Jump to content

Вилер Текс

Члан
 • Број садржаја

  9309
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  67

Последњи трофеј

Вилер Текс је имао/ла садржај са највише реакција!

6 Пратилаца

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Вилер Текс's Achievements

Инвентар форума

Инвентар форума (9/9)

9.2k

Форумска репутација

 1. Можда је бољи назив Денацификација Украјине. Овде се ради о континуитет. Али пошто видим да си упућен у тематику, укључи се тамо на тему.
 2. Коју си управо поставио себи, јер је као што Сања каже тема стара 8 година.
 3. Вероватно си очекивао тему Зеленски, херој демократије и пиано иноватор?
 4. @Ćiriličar Не вреди да му објашњаваш. Човек гледа уско, најуже и буни се кад му се то каже.
 5. Слажем се. Зато њих двојица не могу бити никакви народни вођи. Седе на облаку.
 6. Могуће да само немају довољно памети, без обзира на професорске титуле.Уосталом тамо се прети расколом, мало су могли да промућкају својим профеорским умовима. Ја нисам рекао то, али пљувач јесте. Најбоље је рећи прелесник. Што се тиче неких твојих мишљења, ако ниси приметио, делимо нека. Рецимо за отказивање.
 7. Наравно да има везе јер си ти први као пример праведништва објавио апел букача. И сви причамо о томе. А мој је акценат на томе да се одвији забринутост од "забринутости" која има за циљ слабљење Цркве. И то, верујем, многи потписници апела и остали што су још радикалнији, немају у виду. Несвесно сами себи штете.
 8. Отказивање је сјајна опција. Није исто као у Црној Гори. Ово је сложенија ситуација. Много сложенија. Односно вишеслојна. Милов режим је усташки а Вучићева власт је "кишобран", који ветар дува у српском смеру, без обзира на девијације.
 9. Ти не пратиш контекст. Ја све време причам да букачи говоре да ако не буде литије Црква није црква, све је пропало, Црква је купљена зато ћути. Другим речим у крајњој линији подржава, изводим закључак. Е таквим букачима треба рећи да не булазне. Е ти не може да направиш разлику између букача и нпр. Ћирилка. Или нећеш.
 10. Јесу, букачи су кад се на тај начин изражавају. Ово друго нећу да коментаришем из поштовања према неким људима. И те две ситуације су неупоредиве. Али ти то нећеш разумети.
 11. Да не се злоупотребљава ова ситуација и вржи притисак на Цркву с десна ради њеног слабљења. Немам ништа против тога да се литијски помолимо Господу, волео бих. Али свакако сматрам да ако Патријарх и Синод/Сабор одлучи не буде литије рећи ћу амин.
×
×
 • Креирај ново...