Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту


JESSY

Препоручена порука

Na Medicinskom fakultetu u narednim danima Etička komisija doneće odluku o tome da li će profesorka Valentina Arsenijević Arsić, zbog preporuka pacijentima da koriste ivermekrtin u lečenju koronavirusa, biti javno opomenuta i sankcionisana. Takođe, na sudu je i dalje postupak protiv 18 lekara, koje je zbog neadekvatnog lečenja i savetovanja pacijenata u vezi sa kovidom 19, pokrenula Lekarska komora Srbije.

 

NOVA.RS

Na Medicinskom fakultetu u narednim danima Etička komisija doneće odluku o tome da li će profesorka Valentina Arsenijević Arsić, zbog preporuka pacijentima da koriste ivermekrtin u...

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Novogodišnje želje

 Otvoreno pismo / 24/12/2021

imajući u vidu trenutnu epidemijsku situaciju, koju karakterišu: 

1.nepostojanje adekvatnih protivepidemijskih mera i oglušivanje o one koje postoje na papiru,

2.nedovoljan odziv stanovništva za vakcinaciju i 

3.prisustvo omikron varijante SARS-CoV-2 virusa u Srbiji, 

Ujedinjeni protiv kovida JOŠ JEDNOM pozivaju zdravstvene vlasti na hitnu akciju!

 

Podsećamo da smo 10.12.2021. poslali zdravstvenim vlastima, kao svoj predlog, Strategiju suzbijanja epidemije virusa korona u Republici Srbiji i njenih posledicaApelujemo da se preduzmu neophodni koraci navedeni u strategiji koji bi uticali na prekid lanca transmisije virusa i sprečavanje daljeg umiranja stanovništva usled kovida 19. 

Svi smo odgovorni i samo zajedno možemo da dovedemo situaciju pod kontrolu! 

 

Naglašavamo da će svi oni koji budu dozvolili i oni koji budu organizovali masovna okupljanja za vreme predstojećih slavlja i novogodišnjeg dočeka i oni koji su samo deklarativno protiv toga (medicinski deo Kriznog štaba) biti DIREKTNO ODGOVORNI za umiranje ljudi. 

Oni koji planiraju doček organizovan u korist prenošenja virusa neka shvate da je poništeno slavlje bolje nego poništen život i neka misle na svoje starije, svoju decu i svoje zdravstvene radnike. 

A svi oni koji veruju da će im to što su dozvolili nepoštovanje zakona i dočeke raznih vrsta doneti neku političku korist, neka znaju da nas pamćenje dobro služi, a da u svet o nama šalju poruku kako smo mi samo jedno neobuzdano i necivilizovano pleme koje čine sebični i nesolidarni ljudi. A nije tako.

 

Ne postoji važniji zadatak od čuvanja života i zdravlja građana i obezbeđivanja normalnog funkcionisanja zdravstvenog sistema. 

Proslavite praznike u uskom krugu porodice i prijatelja, poštujući preventivne mere, misleći na svoje zdravlje i zdravlje ljudi oko vas. Jedina stvar koja treba da se slavi je život. Čuvajući ga.

Svima želimo dobro zdravlje. Srećni praznici. 

 

IO i Savet UPK

UJEDINJENI-PROTIV-KOVIDA.NET

Ujedinjeni protiv kovida kreću u afrirmativnu društveno-korisnu kampanju ”Izaberi život. Vakciniši se!” u cilju poboljšanja odziva na vakcinaciju u Republici Srbiji. U ovom članku možete...

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

@fsa

Помаже Бог!

Због чега суде лекарима када је у многим земљама одобрен Ивермектин, у некима као официјално препоручљив третман, у неким као "off label"? NIH је одобрио.

Здрав човек да узме Ивермектин, неће имати тешке ни средње нусефекте. Стандардни блажи нусефекти су као и код сваког другог лека. 

Индија у априлу, Јапан у августу, увели Ивермектин.

Screenshot_20211227-195650.thumb.png.2d797418814e32a9e3c26769e559b3db.png

Велика Британија, САД, Немачка, Србија, Индија и Јапан (број случајева на милион становника)

Screenshot_20211227-195728.thumb.png.75fcfc4f76c231a9377e7c700a7ae8d5.png

Јапан

Screenshot_20211227-195739.thumb.png.b2171ba9589aef7b2eca0104a7ba9fb3.png

Индија

Свако Вам добро од Господа и Спаса нашега Васкрслога Исуса Христа!

Праштајте

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

 

GIDMK.MEDIUM.COM

Many things may have had an impact on the state, but the reduction in Covid-19 cases was clearly not down to ivermectin

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

@fsa

То су ти spin-ovi од "main stream media"

СЗО још није прегледао Индијске радове и податке, јер би им се теорија о вакцинама урушила. Такође, због чега Јапан уводи Ивермектин ако није ефикасан? Знаш које су све бизарне тезе изнели да објасне "чудо" у Јапану? Јужна Кореја исто висок степен вакцинисаних али опет епидемија. Разлика Јапан користи Ивермектин, Јужна Кореја не.

Живи били!

