Jump to content

Омиљене емисије на каналу?


Препоручена порука

За оне који су на Поукама а не знају о чему се дешава, већ неких годину дана, мало више, водим Јутјуб канал Живе Речи који веома успешно ради.

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Христос Воскресе! 

Дивна емисија, која почиње на најлепши могући начин - молитвом која сабира хиљаде срца. Ви, драги очеви, сте сјајни - свако има свој стил разговора, што даје посебну драж и аутентичност. Хех, из милоште вас зовем “Четворица Величанствених”. 

Волим све, а нарочито када причате о хришћанским врлинама и осликавате то примерима из свакодневног живота, анегдота или прича из српских парохија; на пример, о покојном чика Живану, милосрдним људима, и.т.д. Мислим да је одлично када зборите о житијима светих, али и обичних људи - то је инспирација и подстрек народу. 

Волим кад описујете свештенички живот и кад су ваше супруге и породица укључени у програм. На жалост, много људи нема представу колико свештеници и њихове породице доприносе заједници...

Пошто сам музичар,  драги су ми музички сегменти. Дивно је Ваше и попадијино појање. Брат Милинко кад свира, једноставно затреперим и сузе саме теку. Какав драгуљ, светског калибра!

Деца украсе сваки програм, те и ваш. Док сам живела у Београду, певала сам у Првом Београдском Певачком Друштву; сада тамо пева моја сестричина Петра, у дечјем хору. Њихов диригент је Радмила Кнежевић. Можда би било лепо да је позовете да буде гост. Овде можете да чујете Петрицу и пар других малишана. 

Имам још сугестија, али то није било Ваше питање, те ћу да сачекам...

Срдачно, Ања 

 

 

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Христос васкрсе! 

Не стигнем да испратим све емисије, понекад ми попусти пажња, некад сам уморна. Једна од емисија која је на мене оставила јак утисак јесте она у којој је гостовао прота Милорад Голијан. А овако су исто све добре, и сваки од свештеника који су "стална поставка поп групе" има нешто своје и посебно па та различитост даје љепоту. Заиста би било добро када би неко могао да прави исјечке из видеа. Такође волим емисије у којима гостује брат Срђан, он доноси неку ведрину и на занимљив начин преноси знање. Емисија коју нисам слушала, а имам намјеру је емисија са свештеником из Прага. 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Христос воскресе!

Свака емисија је за мене нешто посебно. Молитва, затим беседа... сваки пут сазнам нешто ново или се подсетим нечега. Трагала сам по интернету за оваквим садржајем. Морам признати да ме је гризла савест кад увече немам снаге за молитвено правило, па пустим на Јутјубу Вечерњу молитву...

Ал онда открих Живе Речи и мојој радости нема краја!

Дивни сте, свима вас препоручујем. Верујем да ће ово што ви радите привести многе вери, нарочито младе. Одлична је песма чији сте део пустили вечерас, има реп музике и то је добар начин да се млади заинтересују и оцрквене.

Мислим да сви ми Православни треба мало више да причамо о вери људима око себе, некако спонтано, да својим начином живота показујемо на прави начин шта значи бити Хришћанин и онда ће мисија бити успешнија...

Хвала вам што сте унели радост у наше домове!

🤗♥️

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Na mene su ostavile utisak emisija sa ocem Miloradom Golijaninom isto, takođe emisija sa vama i vašom suprugom i ona je iznela zaista divne savete, misli, sugestije o braku i zajedničkom životu, i generalno svaka emisija gde ono o čemu se govori može da se primeni u praksi i životu. 

Emisija o lažnim vestima, o portalima koji šire lažne vesti, lažnim fb stranicama itd, mislim da je to jako važno i o tome treba govoriti je mnogi nisu svesni opasnosti pogotovo srednja generacija i stariji.

Možda bi trebalo da date  konkretnije naslove emisijama zbog lakšeg snalaženja i preglednosti, jer ima zaista dosta kvalitetnog materijala...jer mi se desi da odgledam nešto i ako bih htela ponovo posle nekog vremena teško mi je da pronađem tu emisiju. Ili možda samo da se zarotira da prvo ide mini naslov, pa onda ko od otaca vodi emisiju i onda na kraju datum i vreme.

Hvala vam i vama i ostalim ocima radite veliku stvar ❤😊

Link to comment
Подели на овим сајтовима

×
×
  • Креирај ново...