Jump to content

Babnyk

Члан
  • Број садржаја

    20
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О Babnyk

  • Рођендан 07/10/1986

Contact Methods

  • Facebook
    Žiga Babnik

Скорашњи посетиоци профила

933 посетилаца

Babnyk's Achievements

  1. Све су то начини на који ђаво понижава човјека (појединце и народе).
  2. Знам да нећете вјеровати али десило ми се сљедеће: кад сам био малац (3 или 4 године) причао ми отац о свом некадашњем саиграчу (кошарка) који је мјерио 212 цм у висину. Рекао сам мајци: "тај је човјек био виши и од Бога". Тад се зачу снажан глас који каже: "није он виши, ја сам виши!" Немам, дакле, избора. Ја знам да Бог постоји.
  3. Чиста Дјево (Agni Parthene) и Царица тишине.
  4. Што се тиче англиканске цркве, чудим се њеним вјерницима како се не замисле над самим узроком и начином на који је та институција настала - једноставно зато како се један краљ могао развести и поновно вјенчати. Значи није се радило о некаквим теолошким питањима и сл. Могу дакле разумијети лутеране, калвинисте итд. ал не могу англиканце.
  5. Знам да ће некоме звучати неслано и неозбиљно, али не могу ни ја рационално објаснити зашто. Знам само како би био јако тужан и разочаран кад би ми се та врата затворила.
  6. Да, то би ми било идеално, надам се да ћу успијети у томе. Зна ли случајно неко да ли има он неки службени контакт? Тражио сам по интернету али нисам пронашао. Чини ми се како сам чуо да има ФБ профил али сам ја свог угасио прије мјесец дана... Да, знам и за о.Саву Јањића, погледао сам и један његов интервју, нисам ни знао да је на овом форуму, хвала на информацији.
  7. Сва она који ми Јутјуб избацио. Иначе, узимам до знања све што си написала и хвала ти на томе. Много ми то значи јер ми је баш о.Арсеније особа са којом би највише волио поразговарати о томе јер јако уважавам његове ставове, имам повјерење у њега.
  8. Преслушао сам сва његова предавања што су на Јутјубу, нека од њих и више пута а нисам на ову тематику наишао.
  9. Па не смета ми, поготово што се ради о озбиљној теолошкој дебати. И ја сам један од мајстора компликовања ствари, али новајлија сам ту па се још не усуђујем...
×
×
  • Креирај ново...