Jump to content

Preminuo Krunoslav Kićo Slabinac

Оцени ову тему


geronymo

Препоручена порука

On 14.11.2020. at 1:46, SrbinKatolik рече

Neka ti je laka hrvatska zemlja. Počivaj u miru.

Ја све време убеђен да си ти Србин из Србије који глуми да је католик, али ово ти је већ други-трећи пут да употребиш израз који је у Хрватској сасвим обичан и нормалан, а у Србији се апсолутно никад не користи.

Сад ме искрено баш интригира да ниси можда из Хрватске, а да си растао у време СФРЈ па си био довољно медијски изложен београдском стандарду да га успешно имитираш... :scratch_head:Нешто је дубоко лажно и неискрено око твог идентитета овде, само још увек нисам у стању да са 100% сигурности кажем тачно шта.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, SrbinKatolik рече

Prati forum.

Аутовао си се, значи, а ја пропустио! :( Не видим ни сада где... видим само да у задње време досљедно пишеш по нативном правопису.

Пази, од ствари за које мислим да си био искрен, подједнако те нервирају и српски и хрватски националисти, Хрвате браниш на сваком кораку, Бугаре мрзиш (а Хрвати воле Бугаре), волиш "Северњаке", симпатизер си ампутације српства из црногорства, презиреш Русе, генерално ти се гади православље... значи југословенски идеолог као да су га телепортовали из 1948. кад је денунцирао симпатизере СССР, скинули му титовку и дали му ник на форуму. Убеђен сам да ниси Хрват, твоје "католичанство" ми је много сумњиво, бунило ме је што ти се поткраде по која хрваштина јер беспрекорно пишеш по "београдски", али сад кад све време пишеш по хрватски, био бих спреман да се кладим да си из Хрватске, а да ниси Хрват... бар не 100%, него из српско-хрватског брака... одважићу се па да типујем: отац Србин из Хрватске, мајка Хрватица и много битнија у твом животу, обоје југословенског опредељења, а ти евентуално чисто протоколарно крштен у Католичкој цркви јер је отац атеиста. Дете си 1980-их и, као и свима нама, ратови 1990-их и распад Југославије су ти украли део личности, а ова примитивна балканска стварност и подељеност на племена изазива све само не поштовање, а опет од тог времена је прошло 30 година, све више смо ближи старости него младости, а не само да нема наде да ће се она племенита идеја поново остварити, него смо све даљи и даљи од ње. И то је став који би био разумљив и изазивао поштовање, да нема ове шараде око форумског представљања, јер заиста верујем да ништа, дакле апсолутно ништа од вредности које овај форум и људи на њему пропагирају може да се уклопи у твој систем вредности које су ти прихватљиве, и да мотив твог присуства овде може бити ишта друго осим досаде и онога што сам већ споменуо, да те тригерује сама чињеница да овакви људи постоје у оволиком броју и да су довољно хетерогени да нису нека опскурна или минорна група попут "црне легије", него реално постојећи и утицајни део нације.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Sve si pogrešno napisao. Pitaj stručnjaka za mene, Vikiliksa Tanka. On je jedini od početka znao tko je i što iza profila i jedini uspio navuci moj gnjev :D

(pls na latinici nije mi jednostavno stalno ić konvertirat sa ćirilice na latinicu jer sustav nije savršen)

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Ако је истина да си Хрват, онда си ме по том питању преварио и добар си у лажи, свака част. :) Али јесам био у праву да око тебе и твог псеудонима нешто смрди као покварено јаје откако си се појавио и да те је требало бановати, јер апсолутно ништа у вези с тобом не доприноси самом форуму. :(

Link to comment
Подели на овим сајтовима

A zašto banovati netkog samo jer je prohrvatski orjentiran i jer voli svoj narod i svoju državu ?

Koliko vas ima samo na Forum.hr i nitko nikad nije banovan, samo vidim da Hrvati uopće ne žele polemizirat i da samo ignoriraju Srbe na forumu.

To je razlika u mentalitetu.  Ne mrzim nikoga ali zastupam stavove svojeg naroda i države a koji nikad i nikako ne mogu bit na istoj crti sa interesima Srbije i to tebi sad smeta i nikako to ne mozes trpit i sad bi emotivnim izljevom proljeva banovao ljude jer drugcije misle i jer su nacionalisti koji vole svoje. Ako je netko nacionalist ne mora znacit da je šovinist.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

На Форум.хр важи и правило да је забрањено правити се луд. :)

Не да будеш банован јер другачије мислиш, него због лажног представљања и троловања, још изведеног на прилично неинтелигентан начин. Плус је и за тебе боље, јер самом чињеницом што си овде, само себе храниш негативностима и негативном енергијом, без обзира на то да ли тебе неко изнервира, или ти успеш да изнервираш некога па ти буде смешно. Ово није форум општег политичког типа, нити за неговање пријатељства са екс-југословенским нацијама... за те ствари имаш Крстарицу - тамо би био и више него добродошао, јер власник форума жели да прошири тржиште на Хр и БиХ. :)

Наравно, ово говорим као обичан члан и износим ово као своје лично мишљење, и шта бих ја урадио да се појавиш у мом виртуелном простору. :) Био би само обрисан на клик. :ani_biggrin: Али реално, ја сам овде гост исто колико и ти, тако да ти моје речи не могу ништа... шта да се ради, c'est la vie. :)

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Za onoga tko je mislio svojom glavom i detaljno čitao i izmedju redaka, jasno je znao sto tko kako. Osnova je bila hrvatska a kako bi drugčije. Nema mrznje , i forum Hr i ova i sl stranice uglavnom i sluze da bi iznosili nacionalne stavove ovdje liberalnih ljudi uopce ni nema.

 

Vrati se i drzi se onog sto je Vikiliks Tenk opisao "čista tudjmanovstina" taj dio bio je klucan i istinit a drugi dio tek da ne bih bio brzinski izbacen. Profi name je prelijep. :D

Ne brini, nisam negativna osoba. Niti uopce zainteresiran puno pisat ovdje samo branit hrvatsku stvar i samo kad je ugrozena velikosrpskim lazima. Toliko od mene. Bokić.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...