Jump to content

Наши видео радови, влогови, спотови, free style и сл.

Оцени ову тему


Препоручена порука

Искрено се захваљујем Асиму Сарвану за дивној песми Древни друмови, која је део овог видеа. Кадрови снимљени на Косову и Метохији, настали су на ходочашћу кроз Српске православне светиње од 28. до 30.5.2022. са хуманитарним удружењем Српска Солидарност. Искрено им хвала од срца за дивне тренутке који су нам омогућили. Богу хвала и слава за све.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 2 weeks later...

Велика Хоча. Овога пута водимо вас у културно историјску ризницу Косова и Метохије, у једно мало село са доста православних светиња. Видећете само један мали делић тога блага који смо успели да ухватимо камером и отргнемо од заборава.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Црква Ваведења Пресвете Богородице у Липљану, на Косову и Метохији - коју смо недавно обишли захваљујући Хуманитарној организацији Српска солидарност. Искрено сам захвалан овој хуманитарној организацији, Црквеној општини Липљан која је дозволила да се сниме ови прелепи кадрови и нашем дивном музичару Асиму Сарвану на песми која се нашла у овом скромном видеу. Која је вредност ове светиње - просудите и сами.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Још један бисер Косова и Метохије: Пећка Патријаршија. 15. видео о српским светињама на КиМ у серијалу Распето Косово, који можете погледати на нашем скромном јутуб каналу. За музику и овај пут захваљујем се нашем изврсном музичару, Асиму Сарвану. Наравно, хвала и хуманитарној организацији Српска солидарност која је путовање организовала и обезбедила.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Ево и последњег у низу манастира из циклуса Распето Косово - манастир Грачаница. Након 35 дана рада и преко 100 сати у монтажи приложих вам ових 18 скромних видеа попут оне "две Удовичине лепте". Хвала Богу за све.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 3 weeks later...
Кажу да је Уб добио име по лепим (убавим) девојкама. Наравно, увек има више легенди. Свакако, прелепа црква Христа Спаса у центру града заслужује нашу пажњу. Опет су у питању две легенде и једна од најлепших, новијих, православних цркви. Шалу на страну, црква је рађена по пројекту чувеног архитекте Предрага Ристића а фрескописана руком руског академика, Николаја Мухина (аутора мозаика у храму Светог Саве).
Вреди погледати.
Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 2 weeks later...

Подигнута 1892. године, ктиторска задужбина митрополита београдско-карловачког Михаила (Јовановића), посвећена Преображењу Господњем ове године обележава 130 година свога постојања.

 

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...