Jump to content

Da li Amerika klizi u haos

Оцени ову тему


Препоручена порука

Пре сат времена, Avocado рече

Sorry... ne mrzim ni Rome... nisam govno... a i dovoljno sam uspešan u svom privatnom životu da ne moram da boostujem ego time kako sam deo nekakve superiorne rase i slično (mogu da se hvalim sobom, ne moram rasom)... pa nisam zgodan za to da "ukapiram" te vaše "mudrosti"... možda ako jednog dana postanem luzer...

Ok boomer :ok:

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Чекајте. Јесам ли добро разумео да протестујући траже да се укине јавно финансирање полиције и да се уместо тога користе приватне народне страже? Одоше у анархо-либертаријанце... :smeh1:

  • Хахаха 1
Link to comment
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, haveaniceday said:

E ako republikanac crnac tvrdi da ga je policija bezrazlozno zaustavljala.... ali ovo je odlican klip koji pokazuje zasto im ne verujem.

Kojim njima ne veruješ?  :)

Ne veruješ crncima?

 

Quote

Jer je slagao nesto sto moze da proverimo.

Sstvar laze kroz ceo klip, ono imamo dokaz da je laz, kaze "you cant go for a jog as african american man" i to je referenca na ubistvo crnca koji je Dzogirao .. ali istina oko tog ubistva je malo drugacija, jeste crnac dzogirao, al nije bas tako crno belo "on dzogirao neko dasao i ubio ga"

Jeste džogirao... i neko ga jeste ubio... ali je laž da je on džogirao i neko došao i ubio ga?

 

Quote

Postojao je snimak coveka koji je posecivao odredjeno gradiliste, i trazen je osumnjiceni koji je licio na ubijenog.

Ne, nije tražen nikakav osumnjičeni... policija traži osumnjičene... mentoli sa puškama traže žrtve.

 

Quote

Kada su dvojica belca prisli dzogeru on je napao jednog od dvojice naoruzanih belaca i drugi ga je upucao.

Nisu mu prišli... on je trčao i naišao na njih... nije napao već uhvatio za pušku, koja je odmah i opalila... ne vidi se dobro na snimku, ali meni deluje da je prosto natrčao na nekog ko je uperio sačmaru na njega i naravno refleksno krenuo da se brani... i uspeo isprva jer ga taj prvi hitac nije pogodio... ali ga je lik zatim ubio...

 

Quote

Prica je malo drugacija od "dva belca ubili crnca koji je dzogirao"  i u tom grmu lezi sec, mozes da izjavis nesto istinito a da slazes u isto vreme time sto izostavis kljucne detalje, i time navedes ljude da misle nesto sto ne bi bilo logicno sa tim kljucnim detaljima.
 

Jok to je ta priča, samo što advokat odbrane pravi neki svoj spin naravno... koji inače nije dovoljan da oslobodi...

 

Quote

I sad ti meni avokado reci, sto bih ja ovom doticnom gospodinu sa klipa koji si postavio verovao bilo sta drugo, kada za ono sto mogu da proverim - vidim da siri laznu naraciju?

Ne, ne vidiš ništa... samo se hvataš za neke slamke... i to prilično glupe... kako bi pokušao da opravdaš glupo ubistvo... što je prilično glupo...

 

Quote

Zato sto je republikanac? Bolje je pitanje, zasto mu ti verujes????

Postavih samo zato što ti je dosadašnji narativ bio da ih demokrate lože... ali eto nije mnogo trebalo da se ispostavi da nije ni to....

 

Quote

Jasno je kao dan da manipulise naraciju u tom slucaju, sto znaci da se  ne libi da manipulise recima i istinom. Ako je spreman da laze za tako nesto, zasto ne bi lagao za ovo ostalo?

Za početak ne laže ništa... nije ništa neistinito rekao već je u pitanju samo tvoj (prilično patetičan) pokušaj spinovanja... sve i da si potpuno u pravu za to što ovde navodiš, opet u pitanju nije laž... sasvim je uobičajno da se pri kratkom i uzgredom pominjanju nekog događaja izostave razni detalji...

