Jump to content

(ВИДЕО) Дамјановић: Расписана потјерница за „The Books of Knjige“ због „скрнављења“ химне

Оцени ову тему


Препоручена порука

"Они су се на YouTube каналу спрдали са Секулином химном, још драстичније него грађанин Пљеваља."

 

The-Books-of-Knjige-640x360.jpg

Популарни "Буксовци" су међу првима "ударили" на Секулино пјесничко "чедо"; фото: rs.n1info.com

На вијест о хапшењу В. Ч. из Пљеваља због тога што је објављујући измијењене стихове актуелне црногорске химне „повриједио углед Црне Горе“, на оригиналан начин реаговао је новинар и колумниста ИН4С-а, Игор Дамјановић.

Дамјановић је описао и његов властити доживљај химне, у чијој је изради учествовао усташки сарадник и фашиста Секула Дрљевић, али и подсјетио да ово није први пут да се стихови химне „модификују“.

Коментар Дамјановића преносимо интегрално.

Све најгоре мислим о стиховима химне које је написао Секула Дрљевић. Њено интонирање код мене изазива осјећај гађења, јер ако нешто скрнави Црну Гору то су стихови фашистичког и усташког штићеника. Потпуно сам сигуран да би се на референдуму убједљива већина грађана Црне Горе опредијелила да Секулини стихови буду избачени.

Данас је у Пљевљима ухапшен грађанин В.Ч. јер је наводно на Фејбук профилу карикирао стихове Секулине химне. Човјеку је одређен притвор 72 сата.

Стога, за очекивати је Управа полиције Црне Горе хитно распише потјерницу за групом „THE BOOKS OF KNIJGE“, који су се на YouTube каналу спрдали са Секулином химном, још драстичније него грађанин Пљеваља.“, закључио је Дамјановић.

А, ево и „химне“ популарних Буксоваца.

 

WWW.IN4S.NET

"Њено интонирање код мене изазива осјећај гађења, јер ако нешто скрнави Црну Гору то су стихови фашистичког и усташког штићеника. Потпуно сам сигуран да би се на...

 

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Могу хапсити буксовце због њиховог зезања док им не прође ванредно стање. Онда ће их опет снаћи литије, па неће имати кад да се баве буксовцима.

Не дамо светиње!

 

92631609_10156874205672330_8045108975366045696_o.jpg

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...