Jump to content

Продаја одеће за Православну хришћанку

Оцени ову тему


Препоручена порука

Драге сестре и браћо у Христу, са својим скромним могућностима, отворила сам интернет продају женаке гардеробе која је погодна за ношење у цркве, манастире, позориште, за одлазак на славу, у госте, трчање (сагињање) за малом децом и сл. За сада је избор одеће мали али ако Бог да да се посао рашири, биће још. Парадоксално, одећа је углавном Турска, јер нисам на време пронашла наше произвођаче и био ми је битнији модел. Сада имам неке контакте али потребно је да прво продам оно што је већ на лагеру. Трудим се да буде квалитетно, лепо и повољно. Свака достава је бесплатна, одећа у комплетима јефтинија него појединачно. Фирма је регистрована,све је легално.  Ако неко има некога или неку индустрију одеће (женске блузе, мајице, сукње, хаљине) Одећа за сваки дан која је пристојна и квалитетна, нека се јави ради могуће сарадње. Трудим се да буде избор и за старије и за млађе, за ситније и крупније. Нисам противник панталона, али их имапревише у понуди. И свака сугестија је добродошла.?

https://www.facebook.com/odecazamameidame/

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Хвала. Идеју сам добила тако што нисам могла за себе да нађем одговарајућу одећу у моментима када нисам могла да се одвојим од бебе, у доба короне. И има у Русији производња одеће баш тог типа. ?

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 2 weeks later...

Браћо и сестре. Ево једног новијег чуда Светитељке Ксеније Петроградске. Нисам имала продају у поседње време и нисам знала ни како да се рекламира. Уплатила сам једну рекламу од 30 долара, која ми се уопште не исплати, чисто бацање пара, али са надом да ћу нешто продати. У тој објави која је изашла фамозног 5.октобра, (осим политике тај дан је посвећен свештеномученику Фоки и пророку Јони) написала сам да је одећа за Православне хришћанке као и све даме које воле пристојно да се обуку. Након кратког времена су почели да ми стижу коментари и увредљиве поруке. Бог ми је помогао да будем сталожена у томе. Затим из немоћи и већ без наде сутрадан  сам прочитала Акатист Светој Ксенији Петроградској и након 5 минута од читања јавила ми се девојка из интернет новина Експресо и направила интервју, јуче је објављено. Ето рекламе ниодкуда. ? У сваком случају,продаја није нешто пуно заживела,искрено тешко је погодити циљну групу, а мени су цене на ивици зараде, јер није добро такав посао радити из среброљубља. И тешко је време. 

Молим вас поделите, запратите, свака сугестија и критика су добродошле. 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

WWW.ESPRESO.RS

- Imam dve ćerkice, to je naravno jak motiv, želim da im budem primer, rekla je ova...

Мало је јачи наслов, новине ко новине?

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...