Ariadna Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 @Ana B. , povrce je je i jedno i drugo, hm, ocigledno je da su pozeljniji drugi ukusi - ipak neke vockice mozda? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ariadna Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 @Рапсоди , evo sinoc bila emisija na pinku - brak na nevidjeno- novi rijaliti, videli se na minut - odusevili se i vencali... jeste da su malo vremesniji, cak i pa mojim merilima :))))) Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 Iiii ima li neke svadbe? @phoenixjavi se, pojavi se... I tebe da udomimo Поет је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
phoenix Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 Moze moze,koji je moj novi dom Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Јануар 14, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2019 Cekaj, polako... Ubaci se i caskaj sa nama al na svadbu da zoves Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 14, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2019 @Рапсоди Nemojte molim Vas, protiv Stendala, stajem u odbranu ! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 14, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2019 manite se. ko bi da spava ? Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Јануар 15, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2019 Meni se nešto ne spava. Opet vilenim. Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 15, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2019 On 27.11.2018. at 8:25, Лубеница рече На љубав се може применити извесна мерна скала. Наравно, то није скала температуре или количине (температуре крви, рецимо, или количине новца). То је скала пожртвованости. Љубав се мери жртвом. Њеним постојањем, као прво, и њеним степеном, чистотом и интензитетом, као друго. Човек не може да воли, а да ништа не жртвује, већ да само троши и захтева. Притом под жртвом не треба обавезно подразумевати проливену крв или бубрег који је дат Зар љубав може увек бити иста? И да ли од човека у 50 година можемо захтевати да он (она) воли исто као пре 30 година? Зар то није безумље? Међутим, управо ово безумље звучи у виду примедаба и управо ово безумље захтевају увређене „половине“ једна од друге. Ако љубав не буде расла заједно са човеком и ако се не буде мењала заједно с њим, нестаће успут, исто као што је нестала у милионима оних који су се заљубили и узели, а после развели. другом. Можемо и треба да почињемо од мањег. Увек треба почињати од малог. На пример, од потрошеног времена. Љубав је понекад сасвим лишена атмосфере нежности и парфемског мириса у које је заодева наш ум који лебди и машта. Права љубав се често не препознаје због тога што се њен стварни изглед не подудара с романтичном маштом. Хирург је... озбиљан. Чак је и строг. Руке су му у крви, а на челу капи зноја. Али је његово дело – љубав. То зна родбина болесника којој хирург вољене враћа излечене. Узгред речено, љубав је захтевна. Она нипошто не дозвољава све. Напротив, љубав зна да забрани. Често воли управо онај ко забрањује, а не онај ко све дозвољава. Ево зашто је тако тешко волети Бога и прихватати Његову љубав. То ни на који начин није повезано са сведозвољеношћу и често онемоћали грешник каже Богу: „Воли ме мање. Уморио сам се од Твоје захтевности.“ Христос је сишао с Неба због љубави према човеку. И на Крст је узашао због љубави према нама. Црква која служи Литургију воли свог Господа. Израз љубави према Богу је и свака молитва верника. Само што о овом великом не треба да говоримо пре него што кажемо речи о малом о чему смо једва нешто мало горе говорили. Велико не опстаје без малог. http://www.pravoslavie.ru/srpska/117478.htm Kako je ovo dobro rečeno: "Umorio sam se od Tvoje zahtevnosti" Поет је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 15, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2019 On 15.11.2018. at 8:57, Liga Džentlmena рече Значи ми што нисмо у кани, ми нисмо сами? Nikad nismo sami Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 15, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2019 пре 9 часа, Natasenka рече manite se. ko bi da spava ? Ja sam se naspavas i spreman za nove avanture Цитат Помени @ „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 15, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2019 пре 2 минута, ronin рече Ja sam se naspavas i spreman za nove avanture dobro je. dobro jutro . Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 15, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2019 Ae, malo da poguramo ovu nasu omladinu da se ne stide mnogo. @Bianca i @Nikola Stojanovic Поет је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 15, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2019 пре 8 минута, Natasenka рече dobro je. dobro jutro . Dobro jutro lepotice Natasenka and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 1 Цитат Помени @ „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 15, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2019 пре 2 часа, Ana B. рече Nikad nismo sami Aham, neki imaju i podstanare, ovakvi kao ja npr. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.