Jump to content

Juanito

Члан
  • Број садржаја

    31432
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    142

Community Answers

  1. Juanito's post in "Nije za svakoga" - nova kampanja Beogradske filharmonije was marked as the answer   
    Мислим да је плакат ефикаснији против затвора од лаксомуцила форте.
  2. Juanito's post in Holandjani napravili solarni "put" za bicikliste was marked as the answer   
    Нама соларни панели нису потребни, ни на крововима, ни на бициклистичким стазама. Алек трансформише Сунчеву енергију у електричну. 
  3. Juanito's post in Peticija protiv privatnih fakulteta was marked as the answer   
    Ми треба да се запитамо зашто људи купују дипломе или завршавају факултете на којима се лако провлачи, само због тог папира. Зашто папир има тржишну вредност, а знање нема никакву? Кад се то промени, приватни факултети ће продавати знање, а они који неће, пропашће. Исто важи и за државне, јер се и на њима само бубачи за папир и они имају докторе и професоре без научних радова итд.
  4. Juanito's post in WWDC 14 was marked as the answer   
    Continuity
     
    Почнете да куцате мејл на ајфону и схватите да желите да прикачите фотку која је на компу. Нема проблема. Ваш мек је свестан ваше активности на ајфону и приказује  малу мејл иконицу. Кликните на ту иконицу и ваш мејл се појављује на екрану тачно у оном стању у ком сте га пре пар секунди оставили на ајфону.
     
    Пуни вам се телефон у другој соби и зазвони, а ви сте у сред посла на меку. Долазни позив се појављује пред вама и можете га примити и обавити разговор ту где јесте. Огладнели сте од рада и пронашли сте ресторан у коме вам се свидела храна. Нема проблема, само кликните на број телефона на сајту и обавите позив без да идете у другу собу.
     
    Завршили сте и хоћете да прегледате форум и вести пре одласка у кревет, те отварате пар табова у сафарију. Али онда сконтате да је боље да се завалите у кревет и читате на ајпеду. Узимате ајпед. На лок скрину је мала сафари иконица. Повуците је и пред вама су тачно они табови које сте пре пар секунди отворили на меку.
     
    Најбоље од свега, third party девелопери, тј. девелопери са треће журке, то јест ми, могу да креирају настављиве активности у својим апликацијама. 
×
×
  • Креирај ново...