Milan Nikolic Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 Владика Порфирије изабран за новог патријарха RS.SPUTNIKNEWS.COM Митрополит загребачко-љубљански Порфирије нови је патријарх Српске... Agaton Vuzman, J_a_n_a, Драшко and 16 осталих је реаговао/ла на ово 12 5 2 Цитат Помени @ Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 Да му Бог да свако добро и дуг век! Сјајан човек! J_a_n_a, БанеЛ, Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 Dostojan! Тражитељ, Рапсоди, Sun14861 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 1 Цитат Помени @ Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Јовановић Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 Dostojan! Рапсоди, БанеЛ and Тражитељ је реаговао/ла на ово 2 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 Ја се посебно радујем, јер смо пријатељи манастира Ковиљ, па знамо садашњег Патријарха, тада игумана манастира Ковиљ...из те приче. J_a_n_a, Јанко, БанеЛ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Цитат Помени @ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 Изволе се Духу Светоме и... Поред српских Светитеља сада се радује и св. старац Порфирије, јер је по његовом савету Ава Иринеј дошао у Србију, учинио много за просвету и родио духовно чедо 46. Српског Патријарха! У времена бурна имамо Патријарха теолога, молитвеника и истинског монаха! Слава Богу! Достојан! БанеЛ, Рапсоди, Тражитељ and 11 осталих је реаговао/ла на ово 12 2 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 ja sam vec ranije kvotovao za v.Porfirija... vise nije samo da Zoki nesto pogadja.... Hadzi Vladimir Petrovic, Milan Nikolic, J_a_n_a and 4 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 3 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 Пре пар тренутака помислих како би било лепо да митрополит Порфирије буде нови патријарх....и управо у том тренутку ми зазвони телефон и супруг ми рече да је баш он изабран. Невероватно. Јанко, Тражитељ, J_a_n_a and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Цитат Помени @ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тражитељ Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 Драго ми је када прочитам да су ово биле молитве свих нас. Наше покољење остаће сведок и још једног великана међу нашим епископима, владике Иринеја Буловића кога је, нажалост, овај избор за патријарха дочекао као архијереја у озбиљним годинама. Нека нам је свима на благослов избор новог патријарха, Порфирија Перића. Искрено сам и свим срцем убеђен да смо добили човека достојног да буде на челу наше помесне цркве. БанеЛ, Рапсоди, Hadzi Vladimir Petrovic and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 18, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 /files/spc_social.png Митрополит загребачко-љубљански Порфирије изабран за Патријарха српског | Српскa Православнa Црквa [Званични сајт] WWW.SPC.RS Тражитељ је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тражитељ Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 пре 15 минута, Рапсоди рече Ја се посебно радујем, јер смо пријатељи манастира Ковиљ, па знамо садашњег Патријарха, тада игумана манастира Ковиљ...из те приче. И ја га се сећам из тог периода, додуше само преко медија, и тад сам први пут чуо за њега и тад ме је купио... па, сад слободно могу да кажем и нека ми нико не замери - Духом Светим који је просто исијавао из њега. Чак ме је обрадовало и то када прочитам да има људи на форуму који га лично познају. Учинило ми се на први мах да си написала да сте пријатељи, сад видим да се ради о пријатељима манастира. Рапсоди, БанеЛ and Жика је реаговао/ла на ово 1 2 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 Мојој породици је помогао када нам је било најтеже,моја радост је тим већа...много нас је задужио, то се не заборавља. Жика, Тражитељ, PredragVId and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Цитат Помени @ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Frenkii Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 Достојан! Тражитељ and БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prozor na krovu Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 Dostojan! Тражитељ and БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 18, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2021 пре 4 минута, Тражитељ рече И ја га се сећам из тог периода, додуше само преко медија, и тад сам први пут чуо за њега и тад ме је купио... па, сад слободно могу да кажем и нека ми нико не замери - Духом Светим који је просто исијавао из њега. Чак ме је обрадовало и то када прочитам да има људи на форуму који га лично познају. Учинило ми се на први мах да си написала да сте пријатељи, сад видим да се ради о пријатељима манастира. Па сад, да ли би се мене лично сетио, не знам ? Доста пута смо јели у монашкој трпези заједно са тада аигуманом Порфиријем . Али га добро познаје члан моје породице. Иначе сва братија манстира је врх. И пар њих, лично добро познајем . БанеЛ, Жика and Тражитељ је реаговао/ла на ово 2 1 Цитат Помени @ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.