Jump to content

(VIDEO) Utisak nedelje: Mlađan Đorđević, o. Gojko Perović, Nikola Samardžić i Aleksandar Olenik

Оцени ову тему

Препоручена порука

О. Гојко Перовић се доста добро држао у овом гостовању, свакако најбоље је изнео проблем. Оно што је, можда, могао мало више да говори јесте који би проблеми могли да буду кад овај закон крене да се примењује. Негде имам осећај да се ту остало недоречено. Остале не желим ни да коментаришем, ова двојица лево од о. Гојка дувају у исту тикву против Цркве (а уједно и против Србије, као и сви слични им грађанисти), док је Млађа искоритио свакако простор да би кренуо против власти тј. против Вучића, оптужујући га да он стоји уза овог хаоса у ЦГ. 

Волео бих да је и он више говорио на који начин? Некако недоречено.

Свакако, крајње моје мишљење да је емисија недоречена и да је о. Гојко свакако био на висини.

Подели на овим сајтовима

Сакупиш четр досовца у емисију,пардон пет заборавих Матијину малу, дубока држава још из доба сфрј би поново да се врати на сцену у моменту када се полако свуда чисте из система.Сви они су били само у једној мисији у месији, да врше напад на врх српске државе и српске цркве. Лабудова песма, биће ове годинепосебно жестоки,али Евроазијска унија нема алтернативу и неће је ни дати.  

Подели на овим сајтовима

Сјајан је о.Гојко...свака му част. Ушио је овог надубодног правника и то  правничким аргументима .  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Рапсоди рече

Сјајан је о.Гојко...свака му част. Ушио је овог надубодног правника и то  правничким аргументима .  

Овај тзв. правник је брука за правнике...

Мислим, довољно је погледати њихове твитере, колумне исл (Никола Самарџић на пример као и неки наши свештеници веома радо пише за "Данас" колумне, као и за "Пешчаник" и остале грађанисте), те закључити са каквим типовима има посла.

Отац Гојко је био видно изнервиран непознавањем основних проблема у Црној Гори овог назови правника, тако да је било мучно слушати.

Што се тиче Млађе, па добро, искористио је време да поткачи Вучића и његову политику и да каже да је то његово дело заједно са Милом.

Не знам како је успео да нађе ту везу, те некако са једне стране може да расветли и њихов негативан однос према Патријарху (који гаје и одређени епископи... неки иду дотле да јавно говоре како Патријарх није њихов - имате то на интернету).

Свакако, покрет народа у Црној Гори не треба повезивати ни са једном политичком опцијом. То је свакако најбоља линија. Мислим да о. Гојко стоји у том смеру.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...