Jump to content

Избори у Црној Гори 2020

Оцени ову тему


Препоручена порука

LIDER koalicije „Mir je naša nacija“ Aleksa Bečić poručio je da tri opozicione liste imaju većinu za formiranje nove demokratske vlade i naveo da ruku pružaju manjinskim strankama.

WWW.NOVOSTI.RS

LIDER koalicije „Mir je naša nacija“ Aleksa Bečić poručio...

 

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Link to comment
Подели на овим сајтовима

0:41

CeMI: Rezultat ne može doći u pitanje

Novu parlamentarnu većinu u Skupštini Crne Gore činiće tri opozicione koalicije - "Za budućnost Crne Gore", "Mir je naša nacija" i "Crno na belo" i taj rezultat ne može doći u pitanje, rekao je direktor Centra za monitoring i istraživanje (CeMI) Zlatko Vujović.

 

RS.N1INFO.COM

U Crnoj Gori su održani parlamentarni izbori i lokalni izbori u pet gradova. Biračka mesta su otvorena u 7.00, a...

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Ljubinka Popovic Komatina

Mnogooo...30 godina ! Mnogooo da su nam sve tekli med i mlijeko! A ne pokrali sve i opustosili! Tortura! Teror! Zavadili i podijelili narod doveli nas do dna ! Ali dje sa Bogom ? Dje Svetinje Milo???? Vladao bi jos 30 ali....ne moze se sa Bogom ratovati! Ljudi ne damo Drzavu ali ne damo je kriminalcima i mafiji!!! Necemo mi drzavu nidje ne bojte se , zivjecete bolje slobodni bez samara! Zajedno ! Bez podjela! Ima odje mjesta i za Srbe i za Crnogorce i za Muslimane i za Hrvate....za sve ... da radimo i da uzivamo podjednako!

 

 

 

118708301_3860212720671948_6685639257461799571_o.jpg

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Отац Гојко открио детаљ из живота Здравка Кривокапића о коме није хтео да прича у кампањи

У разговору за Спутњик који вечерас објављујемо, ректор Цетињске богословије протојереј ставрофор Гојко Перовић испричао нам је, између осталог, нешто што је мање познато о Здравку Кривокапићу, носиоцу листе „За будућност Црне Горе“ који предаје информатику на Богословији:

„Здравко је највеће симпатије свих нас стекао онда када је урадио нешто без знања управе школе, а што би требало да буде санкционисано. Наиме, на крају сваког месеца, професорима који путују на посао школа даје симболичну накнаду за путне трошкове. То често није ни близу реалних трошкова. Кривокапић је ту накнаду добијао сваког месеца, а ми дуго нисмо знали да он то даје најсиромашнијем ђаку који живи у интернату и плаћа боравак“. каже отац Гојко.

Објашњава да је то желео да каже у изборној кампањи, али се суздржавао.

„Сада, када се све завршило, желим да се зна ко је професор Кривокапић – скроман човек, хришћанин у најбољем значењу те речи. Не неко ко промовише своју веру, ко воли да се слика. Сада му приговарају да поповима љуби руке, да то није хигијенски. У питању је елементарна духовна хигијена – када сретнеш свештеника да узмеш благослов. Ко се томе чуди, нека се чуди, то је нешто на чему је саздан овај народ. У том смислу, Здравко је представник традиције, лепог васпитања, представник будућности – професор на Машинском факултету, који код нас хонорарно предаје информатику. Дакле, не гусле, него информатику. Није Супермен, обичан је човек, али из Цуца је, из самог срца Црне Горе. Све се у њему спојило и народ је то тако лако препознао и они који га нападају због ових ствари говоре сами о себи“, рекао је отац Гојко.

https://rs.sputniknews.com/regioni/202009011123321186-otac-gojko-otkrio-detalj-iz-zivota-zdravka-krivokapica-o-kome-nije-hteo-da-prica-u-kampanji/

 

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...