Jump to content

Anika

Члан
  • Број садржаја

    2896
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    2

Everything posted by Anika

  1. Ne znam sta rade sa migrantima, ali je strasno. Potpuno sam zaboravila da su oni tu oko stanice, a jako sam zurila i usudila sam se sama proci. Bio je dan, bilo je i nasih ljudi, ali svejedno, neka jeza me je prosla i samo sam molila Boga da mi se nista ne desi. Drzava je trebalo nesto da preduzme, onde zensko ne bi trebalo samo da ide, nije bezbedno.
  2. Prijavila sam sve poruke, a na adminima je da odreaguju. Rec "drolja" ne koristim, ne znam gde si to video. Ove uvrede koje si uputio samo govore o tebi, ja ih nisam primila...
  3. Ovaj hoce da me bije zbog zene Ruskinje... Bog zna kakva sam ja, ne moram tebi da se pravdam. The end of the story. Kind regards.
  4. Ali, ove jos kao da imaju daljinski... To je visoki nivo izvezbanosti. Odrzavaju veze iz Moskve ili St.Petersburga, svi misle nema od tog nista, samo vidis dodje ona u Srbiju sa stomakom...
  5. Srpkinje, devojke, zene, nemojte nikada, bas nikada da pomislite da su u bilo cemu bolje od vas! Samo vi lepo drzite do sebe i ne dajte se!
  6. Kako da im kazem sta ne valja kad oni to vole? Ko se s njima jednom upusti u igru, ziv nece izaci. Dok ga ne uhvate na bebu, nista nisu uradile. E da, njima nije bitno, moze da bude i fizikalac, loze se na radnicke ruke.
  7. Jeste, dobar je taj novi RTS serijal, i ja sam gledala deo...
  8. Nemam pojma, ni ovoj nasoj ne placaju, a nesto radi kao da prima dve plate. Upravo je proveravamo koleginica i ja, postale smo prava detektivska njuskala...
  9. Ovako vam je na svim nivoima, ozbiljno vam kazem... Kao sto ovaj popa protezira nju, tako je svugde. U stranci, u opstini, u zdravstvu... Samo vam jednog dana dovedu neku "Ivanusku" i kazu "ova je nova". A ti cuti i radi.
  10. Mora na depilaciju ako su joj guste vedje, nisam je osmotrila... Cekamo jos i Nesu da se pojavi, mozda se i njemu posreci u zivotu.
  11. Namazano je to svim bojama, ovi nasi muski glupi... Bila sam prisutna kad jedna Ruskinja zavodi mog druga, o Boze, ne preza ta ni od cega...
  12. Tako i ovoj nasoj neprijatno. Kolega je nesto pita, ona jadna od stida ne sme da ga pogleda u oci, pa joj se zarumenese obrazi... Ma idi, to je taktika.
×
×
  • Креирај ново...