Jump to content

Избори у Црној Гори 2020

Оцени ову тему


Препоручена порука

КРИВОКАПИЋЕВУ ВЛАДУ ПОДРЖАВА САМО 14 ПОСЛАНИКА: Зечевић јасно рекао истину - они су искључиви кривци

КРИВОКАПИЋ, Бечић и Абазовић настављају да срљају из грешке у грешку и да обмањују народ који је победио на изборима 30. августа. У свом заједничком саопштењу једино су заборавили да кажу истину - да владу подржава само 14 од 41 посланика парламентарне већине. Ако је 14 веће од 27 онда повлачимо све што смо рекли за овај трио фантастико.

Ово је казао посланик ДФ Радош Зечевић, одговарајући на заједничко саопштење премијера, потпредседника Владе и председника скупштине који су птотив обарања нове владе и нових парламентарних избора.

- Међутим, треба им опростити на овој конфузији и паници, јер су и они свесни да су искључиви кривци што је влада спала на подршку 14 посланика. И да у тој политици има морала, довољно би било да кажу управо то - 14 је мање од 27. А посебна срамота ове тројке је то што се позивају на народ који је гласао 30. августа, а управо су Кривокапић и Бечић продали и издали тај народ серијом потеза, гласањем за резолуцију о Сребреници, сменом министра Лепосавића, признањем лажне државе Косово и честиткама албанским екстремистима, санкцијама Русији, избегавањем да се потпише Темељни уговор са СПЦ, нападима на Србију и Републику Српску, итд - каже Зечевић, који истиче да "што се тиче тога да је недопустиво уплитање страног фактора, добро је да је тројка самокритична и да признају да су под будним оком неких амбасада и да служе њиховим интересима". 

- Подсећамо и на сведочење извјесне шпијунске протуве Симијановића о томе како су он и његови налогодавци састављали Кривокапићеву владу и како је спречио да ДФ буде у влади.

Наш је посао да сад направимо владу без било чијег мешања са стране. А ако договора не буде, онда ће народ дати свакоме по заслузи, каже Зечевић.

https://www.novosti.rs/c/crna-gora/vesti/1009750/krivokapicevu-vladu-podrzava-samo-14-poslanika-zecevic-jasno-rekao-istinu-oni-iskljucivi-krivci

 

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, DemijanBG рече

U što ne volim te Crnogorce usr... narod s...em im se na "čojstvo i junaštvo" otpad, smrad, izdajnici.  Srpstvo je prepuno toga, od milogoraca do tudjamovih, sve ološ i hohštapler šire mržnju a nas proglašavaju genocidnim narodom koji smo mi to genocid počinili i kada ???? Poručujem CGma se...m im se na zastavu, grb, čojstvo i junaštvo! (posledica besa nakon pročitanog članka u CG novinama! )

Не може овако. Ми овде причамо о милогорцима а не о Црногорцима тј Србима као што су Топличани Срби. Ти имаш неки пик на све пречане. То је тек посебна тужна прича.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Хајде прво заврши основну школу ако ниси још. А после се ожени и стварај породицу са пуно деце коју ћеш учити да буду верна и паметна да буду способна за војску и вредна, спремна да погину ако треба за Србију и српски народ. А немој превише да се заносиш неким стварима него и то препусти Богу да буде како треба.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Мораш схватити да те ствари нису једноставне и да вођење државе и политике на нашем поднебљу, а бити слободан и самосталан, значи бити у највећој могућој опасности. Ако узмеш да истражиш историју од Првог српског устанка до данас, видећеш колико је перипетија, промашаја, заблуда, али у највећим и најбољим намерама Србија претрпела. Имамо невероватно велико искуство, али уз невероватно велике жртве и страдања. Сада је време да будемо пажљиви и да поступамо деликатно како нисмо никада до сада. Политика коју води Вучић је најбоља и једина могућа за нас Србе, политика војне неутралности, најближих односа са источним силама, али и поштених и квалитетних односа са западним силама, онако како нама одговара. Потребно је да будемо најјачи колико је год могуће и да бранимо једино наше интересе, а наши интереси су да сарађујемо са свима колико ми желимо и колико израчунамо да нам се исплати. То је цела филозофија.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Не знам брате али ти си поштено истумбао све живо, из ватре у воду. Напуњена ти је глава демократијом са запада, али то није то. Више демократије и слободе у суштинском, економском смислу има данас у Кини него на западу. Монопол јаких корпорација нагриза вредности некадашњег запада.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Milan Nikolic рече

Више демократије и слободе у суштинском, економском смислу има данас у Кини него на западу.