 

Quote

Mnogo je drugacije

"dva belca ubili coveka koji je licio na osumnjucenog lopova jer su ga videli da se seta po privatnom posedu za koji su znali da nije njetgov"

od

"dva belca ubili crnca koji je dzogirao"

Jeste.... i ono prvo je očigledna laž i prilično bizarna bolesna ideja... jer:

a) u pitanju nije osumnjičeni lopov (čak i onaj drugi crnac koji im se nekad ranije šetao po posedu nije ništa ukrao)

b) ne možeš da ubiješ čoveka jer si ga video da se ranije šetao po privatnom posedu... između prvog i drugog dela rečenice ne postoji nikakva logička veza... ranije šetanje po nečijem travnjaku nije razlog da ubiješ čoveka... to valjda svakom normalnom čoveku treba da bude jasno? Hajde, ima raznih koji smatraju da je ok da ubiješ trespassere dok to rade... ali zaista ne znam nikog ko nije potpuno umobolan a ko bi mogao da pomisli da je ok da ubiješ nekog zbog toga nakon što se to već desilo...

 

 

Quote

jedno od ta dva te belce oslikava kao neke grozne rasiste koji su ubili coveka iz cista mira, drugo zvuci kao nesrecan slucaj prilikom konfrotancije trojice ljudi (sto i jeste bilo), i sud verovatno na kraju nece ni doneti presudu da je u pitanju zlocin iz mrznje ili tako nesto, ali naravno CNN, CNBC, BLM ce i dalje da pricaju da je bio u pitanju strasni rasizam gde su "ubili coveka koji je samo dzogirao" isto kao sto i dalje pricaju da je "michael brown zrtva policijske brutalnosti"

kompletnu reportazu kao i ubistvo mozes da vidis ovde, gde on nasrce na jednog od dvojice a drugi puca na njega u tom trenutku:

Vidi se da džogira i da je matori sa leve strane vozila i drži pušku... vidi se da je mladić pokušao i da ga izbegne (a ne da ga napadne) i da menja pravac kako bi prošao sa desne strane vozila... zatim se gubi kadar ali je očigledno da je matori krenuo na njega sa puškom, jer je sada sa te strane vozila i možemo da pretpostavimo i da su on i pametni mu sinko vikali ovom da se zaustavi... dečko je pokušao da mu otme pušku ali nije uspeo... mrtav je... jedini razlog zašto je mrtav je što je džogirao a mentol sa oružjem je hteo da ga "uhapsi" jer ga je pomešao sa drugim crncem...

 

Inače, baš na klipu se vide i neka bela deca sa bajsevima koja su takođe ranije trespassovala na tom istom privatnom posedu... da je matori u njih uperio pušku "hapseći ih" i da su pokušali da ga u tome spreče, jel bi bilo ok i njih da pobije ili je to ok samo kad je u pitanju crni mladić?

 

 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Crnci u Americi su bolje prihvaćeni nego mi Srbi i drugi narodi (Turci, Sloveni, istočna Evropa, Cigani itd.) ovde u Evropi. Daleko su bolje prihvaćeni od nas. Da imamo samo 10 % što oni imaju, joj... ali ni to nemamo. Zbog toga ne stoji da su oni sad nešto potlačeni. Ovo su mitovi, i kompleksi. Imaju se takvi ljudi. Mi Srbi, ili Turci itd., mi nismo takvi. Mi se ne stidimo. Ali jedan Kinez se već bio ljutio kad sam ga pitao odakle iz Kine li on dolazi. Ovde nije pomoglo ni da sam rekao da duboko poštujem Kinu, da je Kina velika kultura, civilizacija - ne! on je sad ovde u Austriji i aposlutno nema veze odakle dolazi on ili njegovi roditelji. Dok je za crnkinju iz Gane, sa glasom kao da plače, to već rasizam ako se pita "odakle su njezini koreni". Ovo je već malo tema za psihologiju.

