Jump to content

Вилер Текс

Члан
 • Број садржаја

  9434
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  67

Everything posted by Вилер Текс

 1. Не чудим се ни најмање. Само рашчлањујем да и најспоријима буде јасно.
 2. Економски и полотички роповедници са Запада и њихови домаћи асистенти, испираше мозгове причом да су тржишта и фирме слободни од државе која је дужна само да створи повољну климу за пословање. Дакле кад Запад треба да извуче новац из Србије држава Србија да ћути и да допусти пљачку. А сада Запад прети да ће затворити све западне фирме у Србији (иначе у приватном власништву) ако не уведемо санкције Русима. И где је сада прича о слободном тржишту, о не мешању државе и политике у пословање? Што Западе, мацолом у свој темељ? Наравно, сви ми којима се утроба обртала почетком овог века од приче о слободном тржишту, знали смо да се ради о пљачки и да слободног тржишта нема нигде. Србија одбацила санкције Русији на најважнијој светској адреси – шта сад може Запад | ИСКРА ISKRA.CO Запад неће признати лицемерје својих поступака на које је указао председник Србије у говору у УН... А сад мало о томе како пословне имерије настају, мало да разбијемо "догме" успешним и поштеним и предузимљивим заоадњацима... Kuhne + Hagel helped move the possessions of Jews murdered by the Nazis WWW.DAILYMAIL.CO.UK Kühne + Nagel, recently valued at £12.8 billion, is the world's leading transport company - but has been accused of...
 3. Раслабљеном треба помоћи тако што ће му се наћи место сходно његовој снази. Тако он јача и на корист је браћи и сестрама. А не да ширимо раслабљеност. Ја не судим никоме ал нећу ни да раслабљеност заливам.
 4. Пријатељу то о чему ти говориш је раслабљеност. Раслабљени мора да ојача иначе ће га душмани који му кидишу на земљу и посрамити а на крају растргнути. Тако је и у духовном смислу тако је и у физичко.
 5. Мени није јасан родољуб који одлази из своје земље која је кренула да се брани. Једно је избеглиштво, ово је нешто друго. Може такав причати да је родољуб али дела казују. Социјалне динамике? Алтернатива ремећењу угодности је да се Русија раскомада. Вреди ли удобна софа толико? Не вреди. Надам се да ђе доћи ослободити читаву Украјину од усташлука.
 6. Брате, ови који плаћају 9000евра за економску класу што је дупл већа цена прве класе сигурно нису представници аутентичног руског народа већ добро ухлебљени либерали, петоколонаши. Можда има неки изузетак. Оди до антикварнице и тражи Политички написи Ф.М. Достојевски. Прес век и по је човек објаснио о каквим се типовима ту ради. Што се мене тиче, дао џабе карте домаћим аутошовинистима грешком рођеним у Лапову али са душом лондонско/амстердамско/берлинском.
 7. Хришћанство "апгрејдује" човека самим тим и народ. Свако насилно укидање националности под маском хришћанства је злоупотреба. Ми ћемо у Царству Небеском бити ти који јесмо, не губимо ни личнст ни национални идентитет, само он бива подигнут унешен у благодат Божију и стављен на своје место.
 8. СПЦ јесу крштени Срби,што значи да смо увезани. Срби чине државу Србију, увезани смо.
 9. Текст је наравно аутошовинистичка бљувотина, ту се слажемо. Оно што се не слажемо је секуларна држава и третирање СПЦ као само једне од многих религија. То смо видели у Краљевини Југославији и довело је до тога да нас усташе покољу. Чуј да Србија не буде увезана са православљем?! Него са чим, са лебдећим демократским фантазијама које плаћамо стварним животима? Никог ми нисмо одбацили сами су отишли.
