Jump to content

friv

Члан
  • Број садржаја

    70
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by friv

  1. Nisam najpametniji ima dosta dokaza i naucnih radova.Da li trebam ovde da postavim linkove koje pokazuju oblike lobanja i DNA match videos?
  2. Vidi ja ne govorim za sve religije,opet ti ponavljam.Govorim tj. objasnajvam da je Biblija netacna,e sad ko kako veruje je druga stvar.Naravno da svako ima drugaciju veru.Ali ja ovde govorim o tome ako si vernik ( po meni) da ti sledis onako kako pise u Bibliji.Jer odakle ces da crpis neko drugo znanje kao ne iz Biblije.Drugo je ako ti imas neko tvoje misljenje,Ja samo kazem da je Biblija netacna samo zbog toga sto as movde naveo a to je homo sapiens i neandertalac.Razmisli malo.
  3. Milane ne razumem zasto zelis da me banujes ili obrises postove,zasto zelis da ovo sto govorim ne vidi narod.I sami prepoznaju da ovde ima istine.Neka narod cita,neka donosi odluke,ja nisam nikog ovde uvredio.Zelim da otvorim oci ljudima da ne zive u zabludi,tj. da se treba malo pozabaviti naucnim knjigama i poklapljanju nase DNA sa DNA praistorijskog coveka.
  4. Nije to kritika Dragane. To je realnost sto pisem. Razmisli.
  5. Dobro pitanje. Nesto se desilo ali nije sigurno kako pise u Bibliji jer opet naglasavam pronadjeno je preko 4000 razlicitih lobanja iz praistorijskog vremena.
  6. Verujete u imaginarnog lika. Jer psotoje iskopine neandertalaca, a Biblija tumaci drugacije da je stvoren homo sapiens.Jer sigurno nece stvoriti praistorijskog coveka,nego nekog ko razmisjla,ko zna da prica,itd.
  7. Ne pratis ti postove druze koliko vidim. Ja sam napisao ako je Bog stvorio coveka on je mora oda ga stvori savrsenog a ne kao pristorijskog coveka.E sad iskopine ,skeleti upucuju da je pre homo sapiensa prvo bio praistorijski covek. Znaci ja sam rekao da Biblija ne govori istinu da je prvo stvoren savrsen covek,nego su prvo bili praistorijski ljudi,a sto znaci da je Biblija ne tacna.Kapiras sad?
  8. Znaci ako ne izgleda morfoloski kao danasji covek , on ima te epitete i mogao je biti stvoren izgledom kao praistorijski covek. Jel tako?
  9. Ne razumem sta zelis reci.Sigurno nisi procitao sta sam sve pisao.Ali tebi kao ateisti je itekako jasno o cemu govorim ovde,ne znam cemu ispravke.lol
  10. Izivini Dragane koja je moja pogresna predstava? Bilo bi fino da mi objasnis jer ne mogu ti odg. ako ne kazes konkretno gde gresim.
  11. Ok stvoren je po bozjem obliku,moja greska.A po bozjem obliku to je bio Homo sapiens.
  12. Ja sam ti napisao to jer Bog kao Bog ce naravno stvoriti savrseno bice, nece sigurno stvoriti PRVO neandertalca.
  13. Haha pa naravno da samo pravoslavci ne koriste Bibliju ali takvo ti je bilo pitanje da bih ti ja postavio takav odg. Ali ja ne znam za druga verovanja kako druge religije tumace ja samo govorim o onome kako pise u Bibliji. Ko zna kakvih jos ima verovanja sto je jos jedan dokaz da postoji vise Bogova.
  14. Ja ne trazim nikakav dokaz,ja to vidim.Jer ako iz mojih prethodnih postova Ronalde nisi uspeo da skapiras sta hocu reci,trebao bi ponovo da procitas.Ali ako zelis mozes me pitati ja cu ti rado odgovoriti.
  15. Naravno da nema 15 leta Cak ni dete od 5 godina zna da prvo nije stvoren savrsen covek,nego je bio neandertalac.
  16. Dobro ti imas cak neki treci stav koji nije u mom domenu razmisljanja.Tj. smatram da ti ni ne trebas da odg. na ovu temu tj. ako se meni obracas(respect) jer ti zelis da ubacis trece misljenje.Ne kazem da nemas pravo da budes u ovoj diskusiji, ali ovde je konkretno prica samo za dve strane. Cist vernik i cist ateista,ako se tako moze reci za obojicu. Ali ovde mozes da budes samo verniki ili ateista,ne mozes biti nesto izmedju pa da govoris ateista ovde nije u pravu ,vernik nije u pravu. Mozda moje misljenje kao otebi ovde nije tacno,i mozda ga ja ne tumacim kako treba ,ali ipak mislim da diskusija ovde ,ova trenutna treba da bude bazirana na vernika i ateistu.
  17. Pa ne mogu vernici da imaj urazlicita misljenja. Ne moze jedan vernik da kaze stvorio nas je Bog kao savrseno bice tj. kao Homo sapiensa a drugi da kaze stvorio nas je kao Homo erectusa. Vernici moraju da slede Bibliju gde je napisano da je stvoren savrsen covek.
  18. Ne, nego da je vidite vi vernici i da bude tako ne bi bilo besmislene diskusije. Ali to ti kazem iz mog ociglednog primera gde govorim da prvo nije stvoren savrsen covek.
×
×
  • Креирај ново...