Nego što je socialni sistem u Americi generalno katastrofalan u poređenju sa socijalnim sistemima u Evropi. Ivica je onomad okusio. Samo što ovo pogađa sve tamo u Americi i ne jedino crnce.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Link to comment
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, haveaniceday said:

Bukvalno je pricao o crncima koji dodju iz drugih drzava kako se ne mirisu sa crncima koji su rodjeni u americi jer crnci rodjeni u americi imaju tu neku kolektivnu kulturu u svim drzavama skoro.

Jeste... samo što to nema baš mnogo veze sa onim što sam ga posle pitao...

 

Quote

I ti tu sada postavljas neki hipoteticki slucaj kako crnci koji predju iz jedne drzave u drugu "ne dozivljavaju takvu promenu"

Jok... pitam nešto drugo a s obzirom na tezu koju je on izneo - da "levičari drže crnce u siromaštvu" jer "na lokalu imaju vlast u mnogim mestima"...

 

Quote

bez da si imas bilo kakav dokaz za obe tvrdnje koje si izneo ovde

Aha...

 

Quote

1. Da crnci kojima cnn i svi ostali mediji sa izuzetkom foksa konstatno ispira mozak kako su zrtve rasizma i kako za sve moraju da rade deset puta vise nego belci. Kada im mediji sire naraciju da je "crnac ubijen prosto jer je dzogirao"

2. Da oni koji predju iz jedne drzave u drugu ne dozive takvu promenu. Bukvalno sam ti okacio klip jednog od crnaca koji je doziveo takvu promenu a ti si me pitao "sta ocu da postignem sa tim klipom" i napadao da mu "verujem jedino jer je konzervativac" a ja sam ti ga dao da cujes njegovu perspektivu i da malo preispitas ono u sta verujes..

Pitah za promenu u smislu izlaska iz siromaštva... na nivou populacije... ne znam zašto je to tebi toliko komplikovano da shvatiš kad je prilično jednostavno... ako su ovi siromašni jer ih demokrate drže u siromaštvu tamo gde vladaju, onda bi trebalo da izađu iz siromaštva tamo gde republikanci vladaju... i ovi drugi onda to vide i otvore im se oči odmah...

Nisam pitao da li ima neki crnac koji ume da priča isto ono što pričaju na Foxu... nešto si zabagovao....

 

Quote

al eto kako ti rece... ne verujes kreacionistima, ravnozemljasima, konzervativcima.. i onda oces da me ubedis da tvoje pozicije nisu ideoloske..

Kad sam to rekao?

 

Quote



image.thumb.png.0798c98fe311d5be68562c4ae9744691.png

Propustio si poslednju rečenicu...

 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, haveaniceday рече

Kako onda uospte da znamo da li rasizam postoji u americi lli ne postoji?

Pa postoji ako brojke koje ukazuju na njega ne pokušavaš da iskriviš nego da sagledaš u pravom svjetlu..ne znam šta da ti dam, a da ne bude "ljevičarski" sajt:

WWW.BENJERRY.COM

Yes, systemic racism is real. And people of color – African Americans, Latinos, Asians, and other minorities – face it every...

Možda ovako nešto...recimo crni studenti za isti prekršaj imaju 3X veće šanse da budu suspendovani...ili crnci za isto obrazovanje, iskustvo, traženu poziciju imaju 2x veću šansu za odbijenicu nego ostali sa istim kvalifikacijama...za isti kriminalni prekršaj, crnci imaju veću šansu da budu osuđeni na dužu kaznu nego bjelci. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

10 hours ago, Juanito said:

Чекајте. Јесам ли добро разумео да протестујући траже да се укине јавно финансирање полиције и да се уместо тога користе приватне народне страже? Одоше у анархо-либертаријанце... :smeh1:

Jok... hoće da im smanje finansiranje kako ovi ne bi imali vojnu opremu... što je dovoljno sporno i bez najglupljeg slogana u istoriji politike da to "izrazi"... kao da se ozbiljno trude da opet izgube od onog balvana...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

10 hours ago, Juanito said:

Чекајте. Јесам ли добро разумео да протестујући траже да се укине јавно финансирање полиције и да се уместо тога користе приватне народне страже? Одоше у анархо-либертаријанце... :smeh1:

Znaci ne mogu da verujem! Ja sam razumela samo da hoce smanjenje budzeta za policiju. Pa ovo je totalni hit ?

