Jump to content

Ayla

Члан
  • Број садржаја

    9030
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    18

Community Answers

  1. Ayla's post in Oglova žvrljoka was marked as the answer   
    Zadovoljstvo mi je za tebe tražiti pjesme, slike...mnogo šta, zaista zadovoljstvo, ali mislim da je najjednostavnije i najljepše (sam si me učio tome) tako da ću jednostavno reći - Volim te...beskrajno te volim.
  2. Ayla's post in Čovek kao živi "perpetuum mobile" was marked as the answer   
    Imala sam prilike da prepoznam ili upoznam ljude koji su neumorivo i nezaustavljivo ostvarivali svoje ideje i postizali nevjerovatne uspjehe, priznalo im se to ili ne. Želja i volja neugasiva i nakon svakog ostvrenog cilja, opsesivno bi se išlo dalje...ka novim ciljevima i novim uspjesima, bez potrebe da se nagrade.
    Da li za njih možemo reći da su živi perpetuum mobile?
    Ne bih se složila.
    Njihova energija nije bez inicijatora, ili njihova snaga nije veća od onoga čime je pokrenuta, a to je motivacija. Samim tim ne mogu  reći za njih da su perpetuum mobile, već ljudi vrijedni poštovanja i uzori,  a to je još vrijednije od termina koji se koristi za imaginarni mehanizam.
  3. Ayla's post in Романтично је..... was marked as the answer   
    ...kada mi sječe hranu u mom tanjiru dok večeramo, da se ja ne bih borila sa njom, a onda nježno pokupi moju kosu da mi ne smeta dok jedem.
    Poželim da taj tren traje vječno.
  4. Ayla's post in Шта је сродна душа....? was marked as the answer   
    Da ja ne bih počinjala sa - nije tačno (nisam mogla da odolim  ), reći ću ko je moja srodna duša.
    To je ono biće koje me osjeća, a da pri tom ne moram reći kako se osjećam, ono biće koje me čuje dok šutim, koje me utješi, mada me vidi nasmijanu, briše moje suze prije nego krenu i osjeti moj zagrljaj i kada je fizički daleko.
    To je biće čije mi riječi vrijede više od svih riječi koje su rečene od postanka svijeta pa do današnjeg dana, čiji dodir liječi , a pogled vraća vjeru u ono što sam davno prežalila. Moja srodna duša mi ne laska, već jednostavno kaže šta vidi, upozori kad griješim, zaustavi kad rizikujem, bodri kada mislim da nemam snage za dalje i prihvata me ovakvu kakva jesam, bez potrebe da me mijenja i prilagođava sebi…osoba kojoj vjerujem bez dokaza i koju volim ne zbog, već uprkos…to je moja srodna duša…i da, našla sam je.
×
×
  • Креирај ново...