Jump to content

Избори у Црној Гори 2020

Оцени ову тему


Препоручена порука

Svi ovi napadi i pritisci na Srbe i Srbiju su sinhronizovani. 

Trebalo bi se ozbiljno osvrnuti i na izjave predstavnika političkih partija i nevladinog sektora iz Sandžaka povodom presude Ratku Mladiću, jer to su najave budućih poteza zlih imperijalističkih sila Zapada. 

Jasmina Curić, predsednica BNV,  osim što pozdravlja presudu Ratku Mladiću, između ostalog izjavljuje: "da očekuju da se otklone posledice nastale teritorijalnim osvajanjem silom, genocidom i etničkim čišćenjem od strane srpskih oružanih snaga." 

Narodni poslanik SDA Sandžaka u Skupštini Srbije Enis Imamović, osim što optužuje nosioce najviših državnih funkcija Srbije pa i pojedince, da veličaju Ratka Mladića, kao i da negiraju "genocid", tvrdi: " da je došlo do ponovnog rađanja i širenja zločinačke svesti da se interesi jednog naroda i jedne države mogu ostvarivati genocidom, etničkim čišćenjem i drugih ratnih zločina nad Bošnjacima. Nakon što su potvrđene sve presude Haškog tribunala svako dalje negiranje i veličanje genocida nad Bošnjacima, te negiranje pravosnažnih presuda od strane političkih predstavnika srpskog naroda i državnog rukovodstva Srbije zapravo predstavlja njegovu najveću kolektivizaciju. Dakle, od danas je odgovornost na svim političkim predstavnicima srpskog naroda da se svojim ponašanjem i delovanjem opredele da li je u Hagu presuđeno pojedincima ili čitavom srpskom narodu. Danas su se, također, stvorili svi uslovi i da se u Skupštini Srbije pod hitno razmotri i usvoji Rezolucija o genocidu nad Bošnjacima u Srbiji koju su poslanici SDA Sandžaka izradili i predavali već nekoliko puta."

Predsednik Sandžačke demokratske partije Nihad Hasanović: "Genocid je strašan zločin koji ne sme proći nekažnjeno." 


Sulejman Ugljanin smatra da Skupština Srbije treba usvojiti njihov prijedlog rezolucije o Srebrenici... 
"Mere koje slede moraju biti efikasne i pokazati da će zločin genocida biti najstrožije kažnjen, a teritorijalna osvajanja etničkim čišćenjem proglasiti ništavnim. SDA Sandžaka je podnela Skupštini Srbije Rezoluciju o Srebrenici i tražimo da se stavi na dnevni red i usvoji". 

Predsednica nevladine organizacije "Sandžački odbor za zaštitu ljudskih prava i sloboda" Semiha Kačar: "Odgovornost za genocid nije moguće izbeći. Srbija, njene institucije i predstavnici vlasti moraju prekinuti sa praksom negiranja genocida u Srebrenici i konačno usvojiti deklaraciju o genocidu u Srebrenicu."

A, šta poručuju sa okupiranog KiM... 
Vjosa Osmani Sadriu: "Sada nema sumnje da je namera Miloševića, Mladića i ostalih koji su deo tog režima bio genocid."

Albulena Haxhiu: "da za ovaj zločin nije kriv samo Mladić, već i sama Srbija kao odgovorna i planer ovog genocida."
 
Samo da se podsetimo reči Slobodana Miloševića :
"Ne napadaju oni Srbiju zbog Miloševića, nego napadaju Miloševića zbog Srbije." 

I sad imamo ovo neprijateljsko izglasavanje u Crnoj Gori. 
Pošto je Crna Gora izglasala "rezoluciju o genocidu u Srebrenici", to je putokaz za ono što tek sledi u državama regiona, a to je izglasavanje Zakona o zabrani negiranja genocida.

