Jump to content

Вукашин Ковачевић

Члан
  • Број садржаја

    724
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    2

Последњи трофеј

Вукашин Ковачевић је имао/ла садржај са највише реакција!

6 Пратилаца

О Вукашин Ковачевић

  • Рођендан 11/04/1983

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Локација :
    Сремска Митровица
  • Интересовање :
    Теологија

Contact Methods

Скорашњи посетиоци профила

4727 посетилаца

Вукашин Ковачевић's Achievements

  1. Гррр, некакав Ситх Лорд заробио галактичку принцезицу, везао је за радијатор
  2. Ја ћу ти бити пријатељ, ако желиш. И ја сам веома дуго био усамљен. Ако се појаве овде, игнориши извесне самозадовољне цинике који тврде да им заправо не треба нико, а највише се плаше да буду људска бића.
  3. Или шта? Ударићеш ме бембаром на пешачком прелазу возећи 120 по граду, јер ћеш бити опчињен мудростима аудио књиге господина Спартанца? Ал добро, рећи ми да искулирам је већ напредак
  4. Прво, нисам ти то рекао. Рекао сам ти да ти девојке не дугују никакву пажњу, симпатију, нити објашњење зашто им се не свиђаш. Али дугови према заједници постоје свакако ако си верник, и један који не можеш никада отплатити. Прекини да читаш ово смеће, или ишта од списатеља који се потписују као "Спартанац". Зар заиста желиш у свом животу жену са којом би морао овако да поступаш, са намером, само да јој дижеш интересовање? Јел то теби личи на нешто здраво?
  5. Ја имам власницу, не може
  6. Не, тебе неће задовољити никакав искрен одговор осим афирмације твог балављења, и жене то осећају. Ти ћеш наставити да постављаш подпитања, "а зашто, а због чега, а мислио сам да си ми дала сигнале, а да ли имаш дечка...", све док не успеш да, по хиљадити пут, избегнеш да погледаш у себе, и њено неинтересовање оправдаш фалинком у њој. Нити си ти уопште овде ишта сазнао, нити си заинтересован да сазнаш, понајмање о себи, већ да се уподобљаваш и да звучиш као разуман и добар момак који ето, није имао среће без своје кривице, а свака твоја реч се осећа на очај и празнину коју очекујеш да неко други попуни, почев од твог имена: Лига Џентлмена. Ти да хоћеш да сазнајеш ишта о себи и другима, узео би да читаш неку књигу, и имао неко друго интересовање сем ове теме и брзих аутомобила, коју имаш јер те је MAXIM или неко слично срање научио да је то неодољиво женама.
  7. Нервираш ме. Прекини да се понижаваш. Ни једна ти не дугује никакво објашњење, нити икакву наклоност. Најпре погледај у себе. Ти први немаш никакав став до кога си сам дошао а да није потврда онога што већ мислиш, балзамовање озлојеђености, самотапшање по рамену, и оно што си прочитао у инструкторским књигама о освајању жена. Немаш мрву достојанства, мењаш личност свака 4 поста, а усуђујеш се да то што те жене штеде шутирања по сујети окривљујеш на недостататак става у њима? Пробао сам лепо, пробао сам пажљиво, али сада ме нервираш.
  8. @Поуке.орг инфо Администрацијо, лепи сте ми као Ryan Gosling!
  9. @Поуке.орг инфо Ало, администрацијо, само да вам кажем да вас волим. Нисам сардоничан, нити саркастичан, нити пијан, иако је пет ујутро. Немате појма људи, стварно вас волим <3
  10. "Кисело ми грожђе, ал не могу прођем а да га не чапнем. Не примећује ме, мора да је женомрзац. Јест, није до мене, до њега је, просто мрзи жене. Педерчина једна.... "
  11. Најс трај, али ја имам подводни вид.....
  12. Добро сте се сетиле, поготово сада кад нам стављате естроген у месо да нам сузбијете ножно крзно
  13. И блузе сте украле од нас, нећу плодове вашег злочинства и грамзивости
  14. Тако је брате објасни им, пре великог рата то је била дечачка боја, а црвена боја мушкости, ал после жене преузеле и наравно упропастиле као све друго што мушкарци измисле за себе а оне преузму, у све мушко морају да се упетљају и изопаче смисао, не дају нам ништа да буде само наше
×
×
  • Креирај ново...