Andronik Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Kada sam video ovo kako je bilo moguće da ne budem srećan! Kako nam same životinje pokazuju Boga, neverovatno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Kada sam video ovo http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ecH16G05GC8 kako je bilo moguće da ne budem srećan! Kako nam same životinje pokazuju Boga, neverovatno! Роб свира блуз. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 1414_feel :cheesy: :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Чини ме срећном : моја деца, кад је сунчан дан, кад лети падне топли пљусак, кад зими падне први снег, кад чујем омиљену песму, кад видим драге људе, кад читам добру књигу, кад певам, кад испуним неки свој план, кад са неким разменим неколико срдачних речи, кад имам лепу фризуру, кад чујем неку лепу вест ... bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Danas sam se obrradovala kada sam dobila paketic iz firme za svoju cerku!!!!Ceo dan danas ljudi su trcali po gradu u nekom osmehu i radosnom raspolozenju!!!!Zaista je sve sijalo!!!! bendoff :mad: :mad: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Заиста се осети та предпразнична радост на људима. И онда ме нервирају коментари како је новогодишња радост нафурана и надувана bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Кад су моје Марина и Магдалена срећне. 0102_laugh prstgore :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Сваки нови дан ми почиње у добром расположењу, будим се срећна. У свему углавном видим нешто лепо и то може да ми поквари само неко ко својом мрзовољом не дозвољава другима да се радују. КОЈЕ ЈЕ БОЉЕ Један мали дечко Није ништ' уживо, Све је схвато тужно, Све је схвато криво. Мучила га често Та мисао црна: Зашт' ни једна ружа Да није без трна? Тај је дечко имо Веселога друга Кога није лако Обарала туга. А зашто га није? Верујте ми, зато Јер је свашта лепше, Веселије схвато. Па и он сад рече: "Радујмо се, дружe, Што се и на трну Могу наћи руже!" чика Јова Змај Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Сваки нови дан ми почиње у добром расположењу, будим се срећна. У свему углавном видим нешто лепо и то може да ми поквари само неко ко својом мрзовољом не дозвољава другима да се радују. КОЈЕ ЈЕ БОЉЕ Један мали дечко Није ништ' уживо, Све је схвато тужно, Све је схвато криво. Мучила га често Та мисао црна: Зашт' ни једна ружа Да није без трна? Тај је дечко имо Веселога друга Кога није лако Обарала туга. А зашто га није? Верујте ми, зато Јер је свашта лепше, Веселије схвато. Па и он сад рече: "Радујмо се, дружe, Што се и на трну Могу наћи руже!" чика Јова Змај smej.gif klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Децембар 31, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2010 0212_rolleyes :bla: Исто сам тако реаговала кад сам први пут прочитала Змајеву песмицу. Прави наук за живот. dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 деца 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha у свим величинама и бојама 4chsmu1 :bla: 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 5, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2011 Sta me cini srecnom? Moj novi posao, zatim, zavrsene pripreme za test, kolokvijume, pripremljena literatura za ispit i spremljena, dobra kniga, topla citaonica, ..mirne obaveze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јануар 6, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2011 Кад су моје Марина и Магдалена срећне. :pravila: buuuuuuu buuuuuuu algabacaju algabacaju 4chsmu1 :291291291: :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука