Jump to content

Синиша Мали - Данас орден, јуче јавна осуда

Оцени ову тему

Препоручена порука

Siniši Malom uručen orden Velikomučenika Кragujevačkih prvog stepena

Siniši Malom uručen orden Velikomučenika Кragujevačkih prvog stepenaIzvor: Tanjug/Tanja Valič

Ministar finansija Srbije Siniša Mali prisustvovao je osvećenju krstova i zvona u novom Hramu Silaska Svetog Duha na apostole u selu Barzilovica kod Lazarevca, i tom prilikom uručen mu je orden Velikomučenika Кragujevačkih prvog stepena, uz blagoslov Patrijarha srpskog Irineja, saopštilo je Ministarstvo finansija.

Orden je uručio Vladika Šumadijski Jovan, koji je prethodno u hramu služio liturgiju.

Mali, koji je, kako se navodi u saopštenju Ministarstva, prošle godine, kao gradonačelnik Beograda, izdvojio sredstva koja su bila neophodna kako bi se posle 10 godina završio hram kod Lazarevca, danas je crkvi uručio predoltarsko kandilo.

RS.N1INFO.COM

Ministar finansija Srbije Siniša Mali prisustvovao je osvećenju krstova i zvona u novom Hramu Silaska Svetog Duha na...

FON: Javna osuda Siniše Malog zbog doktorata, sad Univerzitet mora da ga poništi

To je maksimalna "kazna" koju je Nastavno-naučno veće Fakulteta organizacionih nauka moglo da donese, uz konstataciju da je "ugrožena akademska čestitost".

Nastavno-naučno veće Fakulteta organizacionih nauka (FON) usvojilo je izveštaj Etičke komisije FON-a o doktoratu ministra finansija Siniše Malog, ali je umesto predloga da se Malom izrekne mera javne opomene, izglasalo meru javne osude.

Za opciju javne opomene glasao je 21 član Nastavno-naučnog veća, dok su za pooštrenu meru javne osude glasala 83 člana.

DIREKTNO.RS

To je maksimalna 'kazna' koju je Nastavno-naučno veće Fakulteta organizacionih nauka moglo da donese, uz konstataciju da je 'ugrožena akademska čestitost'.

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

Sramota! Nadam se da ce imati priliku da ga pronosa po zatvoru, ako nista drugo, bar zbog plagijata doktorata.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, florenntina рече

Sramota! Nadam se da ce imati priliku da ga pronosa po zatvoru, ako nista drugo, bar zbog plagijata doktorata.

Због плагијата се не иде у затвор. :) Преписао човек за медаљу.

Подели на овим сајтовима

Ово је време када је боље да се повучемо и молимо за нашу Цркву. Од приче, очигледно, нема ништа. Божја је увек последња. Да се молимо да Он проговори, то јест да закључи расправу.

Подели на овим сајтовима

Ček sad je Siniša manje dostojan od onog premijera Montenigerije? Eo svi vi gore što ste ga opljuvali ako mi date dokaz da ste to učinili kad je taj Montenigerijac dobio orden isto to osudili ja ću svaki dan da otvaram na mom profilu tu priču o dostojnosti ministra za orden,a vi ako niste onda pričali o dostojnosti da priznate da ste licimUri

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Александар Милојков рече

Ово је време када је боље да се повучемо и молимо за нашу Цркву. Од приче, очигледно, нема ништа. Божја је увек последња. Да се молимо да Он проговори, то јест да закључи расправу.

Ma moliti se treba uvek i kad ti je najbolje u zivotu. Ja mislim obrnuto, da je ovo vreme (kao ostalom i svako drugo) kada treba i pricati i raditi koliko znas i umes jer ako se pametni povuku i zacute, nadrljali smo. Ima tribina na filozofskom “Nije filozofski cutati”

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bonsenjo рече

@Александар Милојков a sta drugo i ostaje kada laike niko nista i ne pita? 

Ostaje da se izborimo da budemo upitani. Oni mogu ici daleko onoliko koliko im narod dozvoli, samo treba osvestiti tu moc.

Mozda sam previse optimisticna, ali meni se cini da se stvari ipak malkice pomeraju. Pa evo i ovo vezano za doktorat. Bila je velika i duga borba ali na kraju su ipak smogli snage da nesto promene. To se nikada ne bi desilo da svi ljudi koji su ucestvovali i rizikovali dosta toga, nisu uzeli ucesce koliko su znali i mogli.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bonsenjo рече

@florenntina polako, redom... Prvo da se pojedini episkopi izbore da se nesto pitaju u Crkvi, zatim arhimandriti da se izbore, potom protojereji, zatim jereji, pa tek onda vjerni narod 

Moze to sve istovremeno, da ustedimo vreme ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...