Jump to content

Избори у Црној Гори 2020

Оцени ову тему


Препоручена порука

  • 3 months later...
  • 5 months later...
WWW.IN4S.NET

Лидер Покрета Европа сад и мандатар Милојко Спајић казао је да је закључак Главног одбора...

 

Е мој Мандићу...живиш у ирационалном свету, као да је окупација семинарски рад на факултету политичких наука...наивни сте! Бечић и Кривогавићеви школарци су веће зло за Српство него Мило. Месец дана вас воза ко будале...да сте се потурчили не би били део владе. А ви гуслате ли гуслате. Ко вам је крив кад сте били наивни.

 

Спајић после сједнице: Очекујемо подршку 44 посланика, ЗБЦГ неће бити дио владе

 

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

On 26.8.2023. at 23:53, Ćiriličar рече

Бечић и Кривогавићеви школарци су веће зло за Српство него Мило.

То ја од почетка говорим, да су демократе било наивне било лукаве присталице зла што разједињује српски народ, и у ЦГ, и у Србији, и свуд. И сад опет гледамо исто, опет су Срби грађани нижег реда који немају права да учествују у власти ни у својој рођеној држави. Јер, чак и да прихватимо ту нову нацију Црногораца, Срби су свеједно конститутивни народ у ЦГ, а њихово искључивање из власти искључује и конститутивност Црне Горе као државе и зато ће тај хибрид морати да нестане. Питање је, само, како? Тај покрет мора доћи од Цркве, али у Србији!!! Прво Србија да се врати српству, па ће се вратити и сви други. А док год је Србија изнутра растрзана србијанством, као западним вавилонским ропством, биће и српски народ у разним српским државама растрзан том истом протестантском идејом нације, везујући је за државу.

Нпр. најмање три српске државе су постојале у преднемањићком и немањићком периоду и ниједна од њих није била ништа мање српска, од Немањићске Србије.

А о оном говеду нећу ни да причам, само луд човјек не види да је Милатовић ђак МИ 6.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Тренутно не постоји скупштинска већина за формирање владе, јер 4 посланика Европе Сад неће да одобре предлог Милојка Спајића. Милатовић  и Спајић се иначе препуцавају јер ни Милатовић не одобрава Спајићевог предлог и за позивање је ЗБЦГ у владу.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...