Jump to content

БанеЛ

Члан
  • Број садржаја

    2255
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    2

Последњи трофеј

БанеЛ је имао/ла садржај са највише реакција!

О БанеЛ

  • Рођендан 07/26/1987

Profile Information

  • Пол :
    Мушко

Скорашњи посетиоци профила

13529 посетилаца

БанеЛ's Achievements

  1. Ослушкуј шта ти душа иште, одлично је склонити се повремено од градске вреве. Напуни батерије, па у нове победе! Младост треба да буде полетна, какви Реквијуми! Мир и добро теби и дому твоме!
  2. Помаже Бог, браћо и сестре! Имам једно питање. Је л' прекид читања Псалтира почиње од Велике среде или од Велике суботе? Овде видим једно, на другим местима је друго, па ако неко зна да ме упути у те разлике.
  3. А у суботу после литургије бити где?
  4. @obi-wan Крени, брате, а ми ћемо да те пратимо.
  5. Брате, тај трећи пут постоји и има опција која га представља, али га ова два пута на све могуће начине гуше, јер не одговара ни једнима, ни другима. То су ти Двери. Прочитај програмска начела, ако те не мрзи. Е, сад, погледај ово. 2012. кад су се појавили на изборној сцени су их угушили и нису им признали прелазак цензуса, слично је могло да се деси и 2016. кад су били са ДСС-ом. Жао ми је што је толико година било расипања енергије, можда би још људи било у тој причи. Као да играју пинг-понг у препуцавању да ли су Ђиласов или Вучићев привезак. Не причам ти ово као њихов активиста, што сам од скоро, али тек кад уђеш у ту причу видиш на које начине праве саботаже.
  6. @Плаво Небо Ове ситне нисам пробао, ове остале прилично. @Лидија Миленковић 200g белог лука потопиш у 1l воде, то преноћи, процедиш и после додаш још 4l воде. Користиш овај раствор као инсектицид.
  7. Здраво, друштво! Надам се да сте здраво и добро! Пошто се сезона у башти ближи крају, дошло је и време да се подвуче нека црта. Ове године смо први пут пробали паприку на мало већој површини, ништа значајно, негде до 3 ара, али ипак више него што смо је икад садили. 17. јула је башта знатно оштећена градом, тако да се пун род није могао очекивати. Неки генерални утисак је да смо успели да подмиримо наше потребе, нешто да поклонимо, нешто ситно и да продамо. Морали смо да купимо и агрил фолију како би је сачували од приземног мраза који се већ годинама по правилу код нас јавља око 20-ог септембра. Што се тиче купуса, упорно га је нападала нека ваш, али успели смо при крају раствором белог лука да га одбранимо. Све у свему, за баштованство је била једна напорна година што услед града, што због суше, па је неретко башта морала да се залива три пута недељно. Ако имате неко питање, оно што смо научили ове године, радо ћу пренети.
  8. "SNS koristi sva sredstva da ponizi one koji nisu za njih" | Srbija | Direktno DIREKTNO.RS Branimir Lapčević, nastavnik matematike u blačkoj Osnovnoj školi 'Stojan Novaković' danas treba da se...
  9. Брате, диња је зрела кад пукне! Тако ми гледамо. Будући да се саде у башти, логично је да траже сунце. ДаклеМ, добра земља, корови никс, прати да ли повремено треба заливање ако је баш суша и нема бриге. Немамо искуства са тим пресађивањем из саксије пошто садимо на лицу места. Не би требало да буде проблем. Ископај лепу јамицу, можда да додаш мало квлитетне земље у јамицу како буде ширила корен и то би требало да буде то.
  10. Ма, какав бостан, само да трчиш у wc.
  11. Ма, јок, брате, нити орезујемо, нити прскамо, нити стављамо нешто под плод. Све начурал. Само нека је квалитетна земља и да нема корова, све иде како треба.
×
×
  • Креирај ново...