Jump to content

Просечан србенда

Члан
  • Број садржаја

    1988
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    2

Everything posted by Просечан србенда

  1. рекао је да је ситуација лоша али и да не зна који су планови руских генерала али и да укри те територије заузимају уз ненормално велике људске губитке, тако да ако овако наставе да губе животе, питање је колико ће моћи да издрже овим темпом.
  2. Па јесте јер ипак је ово рат какав Русија није водила до сада
  3. Берић каже да авијација помаже браниоцима код Изјума и да још нису у окружењу
  4. Брате читам твоје анализе у вези овог рата и стално нешто мрачиш јер приметих да Бога и не помињеш, не знам зашто, можда по слабости или износиш чисто светску анализу? Па ако је демонски систем и демонизовани људи? Ако је са нама Бог и његови свети ко ће против нас? После убиства царске породицеРоманов, Русију штити пресвета Богородица. Па Црква се моли али и ратује са оружјем. У време 2. светског рата је било много теже јер су бољшевици били на власти, слабо наоружани и нису штедели људе. Русија данас штеди људе и наоружана је до зуба.
  5. Па добро мислим да нису могли све да испланирају, али мора да су имали план у ком случају треба да изврше мобилизација. А за ово друго нисам баш сигуран колико је оправдано јер свако ко је позван на мобилизацију мора да се одазове осим ако има ваљано оправдање да то не уради а свако ко побегне из земље вероватно неће моћи никад да се врати а да не одлежи робију. Не знам руски закон али могуће је да се то третира као нека врста издаје земље тако да бежање и није неки морални чин.
  6. Хтео сам да се потсетимо какво су оружје немци довукли на Крим како би бомбардовали Севастопољ и дан данас поново достављају оружје нацистима
  7. Да дал се зна да ли су руси напали те одсечене трупе украјинаца и који је број војника у питању
  8. Могуће је да је дошло до неког преоптерећења мреже услед искључивања електране
  9. Изгледа да је запорошка електрана потпуно искључена
  10. Један од најбољих женских гласова данашњице
  11. Кад је било питање злочина у Бучи видело се да они само износе дезинформације и то је за њих амин и онда иду даље више се не враћајући на то и не бавећи се демантима и истрагом. То раде јер сматрају да су надмоћнији у медиском информативном рату и да су ту сигурни победници.
  12. Нереално је тврдити да су Руси у окружењу док притом користе мањи део расположиве ватрене моћи и непотпуног броја живе силе. Па сигурно би из Русије кренула офанзива за разбијање обруча.
  13. Шаљу их у смрт на начин као што су комунисти слали наше партизанске јединице на немачке митраљезе
×
×
  • Креирај ново...