Tramp ih voza k’o decu na ringispilu i to sve njihovim metodama. Kako je krenulo jos ce na kraju i glasati za njega ?

Ne mogu da verujem sta covek radi. Pustio ih je da histerisu oko virusa, pa onda oko protesta itd dok je on skoro neopazeno poukidao masu propisa, ukinuo produzenje socijalne pomoci zbog virusa i sada krece u kampanju. Posle ovih protesta nemaju vise nijedan argument za zatvaranje ekonomije ili trazenje zabrane javnog okupljanja... Izbio im je sve argumente iz ruku i jos ih ostavio u dubokom ubedjenju kako je totalno glup i da mu treba testirati inteligenciju, naravno nakon sto ustanove da li nosi periku ili koju farbu koristi ?

Link to comment
Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Justin Waters said:

Pa postoji ako brojke koje ukazuju na njega ne pokušavaš da iskriviš nego da sagledaš u pravom svjetlu..ne znam šta da ti dam, a da ne bude "ljevičarski" sajt:

WWW.BENJERRY.COM

Yes, systemic racism is real. And people of color – African Americans, Latinos, Asians, and other minorities – face it every...

Možda ovako nešto...recimo crni studenti za isti prekršaj imaju 3X veće šanse da budu suspendovani...ili crnci za isto obrazovanje, iskustvo, traženu poziciju imaju 2x veću šansu za odbijenicu nego ostali sa istim kvalifikacijama...za isti kriminalni prekršaj, crnci imaju veću šansu da budu osuđeni na dužu kaznu nego bjelci. 

Ja znam da te statistike mogu da se kuvaju kako hoces, i znam da mogu da tuzakaju koliko hoce (imaju i silne fondove koji im pomazu u tome) ukoliko imaju dokaze dovoljne za sud - ali to ne rade. Samim tim me iskreno zabole za te statistike imaju X vece sanse. Ako je tebi to dovoljan dokaz - mozda to kod vas prolazi kod mene slabije. Ja sam idiot sa foksa, a vi ste progresivni liberali sa cnn-a.

evo jedan primer jasne lazne naracije, koji ne vodi da ovakve clanke uopste ne uzimam ozbiljno.

Given this, perhaps it should not come as a surprise that even though, as we said, blacks make up 13% of the population, they represent about

40% of the prison population. Why is thatOpens a new window?

Crnci takodje cine 13 % populacije al 50 % ukupnog broja ubistava u usa. Vec 100 puta pomenuto na ovoj temi, pa isto pitanje kao i Avokadu (na koje je dao najveci moguci bullshit od odgovora, necu ni da udostojim daljim razgovorm oko toga jer mislim da svako racionalan kada procita sta sam ja napisao i sta je on napisao vidi ko tu lupeta.) zasto bih verovao na nesto za sta vidim da namerno biraju reci da bi formirali odredjenu naraciju?????

Je l to sto su ubice u tolikoj meri u odnosu na populaciji isto rasizam?

E sad je l ste vi glupi ili ideoloski ostrasceni pa tek tako verujete ljudima  koji jasno sire lazne naracije, al ja necu da budem toliki retard. Vi ako hocete idite u ameriku pa im placajte reparacije posto im je to glavni cilj sa svim ovim zahtevima - da izvuku pare od ostatka gradjana amerike.

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

57 minutes ago, Avocado said:

Jok... hoće da im smanje finansiranje kako ovi ne bi imali vojnu opremu...

