Jump to content

Pravoslavlje96

Члан
  • Број садржаја

    9
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Profile Information

  • Пол :
    Мушко

Pravoslavlje96's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

2

Форумска репутација

  1. Благословите о. Саво, имам једну недоумицу: Као што Отац љуби мене, и ја љубим вас; останите у љубави мојој. Ако заповести моје одржите, остаћете у љубави мојој, као што сам ја одржао заповести Оца мојега и остајем у љубави његовој.(Јн 15. 9-10) Моје питање је, да Христос није одржао заповести, Он не би опстао у Очевој љубави и догодило би се нека промена у Богу, што је противречно јер је Бог непроменљив, тј. да Христос није одржао заповести Бог не би више био Бог?
  2. Помаже Бог брате Александре, имам једно питање за тебе. Да ли би могао да појасниш шта се тачно подразумева под тим да је свет настао "ни из чега"? Свако добро од Господа, поздрав!
  3. Помаже Бог брате Александре, имам једно питање, зашто је Бог у Старом Завету тражио од Јевреја да му приносе жртве, и шта су оне симболизовале? Поздрав и свако добро
  4. Браћо, може ли неко да постави питања која сте имали на тесту, поз?
  5. Oce Savo da li biste mogli da nam kazete nesto o meditaciji. Kako na nju gleda pravoslavlje da li je treba upraznjavati. Prostite kao je ovakvo pitanje vec bilo postavljeno nisam imao vremena da pogledam. Mir vam.
  6. Јер иако сам много пута пао, ја нисам од Господа отпао: ја се држим Њега, макар уздахом, макар сузом, макар вапијем. (Ава Јустин Ћелијски)

  7. Oce Savo, da li vernici mogu da ''osvete vodu imenom Hristovim'' ili tu vlast imaju samo svestenici ? :.mislise. Da li biste mogli da mi malo pojasnite ovo. Svako dobro od Gospoda.
  8. Oce blagoslovite. U zadnje vreme kada citam neke duze molitve moj um "luta". Da li imate neki savet kako da otklonim rasejanost uma u duzim molitvama? Unapred zahvalan.
×
×
  • Креирај ново...