Jump to content

УЖИВО са Митрополитом Амфилохијем на васељенском Радију Светигора од 19ч

Оцени ову тему


Препоручена порука

Mitropolit Najava Radio

Вечерас од 19ч на радију Светигори, као и званичној фејсбук страници и инстаграм профилу Не дамо светиње, његово Високопреосвештенство Митрополит Амфилохије говориће о литијама, закону, преговорима.

РАДИО СВЕТИГОРА - УЖИВО

Слушаоци и гледаоци ће моћи да шаљу питања и коментаре. Недеља и четвртак од 19ч су претходна три мјесеца били резервисани за Литије, али због одлуке о забрани јавних окупљања због опасности од коронавируса Епископски Савјет СПЦ у Црној Гори је привремено обуставио Литијска окупљања. Активности у одбрани светиња се настављају и у овим условима.

Вечерашње гостовање Митрополита Амфилохија је један вид интернет литије на којој ћемо се сабрати из разних крајева, али у истој љубави и вјери као и сваког четвртка и недеље до сада. Са таласа радија Светигоре ће од 18:45 до 19ч бити емитована црквена звона.

SVETIGORA.COM

Вечерас од 19ч на радију Светигори, као и званичној фејсбук страници и инстаграм профилу Не дамо светиње, његово Високопреосвештенство Митрополит Амфилохије говориће...

 

 


View full Странице

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...