 10. Не знам да ли си приметио да су на удару Срби православни? Овај памфлет је милионити пример тог удара, зато те молим да не причаш приче из 2001. које гласе "сви су једнаки". Очито је било у суботу да су неки једнакији и ако нам медији говоре да то што смо видели нисмо видели. И пошто си поменуо брате да Србија треба да буде држава свих Срба а не само православаца( а то само је у загради, и зашто?) молим те обавести нас која права се угрожавају Србима католицима, протестантима, муслиманима, будистима, агностицима, атеистима, антитеистима? Нама је председник јавно рекао да се не слаже са Јеванђељем а ево ови су направили један пафлет који је позив на прогон Српске Православне Цркве коју чине милиони Срба у Србији и широм света.
 11. Лепо је што председник разуме Цркву, само мени се чини да је председник рекао да се не слаже ни са једном једином речи коју је Патријарх изговорио на Усековање испред храма Светог Саве. А Патријарх је излагао Јеванђеље. То значи да је председник рекао да се не слаже са Јеванђељем. „Сви под један кишобран политика" не може да прође у свим случајевима.
 12. Ми смо под окупацијом од 5.октобра 2000. Мени је јасна позиција балансирања, једина разумна. Међутим овде се догодила издаја народа од стране државне власти. И ово је понижење. Дозвилили су групи странаца да промовише содомитски грех, да вређају Бога, да албански содомити показују задњице у сред Београда... Молимо се Богу да се западна неопаганска окупација оконча.
 13. Данас је достигао до сада невиђени ниво аутошовинизма ови чланком у коме даје простор усташким, муџахединским, милогорским и комунистичким паролама: Uznemirujuće poruke srpskog patrijarha: „Izjava Porfirija snažno asocira na Miloševićev govor na Gazimestanu“ WWW.DANAS.RS Granice su promenljiva kategorija, kazaće juče srpski patrijarh Porfirije u Bijeljini u prisustvu srpskog... Пар стотина слугу политичког Запада нас малтретира већ двадесетдве године. Жао ми је што сам икада рекао реч против Слобе, кад видим све ово.
 14. Дакле, где су биле ове точилице за пиво на потезу патријаршија- храм Св.Саве, јел има неко да.препознаје локацију? Живим и радим у Београду, јес да се доста изградило, ал точилице на улици за време литија нису изграђене још. Јел неко препознаје локацију? Ово нема везе са литијама.
 15. Нисам ни ја тебе увредио. Само констатујем ради мира да си ти усташа. И кад одвојимо усташе од себе дистанцом, онда смо мирни. Чим нема дистанце ето вас да кидишете физички или вербално, зависи од могућности које имате.
 16. Мајкане, ај реци ти мени ђе је ова локација на потезу патријаршија- храм Св. Саве и како ја њесам виђо ову пивску точилицу а био сам жедан баш?
 17. Ниси скроз у праву. Ови ликови са фашистичким ознакама нису били на литијама. Нигде нисам бидео да се точи пиво и продају пљескавице. Ко зна одакле је слика. Шта год да урадимо евро усташе ће да нас опљуну. За слику коју шаљемо( а сама та флоскула је одвратна аутошовинистичка изрека јао шта ће "Свети Странци" рећи) ме баш брига. 95% људи са народних литија су обичан нормалан црквени или традиционални народ! Свештенства је било у литијама и београдског(додуше најмање) и из других епархија. Дакле слике које је окачио овај сомболед нису са литија. ****** Мада, прајд је отказан не ради вл. Никанора, не ради Златановића, него ради деловања Синода и патријарха "иза кулиса" ******* Има и тај огромни део који је до Патријарха а и огромни део до народа који је извршио притисак на улици. А највише до Господа Бога. Е сад ови би ипак да се противе свима али неће им то проћи, не мере се против државе, Цркве и Бога.
 18. А Клауде, какве везе има ови плакат са православним хришћанима? Него, теби још бан није истекао а пишеш под другим псеудонимом. Или ниси Клауд?
 19. Ја напишем бело, ти читаш црно. Јесам ли ја рекао да је непроглашавање сопствених страсти за норму нека врлина? Нисам. То је минимум здраве памети. Можеш ти да обрћеш ствари колико хоћеш, Срби имају још колико толико здраве памети да им се не продаје блато као да је злато. Ништа ван Јеванђеља нисам рекао, нити сам рекао да си мање вреднији али нећу да ћутим док ти вичеш на Цркву и грех желиш да прогласиш за норму. Довиђења Клауде.
×
×
 • Креирај ново...