A gde su napisali da da hoce da smanje finasiranje da policija ne bi imala vojnu opremu? mozes da mi citiras...gde konkretno pricaju o vojnoj opremu tu..ja gledam clanak ovih koji vode protest nigde se ne spominje "da policija ne bi imala vojnu opremu"  je l to pise negde ili si ti ubacio da bi idiotska ideja zvucala manje idiotski? Mada i ne vidim kakve veze posedovanje "vojne opreme" od strane policije ima, ali ajde....
 

BLACKLIVESMATTER.COM

Enough is enough. Our pain, our cries, and our need to be seen and heard resonate throughout this entire country. We demand...

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

10 hours ago, Avocado said:

Propustio si poslednju rečenicu...

 

Nisam propustio nista, ja sam vec rekao da ja nisam degenerik da me kukanje o rasizmu, subjektivni osecaji i svedocenja ne zanimaju, zanimaju me konkretni dokazi o nekom delu.  Sto sam vise puta ovde izjavio.

Amerika je zemlja koja ima toliko jak sudski sistem i toliko jaku podrsku u borbi protiv rasizma kako od privatnih tako od drzavnih institucija, gde postoje hiljade ako ne i desetine hiljada adovkatiskih agencija ili fondova koje bi svakom ko misli da je zrtva raqsizma pomogli ukoliko ima jak slucaj da je u pitanju rasizam.

Bukvalno svako ubistvo koje se desi od strane policajca prema crncu odmah izadje u vestima i odmah se tretira kao rasizam bez da se zna ijedan fakat. Evo naprimer ovo o floydu vi i dalje ovog pandura tretirate kao rasistu a pojma nemate o detaljima slucaja, o njegovoj istoriji prema drugim rasazama (i belcima) i ostalim stvarima.

Isto ste tako pricali kada je bio ferguson, voleo bih da me ne mrzi da iskopam budalastine koje si tada pisao....

za pojedine forumase se tacno secam da su tvrdili da je ubistvo u Fergusonu delo rasizma, a na kraju se ispostavili da ne samo da nije rasizam vec nije ni ubistvo nego samoodbrana.

Al to vas ne sprecava da ignorisete i terate dalje.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

10 hours ago, Dragi said:

Crnci u Americi su bolje prihvaćeni nego mi Srbi i drugi narodi (Turci, Sloveni, istočna Evropa, Cigani itd.) ovde u Evropi. Daleko su bolje prihvaćeni od nas. Da imamo samo 10 % što oni imaju, joj... ali ni to nemamo. Zbog toga ne stoji da su oni sad nešto potlačeni. Ovo su mitovi, i kompleksi. Imaju se takvi ljudi. Mi Srbi, ili Turci itd., mi nismo takvi. Mi se ne stidimo. Ali jedan Kinez se već bio ljutio kad sam ga pitao odakle iz Kine li on dolazi. Ovde nije pomoglo ni da sam rekao da duboko poštujem Kinu, da je Kina velika kultura, civilizacija - ne! on je sad ovde u Austriji i aposlutno nema veze odakle dolazi on ili njegovi roditelji. Dok je za crnkinju iz Gane, sa glasom kao da plače, to već rasizam ako se pita "odakle su njezini koreni". Ovo je već malo tema za psihologiju.

Nego što je socialni sistem u Americi generalno katastrofalan u poređenju sa socijalnim sistemima u Evropi. Ivica je onomad okusio. Samo što ovo pogađa sve tamo u Americi i ne jedino crnce.

U americi su svi vise manje jednako prihvaceni.99.99 % ljudi tamo briga je l si crnac, srbin, imas li naglasak, kinez.

Najveci "rasizam"  koji sam cuo od ljudi koje znam u americi(srba) jesu konobari koji se zale na crnce i kineze da su "bezobrazniji" u ophodjenju prema konobarima i da su cesce imali neprijatnosti od strane crnaca i kineza nego od strane belaca.

