2Oiw
  7. То је средња класа, а они који су радили за 300 (а таквих није мало) значи петољетка 10 сома па се ти снађи. Не знам шта да ти кажем, мени је просто жао тих људи. Мени да стигне решење од 10 сома, не постоји начин да бих то могао да платим сем да ми напакују неки репрограм да будем роб. Ма важи. Тако су нас Турци злостављали док смо ми ћутали, а онда кад је било доста зулума устао је народ да се бори за егзистенцију.
  8. Владимир Бошковић

    Uznesenje

    Покајањем Иначе у вези последњих времена, ова ствар за забраном путовања је нешто што је стварно нови ниво.
  9. Ок, сад капирам да си ти из тог света, свакако онда знаш боље од мене. Ако су лагали мене, ја лажем вас. А мени су управо људи одатле причали.
  10. То и хоћу да кажем, ал колико знам то и јесте разлог што се Гугл сатанизује.
  11. А што се тако пажљиво држава не бави дуговањима највећих пореских дужника, него се иживљава над људима који држе часове енглеског за 300 евра месечно? Реторичко је питање, наравно. Што каже Балашевић, верујем цењена главо да си ти учио право, ал брате ако ово прође, ако сиротињи стварно наплате 50.000е, шта друго да пожелим сем да никад више не будем порески обвезник ове државе?
  12. Ја не знам ни шта би се могло рећи на ово... Хуманитарна катастрофа Нисам у току, је ли ово укинуто? Ако не да ли је неко организовао борбу против овога? Правну борбу или протест?
  13. Не не, па нисам мислио да су сви глумци неморални наравно. Само сам рекао да је у том свету клима јако лоша. Ја сам рекао своје лично мишљење базирано на причама које сам чуо директно од тих људи, они сами то кажу за њих, нисам ја тај који их сатанизује. Све то и јесте управо из разлога што они то и не гледају као професију већ као култ.
  14. Тешко да сам могао наћи релевантнију слику од ове Ал ево још пар неких
×
×
  • Креирај ново...