Не видим да ми, и остали, мигрирамо ка Кини и Русији.

Код нас се лепо живи, хвала Вучићу, ал и даље су редови за исељеничке визе западних земаља.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ђорђе Р рече

Не видим да ми, и остали, мигрирамо ка Кини и Русији.

Код нас се лепо живи, хвала Вучићу, ал и даље су редови за исељеничке визе западних земаља.

Доста људи одлази у Кину у задње време. У Русију истина мање, а у ЕУ и Америку највише јер смо под њиховим највећи економским и геополитичким утицајем.

Међутим миграције ка центру ЕУ су велике и из Румуније, Бугарске, Хрватске, Босне и Херцеговине, Пољске, Црне Горе итд. Јер се новац налази у центру империје а никад на периферији. И за то треба да се жалиш Ангели Меркел и нато пакту који нас је бомбардовао да би били њихова колонија. И након тога домаћи сорошевци и ЕУ комесари причају Србима да треба да се децентрализујемо, тј да се раскомадамо не би ли били што лакши за крцкање.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Вилер Текс рече

И да је све ово овако а није, баш ме занима како ћеш оправдати слање изазланика Црне Горе на  усташку прославу Олује, ако до тога дође.

Саветовао бих ти да послушаш шта је Патријарх говорио у Сремчици.

Пс: На миг неких свештеника да се прихвати места носиоца листе скаче и то ти није понижење а на позив Сабор да уради оно због чега и јест постао премијер, да заштити СПЦ коначним потписивањем уговора, је тром и то му је понижење. Не вреди, ја као обичан лаик мислим да си ти брате у тешкој заблуди. 

И ово је замена теза, Коштуница,није радио на расрбљавању за разлику од Здравкана који није у стању ни историјску тробојку да врати него ону Милову крпетину држи.И мислим да то намерно ради.

Замисли да заставу суверене државе назовеш крпетином, и очекујеш да будеш релевантан саговорник. Здравко да мијења заставу, а са којом већином? Са оном која је рекла да је у Сребреници геноцид. Ту се показало да је то шав по којем пуца коалиција, сад још ајмо питање заставе. А тако настуапју у српским таблоидима, Раковићи и Бокани, добровољни даваоци туђе крви. Нама не смета да је Црноа Гора држава, али боље да је нема, није битно ко је које нације, али сви смо Срби :D

Здравко је на миг свештеника могао да уради шта год, као вјерник, из поштовања и љубави, али кад си на челу Владе, онда не можеш. Које понижење би било да је потписао уговор у Београду. Плус он није постао премијер због уговора и то је замјена теза. Он је поништио закон и то се очекивало. Уговор се није помињао. Здравко је, а не СПЦ, први иницирао потписивање уговора кад је дошла нова власт. Нудио док је мјестобљуститељ био Хризостом (ја причао, овдје говорили да лажем, да од уговора нема ништа), онда се рекло ајде да сачека Патријарха, онда се усагласили уговори, послати у Синод, из Синода преко руку једног попе, одједном два члана која нису била ни у каквим нацртима. Даљу баљда знаш, али непотписивање уговора у Београду је један од већих државничких потеза које је урадио Кривокапић. Није попустио, иако му као вјернику то сигурно тешко пада. А да је истински вјерник, видимо да је и даље благ, у односу на скарадне ријечи саопштења на сајту СПЦ у поноћ. Ја ти рекох, док не добијем извињење са истог сајта, не бих ништа потписивао. Имате среће да је Здравкан благ, али ви га и даље нападајте.

Послушао сам Патријарха, он сигурно није мислио на Здравка, јер Здравко нема везе са резолуцијом. Оно што Здравкан покушава да ради и јесте да отупи оштрицу између Срба и Црногораца, па према томе, нити може бити да неко од СПЦ одузима имовину, али исто тако не може бити да је црногорски премијер обични црквењак који на мог владика долази да ради што му кажу. 

