Упутство за регистрацију на сајт КАНА - КАНА

Након приступања сајту, потребно је да се региструјете, на следећи начин:

Одаберите поље „Региструј се“

 

 

након чега ће бити отворена страна за унос података – корисничко име (латиницом, без размака, може са бројевима и доњом цртом-повезницом), ваша е-пошта, и лозинка по избору.

 

Након потврде регистрације преко поља „Региструј се“ на адресу ваше е-поште стићи ће мејл са активационим линком, који ће вас одвести даље, на следећи формулар:

 

Сви подаци који се уносе у профил корисника морају бити истинити и тачни: право име и презиме, као и све остале податке (опциона је само слава, док све друге морају да се попуне да бисте се нашли на листи члановâ) Такође, сви корисници морају да поставе своју ПРИМЕРЕНУ фотографију, одабиром поља „Промени фотографију“ након чега ће преузети фотографију са свог рачунара. На овај начин можете у сваком тренутку променити своју фотографију. Профили без фотографија и СВИХ ТРАЖЕНИХ ПОДАТАКА се неће налазити на листи члановâ, и после 24 сата биће бановани са сајта КАНА.

У одељку „Подешавања“ имате могућност додатног уређења приватности.

 

 

Непотпуни и лажни профили ће бити без упозорења бановани са сајта КАНА. Циљ нам није масовност већ, као што то и смисао овог места каже „упознавање ради хришћанског брака“. Желимо Вам сву срећу и успех.