Ne bi Zapadni Sauron uništio ni SFRJ, niti bi uništavao decenijama Srbiju i srpski narod, da nema ovde svoje Crne jahače, Orke, Golume i Nazgule. 


 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Božena рече

 

.

 

Obraćnju Leposavića pre razrešenja išlo je i (jedod od) obraćanje, Marka Milačića. Traje oko 7-8 minuta, a može rasvetliti, makar minimalno, neke momente. (Inače Marko Milačić jepresednik stranke Prava Crna Gora koja ima jednog poslanika u skupštini (on sam), a u izbore je išao kao deo DF-a, odnosno sveukupno ZBCG).

Evo linka ka tom njegovog izlaganja: Марко Милачић-ДПС је поставио питање Лепосавићу да би посвађао Црну Гору !! - YouTube

.

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

ИДИОТА који је у дубокој прелести Здравка Кривокапића хитно сменити са места председника владе Црне Горе јер ради ствари погубније за српски народ него Мило Ђукановић! !

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Ydravkanu je Milo dao stan ood 135 kvadrata...vidji čoče dje duše griješimo o onog djetica Mila...čoek je na Ydravku pokayao da voli Sbe....aj, dje se ogrijesih...profesori iy Niksica pogubili poslove, a Ydravku stan od 135 kvadrata...rayvijao coek masinsku industriju u Crnoj Gori leeeeeeeeeeeeeeelee....

 

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

WWW.IN4S.NET

Предсједник Скупштине Србије каже да се нова Влада у Црној Гори и дио владајуће коалиције понашају слично као...

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Tristatri рече

.

Sigurno da nije, ali u politici 'slučajna partnerstva' su kao dobar dan. Ne znam zašto, još, ali svi žele smenu Krivokapića i njegove vlade, i to baš kao 'slučajni partneri', kako ovi u CG (DPS sa satelitima SD i SDP, većina iz DF-a tj. ZBCG, Bečićevi,  URA), tako i vlast iz Srbije kao još jedan 'slučajni partner'. Čudno tako naizgled raznorodni, a isti cilj!! Čudno samo naizgled, ali ima jasnog objašnjenja.

Inače može biti interesantan, npr @Prozor na krovu-u vezano za prethodnom njegov post ovde, sledeći Bečićev deo iz citata sa tvog linka: 

"... Da ovoga puta ne govorim o Deklaraciji o Srebrenici koju je usvojila 2010. Skupština Srbije i šta je sve ona sadržala, o tome ko je išao u Potočare ili o tome ko je javno u kameru rekao da se desio genocid u Srebrenici, da je to utvrdio medjunarodni sud i da je to nesporna pravna činjenica", naglasio je Bečić.

.

 

Od ovih što su doneli Rezoluciju, gori su samo oni što pokušavaju da to opravdaju. A navodno su na stanovištu pravde , vere, srpstva.Oni su ili klasični Milovi ljudi (mislim na politiku, ne da su i nužno u stranci), ili su plaćeni - trećeg nema. Jer braniti ovo što je uradjeno a da nisi nešto od prethodna dva - onda si štetočina koja pojma nema da je štetočina. Tu objašnjavanja nema. To je kao da ti neko u sred noći objašnjava da je dan. Sa takvima se ne polemiše. Ukoliko niste u jasnim suprotnim političkim rovovima - pa da se borite otvoreno,  takvi se jednostavno preziru. 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

(ВИДЕО) Патријарх Порфирије: Они који су на крилима и у снази Митрополита Амфилохија дошли да граде мостове, изневерили су његово поверење

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

WWW.IN4S.NET

„Они који су на крилима и у снази Митрополита Амфилохија дошли на место да граде мостове, да отупе оштрице, да...

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Хитно одузети власт ономе који изиграва српски народ и цркву, ко се игра са Достојанством поглавара СПЦ а да не говоримо о судбини српског народа у ЦГ! Патетичном човеку у прелести дати власт коју не заслужује је као дати детету бомбу са извађеним осигурачем.

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...