Jump to content

Радио Слово љубве: Ексклузивни интервју са проф. др Владетом Јеротићем – Просвећеност и одрастање

Оцени ову тему


Препоручена порука

У Господу се 04. септембра 2018. године, упокојио академик проф. др Владета Јеротић - истакнути српски лекар, неуропсихијатар, психотерапеут и књижевник, свестрани ерудита и редовни члан САНУ. Тим поводом, у оквиру програма Радија "Слово љубве" емитујемо ексклузивни интервју са почившим академиком, проф. др Владетом Јеротићем, који смо забележили у јануару 2017. године и који се премијерно представља српској јавности. 

http://www.agencijami.info/SlovoLJubve/uploads/Audio/04.09.18 - SPECIJAL - INT Jez-Jerotic - 1.12.05.mp3

Разговор са проф. Јеротићем водили смо поводом научне базе хармоничног садејства православне мисли и примењене медицине „Просвећеност и одрастање“. Покровитељ свих пет научних симпосиона који су одржавани у Београду и другим градовима је Његова Светост Патријарх српски Г. Иринеј. Захваљујући ауторитету и вишедеценијском научном и мисионарском раду проф. Јеротића, овај научно-теолошки концепт је од 2011. године до данас окупио, на највишем нивоу, најзначајнија имена српске науке и теологије. Разговор са професором Јеротићем водила је новинар нашег радија Јелена Јеж, а емисију је продуцирао Марко Перуновић.

 

Извор: Радио Слово љубве


View full Странице

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...