Праштајте

 

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

@Марко Холцлајтнер Lažu te antivakseri. Indijci su odavno prestali da koriste Ivermektin jer je neefikasan u lečenju kovida, a Japanci ga nikada nisu ni odobrili za tu svrhu.

"A radio show website in the US has falsely claimed that Japan has ended its Covid-19 vaccination programme and begun treating patients with ivermectin, which it claims proves that ivermectin can “wipe out the disease”. 

This is not true. Japan’s vaccination programme is ongoing, and ivermectin is not an approved treatment for Covid-19 in Japan."

https://fullfact.org/health/japan-not-using-ivermectin-instead-vaccines-treat-covid-19/

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

 

пре 11 часа, dragisa рече

@Avocado  ne zašto bi se jedio na tebe

Par pasusa kasnije...

 

пре 11 часа, dragisa рече

btw, spusti se malo na zemlju sa tim da niko osim tebe ništa ne razume i da smo svi ložane koji ama baš sve primaju samo na prvu loptu

Brate, neko te naložio da Trudo "otvoreno priča" da će da uradi nešto što je zapravo kritikovao... ali ako je tebi lakše da povodom toga smisliš kako ja treba da se spustim na zemlju, samo teraj... :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

 

пре 11 часа, dragisa рече

@Avocado  ne zašto bi se jedio na tebe

biće da ti ipak nisi razumeo, da on govori kako to navodno eto nije to dobro

...

btw, spusti se malo na zemlju sa tim da niko osim tebe ništa ne razume

Biće da sam ipak odlično razumeo da ono što si prethodno napisao nije tačno... a i kako ćeš mi se zahvaliti što sam ti otkrio da te neko obmanuo...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Размишљао сам да ли ово да напишем, можда ме поједини прогласе за теоретичара завере. Међутим, један мој пријатељ је прележао корону па сам га питао да ли може да претпостави где се заразио. Каже он мени да је увече изашао да прошета и у ваздуху је у једном тренутку осетио нешто што му је створило непријатан осећај у плућима. Сутрадан је осетио као да је болестан и после тестирања сазнао да је позитиван. Баш је тешко поднео корону па је чак лежао и у болници. Све ово ме је подсетило на догађај са мном од летос. Била је зора. Баш лепо јутро, ведро. На путу ка послу сам отворио прозор на колима и уживао у вожњи. Испред и иза мене није било возила. Значи на путу сам био тотално сам, ни пешака није било. У једном тренутку сам осетио као да ме је нешто испрскало по лицу, а у плућима сам осетио као да ме нешто стегло. Посумњао сам да је у том тренутку нешто летело у рејону изнад мене и чим сам стигао у канцеларију одмах сам отишао на флајтрадар и видео само један авион који је баш у том временском периоду летео изнад подручја где сам био. Не баш изнад али узимајући у обзир ваздушно струјање по мом мишљењу та летелица је могла бити узрочник овог догађаја. Нећу да објављујем који је авиопревозник био јер је можда све ово след случајно повезаних догађаја. Али понављам, није било возила на путу, није било пешака, није било шуме или дрвећа около, небо је било ведро, јутро топло, капљице су ме попрскале по лицу, а неке сам видео и на ветробранском стаклу тако да.. И да, након тога сам и у грлу осетио као да ме нешто гребе али сам узимао пар таблета за сисање за грло и ништа нешто посебно више нисам осећао.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, fsa рече

@Марко Холцлајтнер Lažu te antivakseri. Indijci su odavno prestali da koriste Ivermektin jer je neefikasan u lečenju kovida, a Japanci ga nikada nisu ni odobrili za tu svrhu.

 

 

 

Јел ти умеш да читаш дијаграме? Значи још си у фази мета студија, јер нису као поуздане. Извини како је онда у Јапану тако низак број у односу на Велику Британију нпр. Или у Индији.

Шта ти значи антиваксер? Јел то неко ко промовише не вакцинацију? Или си у тај кош ставио и људе који су за слободу избора?

Шупља ти је прича, кријеш се иза неке скраћенице, немаш кредибилитет ни знање. Које си струке? 

FREEWESTMEDIA.COM

Dr. Haruo Ozaki, chairman of the Tokyo Metropolitan Medical Association had held an emergency press conference on...

Значи на конференцији за штампу, председник Токијске Медицинске Асоцијације би по твојој дефиницији био анти ваксер😆😆😆 иако су у Јапану најодговорније примењивали вакцину.

И уопште тај твој (ко год да си и где год да си) панични напад на Ивермектин је показатељ кога заступаш. Можда те и плаћају. Нпр. Ивермектин и здрав да узима у препорученим дозама од NIH, показује да су нежељени ефекти минимални, нако три милијарде преписаних лекова, широм света. Једноставно класичан си...ето узми себи који год хоћеш епитет. Шта се деси човеку ако здрав узме једном недељно 0.2mg/kg?

Ништа? Зато што је здрав јел тако. У чему је теби проблем да се људи по свом слободном избору лече?  Не могу да ти опишем, и сви нормални овде виде који си фејл од човека у овој тематици и анализи. 

Буди ми добро и стварно ми је жао што ти је такво расуђивање.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...