Jump to content

Избори у Црној Гори 2020

Оцени ову тему


Препоручена порука

by Лука Радоњић

 

Razumijem da baš danas imate potrebu da istovarate sa stranačkih internet šlepera tovare rečenica i da se tu sad nešto naglašava, podsjeća, ističe… Ja sam to zbog i toga, evo kako su oni pričali, mi vazda pošteno, nisam ja zato nego…zato, a samo da znate… A dobro je druže. Sve to grananje rukama, kažiprsti, saopštenja, sve je to… okej. Znamo da zvone telefoni, pa moraju članovi svako svom društvu da objasni kako i zašto baš sad, pa hrvatski mediji vele pala je vlada zbog Temeljnog ugovora, pa kako, pa nije rekli smo da nije zato… ma sve razumijem. 

Ali… ne ide jedno uz drugo stranačko čojkanje plus priča o višoj politici - i glasanje za inicijative DPS-a. Što je napisao Miloš Ćuić juče, možeš da vičeš i burličeš ali u kranjem bilansu - tvoje “ZA” se ne razlikuje od “ZA” Duška Markovića, Gvozdenovića, Vukovićke i nekakvog Danijela Živkovića. O Draginji da i ne govorim, ona je već svojevrsni lider inicijative, prva je rekla padaš Dritane. Razlika je jedino što oni glasaju za svoj predlog, a vi za njihov. Oni daju koševe za rejting svoje stranke a vi sakupljate i dodajate loptu ako se odbije od obruča.

Isto važi za ove filosofe sa malim strankama i tekstovima o višoj politici. Skalaj malo, bez zajebancije. Svi ti… polupoetični uzleti u kombinaciji sa igrom riječi i rečenicama o visokoj politici, nisu ni do nivoa prosječnog mima. Posebno ne danas. Nisam ni ja oduševljen što je baš Dritan, prvi, dva puta kroz noge provukao loptu DPS-u, ali tako je kako je. To je isto neka vještina, a ovo piskaranje i duboke misli, dok glasom servisiraš potrebe DPS-a, to je neozbiljno. 

Sve je samo dio ove jutarnje sparine danas. Ali evo malo nekakvog vjetra, pa dajte neka rešenja, konkretna. Jer Milo uknjiži dvije vlade na spisku oborenih. Ili ne smarajte.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Комуњара

 

WWW.RTS.RS

Председник Нове српске демократије и један од лидера Демократског фронта (ДФ) Андрија Мандић...

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 3 weeks later...

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...