Jump to content

Избори у Црној Гори 2020

Оцени ову тему


Препоручена порука

Данас је било посебно на обележавању Дана МУП-а и полиције у Београду. Певала је Даница Црногорчевић. У обраћању окупљенима Вучић је прво поменуо нашу дужност да бринемо о свим Србима.

  • Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Link to comment
Подели на овим сајтовима

On 19.6.2021. at 18:44, Tristatri рече

"... Da ovoga puta ne govorim o Deklaraciji o Srebrenici koju je usvojila 2010. Skupština Srbije i šta je sve ona sadržala, o tome ko je išao u Potočare ili o tome ko je javno u kameru rekao da se desio genocid u Srebrenici, da je to utvrdio medjunarodni sud i da je to nesporna pravna činjenica", naglasio je Bečić.

Та декларација је садржала осуду злочина и нигде се не спомиње геноцид. Није ни требала бити усвојена али Тадић је мислио супротно. Да није ишао викали би да не поштује жртве, кад је отишао скочише „мироубиви" и потегоше камење. 

Нек Бечић види са Кривокапићем кад ће се потписати темељни уговор са СПЦ, било би му боље него да прича о Сребреници.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Milan Nikolic рече

Данас је било посебно на обележавању Дана МУП-а и полиције у Београду. Певала је Даница Црногорчевић. У обраћању окупљенима Вучић је прво поменуо нашу дужност да бринемо о свим Србима.

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Čudi me da nije izrekao da je Vučić telepatijom pritiskao tastere za izglasavanje rezolucije, da je kriv što komšinici muž nije kupio bundu, što ne mogu na more na Barbados a bas mi se ide i uopšte ne postoji ništa za šta nije kriv Vučić. Ukoliko isključimo plaćenost ovo je eklatantan primer kako izgleda intervju patološke mržnje i elementarnog odsustva logike. 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

ДРАГАН ДОБРАШИНОВИЋ: Политичка шизофренија Здравка Кривокапића

 

Да је среће, наслов би, по оној Његошевој, гласио „Благо оном ко рано полуди, вас му живот у весељу прође“. Онда бисмо на људску судбину гледали са веселије стране, а на лудило као могући извор животне радости.

 

На несрећу и разочарање многих...

 

ISKRA.CO

Да је среће, наслов би, по оној Његошевој, гласио „Благо оном ко рано полуди, вас му живот...

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Видећемо хоће ли Здравко слати кога и на усташко прослављање Олује. Још му то фали. Надам се да ипак неће бити толико безобразан, мада је показао да је велики мајстор у тој дисциплини.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Вилер Текс рече

... Није ни требала бити усвојена али Тадић ...

 

пре 8 часа, DemijanBG рече

Deklaracija skupštine Srbije je velika podmetačina jer praktično jeste uveden genocid a kako pa to je sam Tadić gl...pi izjavom potvrdio "Mi definišemo zločin u Srebrenici na način kako to vidi medjunarodni sud"

... dakle imamo i gl...pog "Slobu" koga su onda još namagarčili rezolucijom 1244 ...

Koliko su samo naši državnici napravili grešaka nebirnući o sopstvenom narodu to je strašno ! Potvrdu smo dobili i kada smo videli zalostan snimak predsednika Vučića kako sav bled bojazljivo prebira po papirima kada je shvatio da mu je u Beloj Kuci podvaljeno premestanje ambasade u Jerusalim. 

.

Sve je ovo tačno. Ali je frapantna zaslepljenost naroda koji kliče svakome od njih u momentu kada su na vlasti.

Kao  '... sav bled bojazljivo prebira po papirima kada je shvatio da mu je u Beloj Kuci podvaljeno premestanje ambasade u Jerusalim.' ... a šta bi strašno bilo da nije potpisao? Sada već hrabro pred kamerama, ali samo ovde, govori protivno eu, ali eto i dalje svaki njihov nakaradni zakon koji nam proslede i dalje prolazi skupštinu ... 

Patrijarh Porfirije traži odlaganje usvajanja Zakona o kulturnom nasleđu. Upozorava Vladu Srbije: Zaustavite Zakon u kom se ne spominje Kosovo i Metohija.

Šta mislite hoće li patrijarha poslušati. Neće, nego poslušaće one od kojih su darove primili i kojima se moraju klanjati. A narod će mu i dalje tapšati .. i to uglavnom isti oni koji su ne tako davno tapšali i slobu, vuku, tadiću, tomi ...

.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Tristatri рече

Šta mislite hoće li patrijarha poslušati

Видећемо, одговорила је Маја Гојковић да ће радити на изменама,  да не цитирам. Да ли је заиста то тако бити видећемо.

Што се тиче декларације из српске скупштине, она је продукт воље Б.Т и не спомиње се геноцид, него се позива на пресуду суда. Коју? Јел оборена у међувременј...Не битно, срамна је и та декларација спомињао се не спомињао се геноцид, нит је икакво оправдање.

Погледај изнад снимак беседе патријарха Порфирија и мислим да после тога нема шта да се дода.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

БЕСЈЕДА МИТРОПОЛИТА ЈОАНИКИЈА У БУДВИ 21.06.2021

,,Имамо много искушења, и не бих сада о њима говорио, јер сви их доживљавамо на своме бићу. Али имам дубоки осећај да је једна безбожна идеологија која је оставила зло семе у нашем народу све до јуче, на издисају, и зато се тако, као у неком самртном ропцу жилаво одупире. Немамо ништа ни против једнога човека, али морамо се борити против идеологије, која је хтела Цркву да разори и да је збрише са лица земље, да понизи и нас и нашу веру и наше светиње. (...) Нека свима овај Празник донесе радост, и нашој Држави, и онима који воде овај народ, у смислу политичком, нека да разума и просвећења срца и душе, да седну да разговарају и да се договоре и да не буду неодговорни према оној обавези коју им је народ поверио. Јер ако се покажу неодговорни, брзо ће отићи у заборав, то је неминовно. Наравно, ми желимо, и молимо, и очекујемо, од оних који воде Државу, да ће бити одговорни и да ће се договорити и сложити и радити на добро свога народа и своје Државе. Амин, Боже дај.''

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Tristatri рече

.

Hvala na ovom postu tj. klipu!! > Naravno svako će prosuditi na svoj način i izvući svoje zaključke. Ali ga svakako treba odslušati!

.

Molim, ali nema na čemu. Ovo zaista treba odslušati da znamo da nemamo posla samo sa deklarisanom antisrpskom ideologijom Mila i onima koji ga verno prate i znamo ko su i šta su, nego da imamo posla i sa onima koji braneći Krivokapića i ovu sramotu koja je nanela nemerljivu štetu i Srbiji i vaskolikom srpskom narodu brane neodbranjivo, a predstavljaju se kao srpska opcija a da zapravo nismo znali ko su i šta su. 
Ovde nema opravdanja. Ko brani Krivokapića i Bečića i bilo koga ko je kliknuo da se ova rezolucija donese, a da nije otvoreno čovek Milove ideologije - gori je od njega. 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Prozor na krovu рече

srpskom narodu brane neodbranjivo, a predstavljaju se kao srpska opcija a da zapravo nismo znali ko su i šta su. 

Овај Ивановић је и раније свашта причао безвезе. Знамо од раније за његове нетачне и смутљиве приче, бар ми који смо пратили форум.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...