Jump to content

adriana.vidovna

Члан
  • Број садржаја

    0
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Profile Information

  • Пол :
    Женско
  • Локација :
    Чачак

Скорашњи посетиоци профила

361 посетилаца

adriana.vidovna's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

2

Форумска репутација

  1. Свакако. Потрудићу се да сакупим неколико најновијих линкова и послаћу Вам поруку сутра у току пре поднева.
  2. Поздрав! Да радим као веб програмер, израда сајтова, углавном на Вордпрес платформи. Мени је та идеја са мапама и локацијама била занимљива али сам ок и за разне друге допуне. Нисам сигурна да ли сте Ви више заинтересовани за сајт или можда апликацију као нешто што може да се инсталира на телефону или можда за обоје? Да напоменем само да о изради апликација немам неко веће знање.
  3. @logdanov Па и то би било укључено где буде могуће. То што си написао звучи добро, започети са радом а ако овде не буде неких конкретних предлога показати то свештенику па ћемо видети за даље.
  4. Ау много посла Па то би била мапа па где би на пример могло да се прочита пар основних ствари о неком светитељу, на пример светом Николи а онда где се данас налази град Мира и где је Бари, па за свету Петку где је Епиват итд. Чисто ми је било занимљиво људима приказати где се данас налазе та места или храмови које могу посетити. Више је нека општа прича.
  5. Нисам сигурна да ли ово питање припада овој категорији али ево у чему је ствар. Већ неко време имам идеју за сајт на ком би биле приказане локације највећих православних светиња. Коначно сам добила нешто слободног времена али колико видим било би добро на почетку имати благослов за тако нешто. Где, од кога узети блаослов за то? Сад, свог духовника немам тако да то није опција. Да ли је у реду обратити се неком од свештеника у мом граду или ипак неком духовнику који је упућенији у ову тематику? Хвала!
×
×
  • Креирај ново...