Jump to content

J_a_n_a

Члан
  • Број садржаја

    345
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    1

Последњи трофеј

J_a_n_a је имао/ла садржај са највише реакција!

4 Пратилаца

Profile Information

  • Пол :
    Женско
  • Интересовање :
    dizajn, duhovni napredak, psihologija, film, čitanje, fotografija ...

Скорашњи посетиоци профила

2308 посетилаца

J_a_n_a's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

346

Форумска репутација

  1. Tacno, mislila sam na Rusiju kao federaciju, ali opet mislim da im se nista ne namece, vec prosto koristis zvanicno pismo drzave u kojoj zivis.
  2. To je druga prica, jer su te drzave bile deo SSSR koristile zajednicko pismo i jezik, sada su nezavisne i vracaju se svom identitetu. Mislila sam na drzave koje jos uvek postoje kao deo Rusije a ne pripadaju Rusima kao Komi republika, Kalmikija, Mari El republika itd.
  3. E vidis tu je sustina, sto ti sokole si o ratovima na prostoru bivse Jugoslavije ucio sa TV i na osnovu izjava pojedinaca a to se ozbiljno razlikuje od pravog stanja stvari, i stava ljudi koji kroz to prosli. Vrati se na ćirilicu to i jeste tema.
  4. Pa oni koriste ćirilicu kao zvanicno pismo Rusije u kojoj zive, kao i ruski jezik ali su zadrzali i svoj jezik i pismo.
  5. Zasto bi bilo ko kupovao Sveto Pismo ili duhovnu literaturu u Laguni? Pored toliko crkvenih prodavnica.
  6. Pitanje je da li su zaista zvali teologa (ovi iz novina). Tekst je izasao u tabloidima, pesma je šund na kub, a opet "protivnici verujucih žive za ove momente", tabloidi pogotovo...
  7. Odnos dece i roditelja (ali ne odnos kada su deca mala pa kako ih vaspitati da budu dobri hrišćani) nego više odrasla deca i roditelji i komplikovani odnosi, roditelji koji se previše mešaju u život dece ili pak ne mešaju se uopšte, toliko se ne mešaju da ih je baš briga...o onim čuvenim rečenicama - videćeš ti jednog dana kada budeš imao svoje dete...
  8. Slazem se. Ali ako smo smo svesni da imamo posla sa manipulatorom i psihopatom, njega necemo pitati zasto nas povredjuje. Tako da je vazno to podizanje svesti, da identifikujemo sa kim imamo posla a onda cemo prilagoditi reakciju i reci.
  9. Što bi se reklo sve će da smisle da uzmu pare @Smaragdni kamičak
×
×
  • Креирај ново...