Не знам што би их правдао. Ако неко од чланова Владе ЦГ мисли да треба да иде, нека иде. Ја нећу никоме наметати своју представу догађаја из прошлости. Ако је рецимо за Србе спорна ова резолуција, или је спорно да неко сутра оде на обиљежавање Олује,  а то раде припадници другог народа (у овом случаку црногорског или албанског), онда са њима не формирате коалицију и покушате да вратите изгубљене овчице и уредите државу по мјери коју желите. Али само знам да је лицемјерно, да Додик шурује са Човићем који исто обиљежава Олују, да он назива Сребреницу геноцидом, да он дочекује Колинду Грабар Китаровић послије обиљежавања операције Маестрал (наставак Олује), и да онда неко соли памет Кривокапићу, зато што је неки Црногорац или Албанац одлучио овако или онако. Ако имамо разумјевање за Додика који због околности из виших интереса сарађује са Хрватима, зашто да немамо и за Кривокапића који је формирао Владу са Бечићем и Дританом, који дијеле неке другу визију догађаја. Зато је ДФ најлицемјернија и најаднија странка, безоблична маса алапача која би да формира Владу са Дританом и Бечићем, а оно што су они урадили, приписују Кривокапићу. Отуда се и види да су принципи на којима је формирана Влада, били једини могући.

Доста од мене.

 

 

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Мандић је лепо упозорио да код Кривокапића и његове владе недостаје храбрости за борбу против криминалаца у систему Црне Горе. Главни посао владе је био уређење бирачког списка и попис ове године, да се 70000 непостојећих гласова уклони, али изгледа да такве и друге криминалне активности Кривокапић толерише и сарађује са криминалцима. Довољно је видети сусрет Кривокапића и Ђукановића, те двојице међу којима је требало доћи до окршаја, хапшења итд, а они се слизали и удружили. А како и не би када имају исте газде по западним амбасадама. Срамота и брука. Лепо им је рекао Вучић, запели су са тим да су независна држава а уствари су државица која служи за потезе западних сила. Једини храбри људи који би водили слободну и независну Црну Гору су сада из Демократског фронта. Када они буду извршна власт доћи ће до промена и ослобођења Црне Горе.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ристо Подвожњак рече

Замисли да заставу суверене државе назовеш крпетином, и очекујеш да будеш релевантан саговорник.

Замисли да Србин сматра да је милова антисрпска крпетина која служи за расрбљавање очекује да га ико схвати озбиљно.

Да крпетина је.

А химна је усташка, усташе Секуле Дрљевића. Па ти то поштуј ал онда бар реци да си за усташе.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ристо Подвожњак рече

Здравко је на миг свештеника могао да уради шта год, као вјерник, из поштовања и љубави, али кад си на челу Владе, онда не можеш

Хахаха. Значи кад треба да постане премијер искључиво због тога да спаси Цркву од државе долази на функцију, кад са те функције треба да уради оно за шта је постављен онда је то понижавање,мешање Цркве у државна питања.

Да те Бог просветли а нас да спаси од таквих манипуланата  ао што си ти. Бог ти добро дао.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вилер Текс рече

Хахаха. Значи кад треба да постане премијер искључиво због тога да спаси Цркву од државе долази на функцију, кад са те функције треба да уради оно за шта је постављен онда је то понижавање,мешање Цркве у државна питања.

Да те Бог просветли а нас да спаси од таквих манипуланата  ао што си ти. Бог ти добро дао.

Он је спасио Цркву од државе и урадио посао. Али кад онда СПЦ умисли да је он њихов чиновник и хоће да га понизи, има право да одбије. И свака му част што се није понизио. 

И теби Бог добро дао и учи мало историју, ако ништа читај мало документа, мемоаре, записнике са предсједништва, записнике за састанака генералштаба, 91 до 96, можда нешто буде јасније...

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Очигледно је теби Црква последња рупа на свирали, ако не нешто много горе. Зар је за тебе историја од '91. или '41.

Ми овде говоримо о Црној Гори као нечему што је српско по свим историјским питањима. Срби у Црној Гори морају да се питају и да буду на власти.

Али проблем је у разводњавању и подвајању српства. Они који могу да буду противници Србима и чинити поделе међу Србима, ти једноставно нису Срби. На чему ће да заснују своје српство ако не на јединству? Зато су сви такви постајали неко други а често антисрби.

Зато су лепо неки приметили да су Кривокапић и Бечић потпуно исто што је био Ђукановић 1997. године. И све нам се тако понавља и дешава па се после чудимо.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...