Jump to content

draganzzz

Члан
  • Број садржаја

    1646
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О draganzzz

  • Рођендан Јануар 1

Profile Information

  • Пол :
    Небитно
  • Локација :
    Munze

Скорашњи посетиоци профила

10800 посетилаца

draganzzz's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

1.3k

Форумска репутација

  1. Zasto se odustalo od ideje da se Zoran Djurovic, u narodu poznat kao ava Rimski, postavi za mirskog vladiku upraznjene mitropolije Rima i okoline a glasanje o tome prebaci za jesenji sabor? Hvala.
  2. Da li je tacna vest da vladika Grigorije uskoro staje na celo protesta?
  3. Zaražen: Vladika kruševački David pozitivan na koronu | Najnovije vesti - Srbija danas WWW.SRBIJADANAS.COM Smešten u... Takodje Gospod da podari zdravlje i brz oporavak i vladiki krusevackom Davidu!
  4. Nisam dugo godina bio na ovom forumu, mozda nesto malo posle foruma verujem.org. A i ne verujem da cu jos dugo da boravim ovde. Elem, zna li se kada je ovaj forum postao jos samo jedan od mnogih portala po kojima se sire sulude price i teorije zavere svih vrsta. Cini mi se da ranije nije bilo tako strasno, da li je moguce da ove mladje generacije toliko robuju tim neproverenim, nebuloznim i konspirativnim teorijama kojima nema kraja? Mozda je ovo za novu temu, ali nema veze. Znaci ovde se raspravlja o necemu sto trenutno ne postoji a mozda nikada nece ni zaziveti. Hvala.
  5. Ne pada mi na pamet da se prijavljujem za Judinijeh 100€, kad im izdiktiram jmbg odmah sam automatski kandidat za vakcinaciju sto neko ovde pametno rece, u medjuvremenu tvoju adresu prosledjuju Bilu Gejtsu i automatski dobijas 5G na kucnu adresu, mislite o tome!
  6. Pa to je receno u sklopu vesti da je 20 ljudi iz Hrama odmah testirano, kao i patrijarh. Podrazumeva se da su pored ostalih testirani i svestenici i ostali koji su sasluzivali te nedelje vladici Stefanu.
  7. ... I jos jedan sveštenik i čtec sa nedeljne liturgije u Hramu, su takodje pozitivni. Svima Gospod da podari brz oporavak.
  8. ... Према сазнањима Танјуга, и патријарх Иринеј је тестиран на Ковид 19 и његов налаз је негативан. Владика је према наводима појединих медија хоспитализован у Земунској болници, а претходног дана, како се наводи, у Храму Светог Саве тестирано је више од двадесет људи који су запослени при Храму. Патријархов викар је наводно имао све симптоме корона вируса и сам се јавио надлежнима. Владика је у недељу у Храму Светог Саве служио васкршњу литургију којој је присуствао мањи број верника који су се тог дана и причестили. ВЛАДИКА СТЕФАН (ШАРИЋ) - ВИКАР ПАТРИЈАРХА ИРИНЕЈА ЗАРАЖЕН ВИРУСОМ КОРОНА :: Eparhija Zvorničko-tuzlanska :: WWW.EPARHIJAZT.COM Владика...
  9. Gospod da poda zdravlja i brz oporavak vladici Stefanu(Saricu).
  10. Ovo je obično šepurenje i prazno laprdanje, pa noćas u ponoć ko god hoće može da ode na prvu Liturgiju pod okriljem mraka, nema ni preko dana toliko policije a kamoli ne noćas u ponoć! Naravno to važi za punoverne, mi maloverni i oglašeni ostajemo kući i dalje!?
  11. Зато што су запослили црквењака са лажном дипломом, човек не зна шта је клепало или га мрзи да клепеће! ?
×
×
  • Креирај ново...