Zato i ne verujem tim statistikama "crnac otpusten 2x puta cesce od belca za istu stvar" jer ima takvih detalja koje te statistike mogu da ignorisu. Naprimer, crnci cesce mogu da budu bezobrazni prema sefovima kada urade istu stvar, ako su bezobrazniji prema konobarima, mogu i prema sefovima i onda na licnom nivou sef redje voli onog ko je bezobrazan bez obzira na boju koze. Isto tako za isti zlocin, belac moze da bude fin i miran ispred sudije a crnac moze da se dernja i ponasa bezobrazno - pa time da povecava svoju sansu da bude osudjen, i time da ostavi losiji utisak na porotu i sudiju.

Medjutim @Justin Waters i @Avocado to ne zanima. njih zanima da ubede druge da je amerika rasisticka po svaku cenu, skepticizam im je po tom pitanju 0.
Ovaj prvi(justa) mrzi ameriku iz ... pojma nemam kog razloga, a ovaj drugi(avokadu) je klasican progresivac koji uvek brani progresivnu naraciju, u zivotu ga nisam video da prica nesto sto se ne slaze sa oficijalnom progresivnom naracijom ili nesto sto je konzertvative ttalking point, a znam ga vec skoro 10 godina... od 2011 kada sam se prvi put uclanio na forum ateista srbije.  To je prosto nemoguce da ako nisi ideoloski ostrascen da 10 godina imas koherentno stav uvek protiv republikaca i uvek u skladu sa demokratama u americi. To moze da znaci samo jedno - visoka ideoloska ostrascenost.

Gomila takvih detalja koji su bitni a ne udju u statistiku mogu da rezultuju u tim statistikama.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

11 hours ago, Avocado said:

Kojim njima ne veruješ?  :)

Ne veruješ crncima?

 

 

 

Jer sam rasista normalno, on je crnac pa mu ne verujem, nije da siri laznu naraciju koju sam objasnio..
Ne verujem onima koji sire lazne naracije u ime ideologije i i kao resenje traze vise moci i privilegija za njih same.

Quote

Inače, baš na klipu se vide i neka bela deca sa bajsevima koja su takođe ranije trespassovala na tom istom privatnom posedu... da je matori u njih uperio pušku "hapseći ih" i da su pokušali da ga u tome spreče, jel bi bilo ok i njih da pobije ili je to ok samo kad je u pitanju crni mladić?

...pa zato sto su rasisti normalno......mislim zasto bi iko pomislio da je crni mladic od 25 godina lopov a ne deca od 6 godina sa biciklama, nije da su imali infromacije sa komere da je vec par puta to gradiliste posecivao crni mladic. poznato je da su jednake sanse da deca od 6 godina budu lopovi kao i crni mladic od 25 godina koji odgovara opisu... a oni rasisti pa odma skocili na zakljucak.. mozda se ta deca maskirala i obojila imalinom pa ulazili.. kakva rasisticka govna. :)

 

Quote

Jok... pitam nešto drugo a s obzirom na tezu koju je on izneo - da "levičari drže crnce u siromaštvu" jer "na lokalu imaju vlast u mnogim mestima"...



Jasno je da kada se kaze "levicari drze crnce u siromastvu" znaci da ih ne drze zakonima nego kulturom zrtve i zavisnosti od socijalne pomoci. vec ti je 50 puta objasnjeno kako to rade. Time sto im guraju (nacionalno) naraciju u glavi da su zrtve i ne mocni pred rasizmom, i time sto ih vezuju za odredjenu lokaciju kroz socijalnu pomoc.

Malo je problem da se preselis ako gubis benefite, i problem je da nadjes posao na drugom mestu ako si vec 10 godina na socijalnoj pomoci.

zato je i naveo - crnce koji dolaze iz drugih krajeva sveta. Oni nemaju tu "naucenu nemoc" kao crnci u americi.

@Juanito mozda ti je sada malo jasnije kakvi su likovi ovi nasi progresivci.... posto vidis kako izvrce tvoje argumente, i daje im najmalificnije moguce tumacenje koje moze da nadje. ;) A znas da nije glup da nije razumeo, jednostavno samo trazi nacin na koji moze da izvrne argument... mozda vezba za sudnicu koje idiotske fore mogu da prodju kod sudije, ne znam sta je u pitanju.

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...