Jump to content

Данче*

Члан
  • Број садржаја

    12556
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    145

Последњи трофеј

Данче* је имао/ла садржај са највише реакција!

О Данче*

  • Рођендан 01/17/1979

Profile Information

  • Пол :
    Женско

Скорашњи посетиоци профила

95055 посетилаца

Данче*'s Achievements

  1. Помените у молитви, моју покојну мајку Ротка.
  2. Doktor isključivo priča o Covid19, uvod je sa YouTube kanala koji su preuzeli video sa drugog kanala.
  3. Makedonski dr Velo Markovski, lekar koga nije strah od odmazde Svetske zdrvstvene organizacije i farmaceutske industrije, objasnio je detaljno kakav je virus korona. Razumemo da vas je još uvek strah, da je panika, ali neko mora biti trezven i kada vas je strah i kad vam se ne sviđa da slušate činjenice. Neko mora da vam da činjenice: Nakon što je naše zdravstvo pokoreno od strane SZO zdravstva i globalne farmaceutske industrije, broj lekara koji su spremni da rizikuju svoju profesiju i proganjanje od strane "globalističkog zdravstva" i javno kažu istinu i govore o činjenicama je praktično sveden na nulu. Paniku i histeriju u vezi sa Korona virusom su izazvali globalistički mediji (pre svih CNN) i SZO - Svetska zdravstvena organizacija i njeni "stručnjaci". Isti ti stručnjaci su do sada izazvali panike za ptičijim gripom, svinjskim gripom, SARS-om. Nikada do sada nisu uspeli da ovako zatvore ceo svet i izazovu globalnu recesiju. Ekonomske posledice po Srbiju ovog potpunog ludila koje kod nas širi i podstiče predsednik SNS-a, će imati za posledicu uništenje domaće idustrije i preduzetničkog sektora. U Kini, Italiji, Španiji su dopustili da virus uđe među stare i bolesne, među lekare i medicinsko osoblje i u bolnice. Ljudi koji umiru su prosečno stari 80 godina i praktično svi imaju i druge ozbiljne bolesti. U Nemačkoj, Izraelu ovo nisu dozvolili. Tamo i testiraju mnogo više ljudi, pa je onda mnogo jasnije koliko je virus opasan. U Izraelu za 92% zaraženih virus proizvodi blage simptome slične simptomima prehlade i gripa. U Nemačkoj takođe. U Izraelu je od preko 1200 zaraženih umro jedan čovek star 88 godina. U Nemačkoj je smrtnost oko 0.4%. Kada testirate mnogo ljudi, onda dobijete jasnu sliku. Italija je iskorišćena za podizanje masovne panike i histerije među ljudima. Ova panika, histerija i opšte ludilo ima i pozadinu. Svet prolazi kroz tektonske geopolitičke promene. Drma se bankarski globalizam. Sve vodi ka predsedničkim izborima u SAD-u u novembru ove godine. Nijedan američki predsednik nije izgubio reizbor kada je ekonomija bila jaka. Ozbljna vremena traže ozbiljne, odgovorne, trezvene ljude. https://www.youtube.com/watch?v=34DhscXm8rg https://www.youtube.com/watch?v=AT8Xf2jK4js
  4. Hvala za molitvu. Da, pričestiće se, otkako su se skoro majka i otac posle 42 godine venčali u crkvi kod nje se sve promenilo, počela je da posti i da se pričešćuje, Bogu hvala na milosti.
  5. Molila bih vas da pomenete moju majku, ime je Rotka, juče je otkriven kancer na plućima. Hvala unapred, Bog vam dao zdravlje!
  6. Нису ни бајке што су некад биле и живели су срећно до краја живота.. ђе је ту "заједно"?
  7. Срећан рођендан! 

×
×
  • Креирај ново...