Jump to content

Vesna Milovic

Члан
  • Број садржаја

    512
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

6 Пратилаца

О Vesna Milovic

  • Рођендан 02/24/1978

Profile Information

  • Пол :
    Женско
  • Локација :
    Beograd
  • Интересовање :
    Upoznavanje i druženje.

Contact Methods

  • Website URL
    http://muzicki-folklor-srbija.webs.com

Скорашњи посетиоци профила

27984 посетилаца

Vesna Milovic's Achievements

  1. Pozdrav svima! Zamolila bih za savet. Hoću da kupim električni trotinet, ni najskuplji ni najjeftiniji (do oko 60.000 din.), pa ne bih nešto da previdim. Koji bi bio najbolji, tj. najkvalitetniji s obzirom na - bateriju, njeno punjenje, nosivost tereta, kilometraže (dužine vožnje), delova (ev. zamene ako se ošteti ili dotraje), opreme... Hvala unapred na odgovorima!
  2. Da li je neko pravio plastenik? Koju firmu je najbolje pozvati?

  3. СРЕЋАН ТИ РОЂЕНДАН! Ј еванђеље те учи добро: Е мануило је увек с тобом! Ц иљ нек' ти је Царство једно, И звор вечни, Благо вредно. О проштење, покајање и трпљење - Д уши твојој нек' су на спасење! В ера, Љубав, Нада - нек' те увек красе, Е питети нек' ти буду до краја живота! Ц ркву поштуј, свој крст носи, не бој се, Е моције лепе негуј, Бога слави, радуј се!
  4. 19. јануар 2010. Празник Богојављење, и радостан и тужан... тог нас дана напустио један Божји сужањ. Већ је девет година од кад је умро тата, а ја понекад погледам стиже ли на врата. И дође њему сличан што ми срце гане, заволе ме као ћерку ... звао се Бане. Ал' и он брзо оде; исто као тата, и њему је тужна и тешка судба дата. Девет зима брзо прођу... као да је јуче било... понекад ми у сну дођу, па им причам шта се збило. (7. јун 2017, у Београду)
  5. Све у свему, најбоље је молити се, па АКО је Божија воља да неко има дете добиће га - хвала Богу, ако није Божија воља и не доби дете - опет хвала Богу! Јер ако је Бог затворио материцу - онда сигурно има добар разлог за то! Некад људи добију своје дете врло брзо након што усвоје сироче... Бог их награди. Чула сам пуно прича о томе, од познаника и пријатеља.
  6. Нисам имала прилике да чујем предавање на ову тему, па нисам била сигурна шта да мислим о томе. Волим децу и могу да разумем брачне парове који се определе за вантелесну оплодњу. Кад нисам сигурна да ли је нешто добро и по Божјој вољи, онда се радије држим подаље од тога да не погрешим из незнања. Али, лично, пошто волим децу ја бих се ипак определила за усвајање детета (наравно уз сагласност супруга), јер је емисија о деци из Звечанске улице оставила веома снажан утисак на мене још кад сам била дете. А и као наставник у школи имам прилике да видим и чујем понекад врло тужне судбине деце. Треба помоћи сирочићима. Велики је благослов усвојити дете. Јесте да има ризика да ли је и/или да ли ће дете бити здраво и добро (генетика је чудо), али скоро исти ризик постоји и код рађања своје деце. А уз Божју помоћ и молитву све је могуће и све може бити боље
  7. Nije po Božijoj volji kad se ljudi igraju boga i mešaju u Njegov posao.
  8. Хвала... надам се да ће бити добро. Верујем да лекари чине све што могу, али највише се у Бога се уздамо.
  9. Молим вас помените моју маму Марију и дајте име за помињање на Литургији за здравље... у болници је. Пала је... имала је мождани инфаркт, још увек има крварење у мозгу на два места, као и мали тумор. Хвала... и Бог вас благословио!
  10. Zdrav i bolestan Zdrav čovek 1000 želja želi, a bolestan - samo jednu: što pre da ozdravi. Zdrav čovek na 1000 mesta stiže, a bolestan - samo na jedno: bolničkom krevetu bliže. Zdrav čovek 1000 stvari radi, a bolestan - samo jednu: provodi dane u nadi. Zdrav čovek 1000 stvari prati, a bolestan - samo jednu: kako zdravlje da vrati. Zdrav čovek 1000 stvari pravi, a bolestan - sanja jednu: ponovo Slavu da slavi.
  11. Изненадна посета Долазиш ми изненада из далеког Света, буди се у мени нада, љубав, вера света. Твоја чиста, нежна душа, сија попут Сунца, јаде моје дуго слуша, срце које бунца. Волела бих да Те видим али погнух главу, пред Тобом се себе стидим ал' Ти дајем хвалу. Исповест је чуо моју, дуга прича беше... поуку ми даде Своју, речи које теше: ''Греси су ти опроштени, вољу своју стежи, буди као праведни, од друштва лошег бежи.'' Недостојној милости посете Пастира, телу даде живости а души пуно мира. Велича Га душа моја, слави цело биће, срце пева ''Алилуја''... нова зора свиће!
  12. Predivna mašinica! Jesi kupila preko Top Shop-a? Sećam se da sam videla nešto slično (ili isto) na reklami... samo bih volela da znam da li radi dobro? Tako nešto je uvek potrebno.
×
×
  • Креирај ново...