Jump to content

Секс пре брака

Оцени ову тему


Препоручена порука

On 4.10.2020. at 14:44, Jestira. рече

Da li nekad čuješ zvuk mača koji se vadi iz njegovih korica?Ne čuješ od svog plača. Isus nije došao da donese mir nego mač, a zašto zato što se u svetu vodi rat koji nikad nije ni prestajao...

Svet je surov. Jednog dana će čovečanstvo videti svoj kraj, pre nego što treba, zato što je krenulo pogrešnim putem.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

On 2.10.2020. at 6:07, Bojan* рече

Nisam ja zaglavio u nikakvom svom krugu, niti se radi o pukom iznošenju mojih stavova. Ja iznosim činjenice, koje su većini jasne i očigledne. Ako je tebe Bog zaštitio od svega lošeg u svetu za koji tvrdiš da je divan, onda mu hvala. Svet može biti divan samo nekima, koji igrom slučaja nisu imali prilike da osete svu njegovu surovost. Ljudi krupnim koracima gaze ka sve većoj degradaciji, uništavajući usput i šanse za opstanak vrsta, koje su se na ovoj planeti održavale čak i milionima godina, dok nije nastao čovek ovakav kakav je danas, sebičan, surov, pohlepan, posvećen svojim ličnim zadovoljstvima, koja zalaze i u nastranost, što se čak i podstiče, zato nemoj o tome kako je svet divan. Sa svim tim ljudskim osobinama, uopšte me ne čude ovakvi muško-ženski odnosi, kakvi su sada i na žalost, ne očekujem nikakav spektakularni preokret ka boljem, jer tako nešto pre svega žene ne bi želele. Nema čak ni naznaka da bi tako nešto moglo da se desi.

Sad bih te zagrlila, jako... ovako :bighug:

  • Волим 1
Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...