Jump to content

Улазак Господа Исуса Христа у Јерусалим, Цвети - Уживо на Поукама

Оцени ову тему


Препоручена порука

Свима на Поукама сретан празник Уласка Господа Исуса Христа у Јерусалим - Цвети. Прва веза за пренос биће са странице ТВ студија Острог.

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

ПРЕНОС СВЕТЕ ЛИТУРГИЈЕ ПОЧИЊЕ ОД 9 САТИ

Храм Христа Спаситеља у Москви. Служи његова светост, патријарх целе русије г.г. Кирил.

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

И наравно, пренос на нашој званичној телевизији ТВ Храм почиње у 9 сати:

 

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Зашто постављати све ове линкове? Питаће неко. Прошле недеље имали смо проблем да се улогујемо на страницу ТВ Храм а на званичом тв каналу није било сигнала баш за овај канал. Такође, и интернет страница радио станица патријаршије Слово љубве била нам је недоступна. Разлог, неки ће и погодити, били су велики број оних желе да се конектују. И, у кући, изгубили смо прилично време не би ли се досетили да нађемо било какав линк преноса Свете Литургије. Знам да ће те и ви, који ово будете (на време) ово читали, имати исти проблем. Хвала на издвојеном времену и пријатно гледање, односно молитва. Мада уз помоћ штапа и канапа. На жалост. Надам се да ће ми на Васкрс још неко помоћи у постављању преноса. Поздрав онима који тему прате ван Србије и свима сретан празник!!

____________________

Зачем размещать все эти ссылки? Кто-то спросит. На прошлой неделе у нас была проблема с доступом к страницам, которые передают священную литургию. Причиной, как многие догадаются, было большое количество тех, кто хотел подключиться И в доме мы потратили немало времени, пытаясь придумать какую-либо ссылку для передачи Святой Литургии.  Я знаю, что у вас, кто читает это вовремя, будет та же самая проблема. Спасибо за ваше время и приятный просмотр или молитву. Хотя с помощью палки и веревки. К сожалению. Надеюсь, кто-то еще поможет мне организовать трансфер на Пасху. Приветствую тех, кто следит за темой за пределами Сербии и с праздником всех!

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...