Jump to content

Milan Ivetic 72

Члан
  • Број садржаја

    7
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О Milan Ivetic 72

  • Рођендан 04/09/1972

Contact Methods

  • Facebook
    https://www.facebook.com/milan.ivetic.1

Скорашњи посетиоци профила

2692 посетилаца

Milan Ivetic 72's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

26

Форумска репутација

  • Отворен клуб  ·  97 члана, чланова  ·  Последња активност

    Аутори, ствараоци, чланови форума, изволите на чашицу разговора, или, једноставно, постављајте своје радове: приче, песме, афоризме, есеје, анегдоте и све оно што нађете за сходно, а тиче се лепе писане речи. Место које окупља све оне форумаше који пишу и стварају књижевне радове. Овде треба постављати актуелне Књижевне конкурсе, међусобно коментарисати наше радове а на првом месту, исте овде и објављивати. Волите да читате! Придружите нам се! Биће нам част да вас примимо.

  • Затворен Клуб  ·  597 члана, чланова  ·  Последња активност

    Група је настала због велике потребе да члановима сајта који желе да упознају особу са којом желе да ступе у комуникацију са намерном да се касније све то развије у оно чему је и циљ ове групе -БРАК. Ово је поједностављена верзија подфорума Кана Галилејска, потребно је да одмах по одобрењу од стране администратора клуба направите профил о вама. Тако ће да остали чланови виде ко сте. Немојте да будете стидљиви, слободно се придружите. Клуб је затвореног типа, само чланови могу да виде садржај. Такође, НИЈЕ ЦЕО САЈТ КАНА ГАЛИЛЕЈСКА, него само овај део, тако да упознавања се дешавају овде и са члановима клуба и строго је забрањено узнемиравање осталих чланова и чланица који нису у клубу. Кад се учланите ОБАВЕЗНО прочитајте ПРАВИЛНИК. Непоштовање истог повлачи бановање из клуба. Да бисте могли да постанете члан клуба "Кана Галилејска" потребно је да на мејл [email protected] пошаљете следеће податке: - форумско име (ник) и мејл са којим сте пријављени на форуму - Име и Презиме, место становања - годиште, - образовање - колико дуго сте у Цркви и да ли сте у вери - Да ли сте слободни и да ли би вам, ако се деси то био први брак. НЕ ОЧЕКУЈТЕ ДА ЋЕ СЕ СТВАРИ САМЕ ОД СЕБЕ ДЕШАВАТИ, ПРЕУЗМИТЕ ИНИЦИЈАТИВУ, ПОСТАНИТЕ АКТИВНИ НА САЈТУ, ПИШИТЕ ЈАВНО, ПОКАЖИТЕ ОНО ШТО НАЈБОЉЕ ЗНАТЕ. МИ ВАМ ЖЕЛИМО СВУ СРЕЋУ И БОЖЈИ БЛАГОСЛОВ!

  • Отворен клуб  ·  69 члана, чланова  ·  Последња активност

    У клубу се сваки дан дарује један члан форума, на дан Славе, Имендана или рођендана, књигама или часописима одабране садржине. Учесници даље могу да буду и дародавци.

×
×
  • Креирај ново...