Jump to content

Најбољи чланови

Популаран садржај

Showing content with the highest reputation on 11/28/23 in all areas

 1. Milan Nikolic

  Избори у Србији 2023

  Али на прошлим изборима су десничари и ђиласовци одмах након избора изашли са одлуком да формирају коалицију у Београду, док нису видели да су се зазнули јер им је замало фалила већина. Тада је Филип Родић огорчено реаговао јер је гласао за ДСС да би појачао десну орјентацију, а Вучић је унапред рекао да ће се сви они удружити, јер ту нема лево-десно, него је то све интересна група ко зна каквих агентура и тајкуна. Данас ту коалицију отворено најављују. Не знам како си то пропустио. Они кажу да ће направити техничку владу, да би ослободили медије, да Шолак и Ђилас добију националне фреквенције где би и десничари могли неограничено да делују као што ће на актуелним националним телевизијама. Можеш ли ти да схватиш ту контрадикторност? То је насиље најјаче врсте над здравим разумом. Лепо је Вучић рекао да ту нема никакве техничке владе него стварне владе. Упоредио их је са прељубницима који се ваде да су само два-три пута спавали са неким другим.
  2 points
 2. Milan Nikolic

  Избори у Србији 2023

  @Н И Н Е Жалосно је што ти говориш неистину, јер је актуелна власт стриктно и директно поручила Западу да од признавања независног Косова или сагласности за пријем у било какве институције УН нема ништа. Не заборавимо да се та тврдња провлачи већ 12 година, те свако ко на њој инсистира тешко да показује добронамерност. Дела говоре да је 27 земаља повукло признање Косова, да се више него икада пружа помоћ косовцима, а неразумевање ситуације да од њих неко жели створити ,,хамасовце'' да би их у једном дану протерали, а Србију поново бомбардовали, говори да су неки или потпуно наивни или злонамерни. Поновићу, један гост на Спутњику који ради као новинар на Западу, сведочи о јавном изношењу америчких планова да финансирају и стварају факторе који ће ићи националним путем у непослушним земљама, али на такав начин да их дискредитују изнутра. То је иста прича као са палестинским Хамасом који је створен од стране Запада, да би данас сатирали Палестинце у Гази. Српски хамасовци су десничари које амерички амбасадор провлачи у скупштинску фотељу, које Аљбин Курти данас пушта на Космет док је српским званичницима забрањено, који путују по Берлину и који би бранили Русију док се тајно састају са западним амбасадорима пред изборном кампањом. Ако морамо бити мудри као змије, то је управо овај тренутак важан за нашу мучену Србију. Позивам вас да будете мудри да не дозволите да вас преваре да мржњом следите непријатеље Србије - мржњом према свом, верујући најподлијим преварантима и манипулаторима. Србији је потребно народно и државно јединство, подржано Црквом и Њеним јединством, да превазиђемо све нападе у сваком специјалном рату против нас.
  2 points
 3. Али грех је читати јеретичке ствари. Какав црни интелигентни дизајн и креационизам. Нема ништа од тога. Тако исто грех је читати библијске еволуционисте који говоре да су Адам и Ева еволуирали од мајмуна, чак да нису ни постојали као конкретни људи него да су то уопштено називи за почетне хомосапиенсе. Катастрофа. Утркују се ко су гори, креационисти шестодневци са једне стране и обожаватељи еволуције са друге стране. Две стране исте медаље. И једни и други одбацују Библијско казивање о општем паду творевине и немогућности да научно испитујемо првобитно стање. А Библија све јасно говори, само ако хоћемо да чујемо. Стварањем је настао биљни свет пре сунца. Значи наука нема шта да говори о библијском стварању. После пада Адама и Еве одмах постоји мноштво других племена људи. Значи еволуција је чињеница палог стања. Адам и Ева су настали пре палог стања, дакле пре еволуције коју наука познаје, а друга племена су настала еволуцијом коју наука познаје, дакле у палом стању. То су две различите категорије настанка. Адам и Ева су узрочници еволутивних људи падом о којем Библија сведочи, а рођени од Адама и Еве су се измешали са еволутивним људима, о чему све лепо Библија говори, само ако неко хоће да чује. Пре око десет хиљада година су се Адам и Ева обрели у палом стању, док је остатак творевине прошао еволуцију коју наука познаје. Тачно у то време тамо где су се обрели наука утврђује појаву првог сточарства и пољопривреде. Библија сведочи да су људи називали Адамово племе ,,синовима Божијим''. Сада смо сви помешани и сви смо потомци како рођених од Еве тако и еволутивних људи, сви узроковани Адамом како падом тако и од Еве.
  0 points
×
×
 • Креирај ново...