Jump to content

Ugasili smo jos jednu antisrpsku temu ( pisem latinicom da bi oni manje pismeni mogli da citaju jer Srbi obicno govore nekoliko jezika i bez problema koriste nekoliko pisama)

Оцени ову тему

Bilbija

Препоручена порука

Боље да не покрећеш овакву тему, да би такви људи имали више времена за животне ствари, осим ако нису задужени и заузети на још неким форумима.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Нажалост, не можемо и тај  дух аутошовинизма и самопорицања да угасимо .  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

BEOGRAD, 29. septembar 2021, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vuči najavio je danas da će se uskoro obratiti naciji i da će tom prilikom reći sve što ima o grafitu koji je protiv njega napisan na zgradi u beogradskom naselju Vidikovac.

Vučić je napomenuo da ga taj grafit uopšte ne zanima i da to želi da podeli sa građanima.

– Mene stvari poput grafita upućenih meni, kao što je recimo taj u ulici Vidikovački venac broj 22 gde crnom bojom piše “Vučiću pederu”, uopšte ne pogađaju. Kao što mi nije smetao ni onaj kada sam nazvan ludakom, a to piše u ulici Radoja Dakića broj 11 u Zemunu, ili kao što me je bilo baš briga za onaj na kom me nazivaju “picousti” u ulici Bulevar Arsenija Čarnojevića 111 na Novom Beogradu. Jednostavno na njih ne obraćam pažnju, kao što nisam obratio pažnju na onaj u ulici Braće Vučković 22 u naselju Žarkovo, gde piše da sam prodao Kosovo – objasnio je Vučić.

– Razlog zbog kog želim da se obratim naciji jeste taj što želim da svi građani znaju da mi grafiti ne smetaju i da im uopšte ne posvećujem pažnju, baš kao što pre dva dana nisam primetio onaj u Dalmatinskoj 14, kod Botaničke bašte, na kom piše da sam lopov, ili onaj pored kojeg sam prošao na Banjici, u Stražilovskoj ulici, kod broja 7, gde je napisano da sam izdajnik, ali ja ne samo da ga nisam primetio, već nisam video ni to da ga već pet dana niko nije prekrečio – rekao je predsednik.

Vučić je dodao da i da će na svaku uvredu upućenu njemu odgovoriti, kao i do sada, marljivim radom.

– Ispod svakog grafita ću napisati da me baš briga šta pišu jer imam pametnije stvari kojima ću se baviti – istakao je on.

WWW.NJUZ.NET

BEOGRAD, 29. septembar 2021, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vuči najavio je danas da će se uskoro obratiti naciji i da će tom prilikom reći sve što ima o grafitu koji je protiv njega...

Подели на овим сајтовима

Ej, ali razobadali se anaLcionalisti na ugasenoj temi...kao oni veliki covekoljubci, hoce da pomognu emigrantima a Viler kao nevalja, los covek a oni dobri... Pa papci poceli da drze moralne kritike ...,😂😂😂

A pustili bi svu srpsku decu niz Drinu bez pardona, jerbo oni au anaLcionalni, kosmopoliti ... 

Vise ljudskosti imaju ovciji brabonjci od njih..

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...