Jump to content

DA LI STE NORMALNI: Tompson na TV Crne Gore za Dan pobede?! (VIDEO)

Оцени ову тему


Препоручена порука

Neverovatno, ali istinito: na dan kada je pobeđeno najveće zlo u novijoj istoriji čovečanstva, Televizija Crne Gore pustila spot ustaše Marka Perkovića-Tompsona!

 

tompson.jpg

Kad mislimo da ništa ne može da nas iznenadi, pojavi se neko...

Televizija Crne Gore, dakle Javni servis građana Crne Gore, napravio je neverovatan "gaf" (nazovimo ga tako) u jutarnjem programu i to na Dan pobede nad nacizmom, najvećim zlom u novijoj istoriji čovečanstva.

Usred jutarnjeg programa neko je smislio da bi bilo prigodno da nam Dan pobede "čestita" niko drugi do Marko Perković-Tompson, čovek koji u svojim pesmama i stavovima zastupa ideologiju ustaša, zločinaca koji su u Drugom svetskom ratu pobili ko zna koliko hiljada ljudi i koji su napravili zloglasni logor Jasenovac.

Dakle, taj Tompson, čiji su ideolozi pobeđeni u Drugom svetskom ratu, eto, našao se među prvima da "čestita" Dan pobede i to na televiziji zemlje koja je dala veliki doprinos pobedi nad nacizmom. Crna Gora je oduvek bila antifašistička, dala je svoju žrtvu u Drugom svetskom ratu, uvek je bila uz Srbiju...

Istina, ova Tompsonova pesma nije ona u kojoj se pominje "klanje Srba", ali svejedno, zbog njegovog "minulog rada", ovo jeste SKANDAL.

(ako pažljivo pogledate spot, moći ćete da vidite i prsten na Tompsonovoj ruci...)

tompson-prsten.jpg

 

 

MONDO.RS

Neverovatno, ali istinito: na dan kada je pobeđeno najveće zlo u novijoj istoriji čovečanstva, Televizija Crne Gore...

 

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Da se podsjetimo ko je Tompson...

 

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Сваког 9. маја се запитам, какву то "победу Србије" ми славимо? "Победу" која није била само рат против немачке окупације, него и револуција против "великосрпске буржоаске Југославије" у којој је прогнана српска краљевска династија, отуђена територија за коју су крв пролили наши чукундедови у Балканским ратовима и коју су својим порезима обновили наши прадедови и на њој проглашена дотад непостојећа нација (Сев. Македонија), у Србији проглашене "покрајине" као букагије којих ни до данас не може да се разреши, једна проглашена за "мултиетничку" и "свачију" (само не српску), а у другу насељени Албанци, а српским прогнаницима забрањен повратак, у Хрватској, Србима ни "а" од аутономије, а сама Хрватска проширена на Истру, Задар и Барању, "колонизацијама" расељени крајеви Хр и БиХ у које ни Павелићеве усташе нису успеле да уђу, у ЦГ направљен покољ неподобних од стране фукара од ког ни до дана данашњег не може да се опорави, СПЦ и Бог проглашени за народне непријатеље, а на власт доведена мафија и криминалци жестоког антисрпског усмерења.

Та "победа" данас може само да послужи као опомена и СПЦ и националним снагама, шта се догађа ако сами не очисте мангупе у сопственим редовима, него инсистирају на сопственој непогрешивости. Јер, Срби нису трчали у Титове редове ни због Немаца, ни због комунистичке идеологије, него јер су били свесни у дубоку неправедност система који је владао пре рата, а нове снаге су обећавале правду за све.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...