Jump to content

ronin

Члан
  • Број садржаја

    1418
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

3 Пратилаца

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Локација :
    Земља излазећег сунца

Скорашњи посетиоци профила

5161 посетилаца

ronin's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

1.6k

Форумска репутација

  1. Спритер: Бахмут ће бити прва велика битка у историји у којој је приватна војна компанија победила организовану војску коју је обучавао и снабдевао колективни Запад https://twitter.com/Spriter99880/status/...8772585473
  2. ronin

    Linux

    Za sve korisnike Linux-a. Ovaj sajt ima sve što je potrebno za rad u pdf a ima još puno iznenađenja. Pošto linux nema baš najbolje rešenje za edit pdf i još mnogo drugih stvari vezanih za pdf, ovde je sve free. Naravno mogu da koriste i korisnici ostalih OS sistema https://tinywow.com/tools/pdf
  3. Што је средина мања то је притисак већи. Није ово новина, годинама се ово ради...
  4. Крше они закон и у многим другим стварима. Јер нема ко да их санкционише по бројним другим питањима. Рука руку милује...
  5. У многим школама ово се не примењује већ сваке године врше анкетирање деце. Често и то не умеју да ураде како треба него све раде "испод руже".
  6. ronin

    Windows версус Linux

    @Ćiriličar ако хоћеш професионално да радиш, само Windows и Mac. Неће LInux баш најбоље да ради са овим програмима. Ја сам покушао, али не иде пријатељу. VirtualBox није наш најбоље решење, држи се ти Windows-а. Ово знам по себи јер се бавим DTP.
  7. У Аушвицу су сами логораши неколико година после рата подигли зграде. Код нас држава мора да се укљући у све то. Сваке године деца, омладина и припадници војске из Израела одлазе у Пољску да посете концентрационе логоре и тамо над гробовима њихових предака од стране преживелих логораша могу да чују речи, аманет, за будућа покољење а оно гласи: ОВО ВИШЕ НЕ СМЕ ДА СЕ ПОНОВИ!!!! а код нас деца и омладина о Јасеновцу ништа не знају. И после се питамо како се историја страдања понавља!
  8. ronin

    Windows версус Linux

    sve je ovo divno, ali nemam vremena za eksperimentisanje. Drzim se PS i ID kao pijan plota
  9. ronin

    Windows версус Linux

    ne radim za Holivud... ali mi je PS i ID neophodan zbog privatnog posla. Gimp i Scibus to ne mogu da ponude
  10. ronin

    Windows версус Linux

    slažem se da nije, ali je postavio standarde koje još uvek Open Source programi neće moći da dostignu. Gimp još uvek nema cmyk , a Scribus nema šanse da dostigne adobe indesign. Toliko o tome.
  11. ronin

    Windows версус Linux

    Користим Win10 због посла ( немам више живаца да у Linux-у покушам да покренем Adobe програме ) и све око надоградње ради одлично, нисам имао до сада никаквих проблема.
  12. Игра делује занимљиво
×
×
  • Креирај ново...