Jump to content

Zašto lepe i dobre devojke ostaju same

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Гости

Inspirisan jednom pesmom, lepim vremenom i onim što se obično desi na ovakvim temama, dobio sam ideju da pokrenem ovu.

Šteta, znam dosta devojaka starijih od mene koje bi bile odlične suprugice i mame, a koje su same. Još me više kopka zašto takvih gotovo da nema uopšte u mojoj generaciji.

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Muramasa рече

Inspirisan jednom pesmom, lepim vremenom i onim što se obično desi na ovakvim temama, dobio sam ideju da pokrenem ovu.

Šteta, znam dosta devojaka starijih od mene koje bi bile odlične suprugice i mame, a koje su same. Još me više kopka zašto takvih gotovo da nema uopšte u mojoj generaciji. 

Не знам сећаш ли се те сцене из врућег ветра кад Шурда каже магистру Чоловићу: Какав си то бре човек Чоловићу? Нит' коску глођеш, нит' другоме даваш. Штета што не могу да нађем ту сцену. :stadaradim:Код мене слабо таквих има, баш слабо. 

А шта фали што су мало старије? Ниси неки бејби фејс, па да буде то неки баук. Па, шта знам, можда их данас нема јер неко постави клип овде Шташ оженит, и човек рече да ово данас нису генерације, него дегенерације. :smeh1: @Рапсоди, је л' ти беше постави тај клип? 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Muramasa рече

Исте те старије које су ти сада супругичасте, у твојим годинама су биле несупругичасте.

Временом, кад крене да их брине ''биолошки часовник'', почињу да се супругизирају.

Значи, или жени старију, или чекај ове твоје да се још мало излуде. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, БанеЛ рече

Какав си то бре човек Чоловићу? Нит' коску глођеш, нит' другоме даваш.

А бре Чоловићу много си лош човек! Нит' коску узимаш нит' другоме даваш. Ево, нашао сам, од 21.45, па кога не мрзи. Иначе део од 18.45 је антологијски. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Muramasa рече

A ja znam još dvojicu baš iz tvoje generacije, momčine prave :) bez sale

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, БанеЛ рече

Не знам сећаш ли се те сцене из врућег ветра кад Шурда каже магистру Чоловићу: Какав си то бре човек Чоловићу? Нит' коску глођеш, нит' другоме даваш. Штета што не могу да нађем ту сцену. :stadaradim:Код мене слабо таквих има, баш слабо. 

А шта фали што су мало старије? Ниси неки бејби фејс, па да буде то неки баук. Па, шта знам, можда их данас нема јер неко постави клип овде Шташ оженит, и човек рече да ово данас нису генерације, него дегенерације. :smeh1: @Рапсоди, је л' ти беше постави тај клип? 

haha, degeneracije

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, todor рече

Исте те старије које су ти сада супругичасте, у твојим годинама су биле несупругичасте.

Временом, кад крене да их брине ''биолошки часовник'', почињу да се супругизирају.

Значи, или жени старију, или чекај ове твоје да се још мало излуде. 

a mozda ni tad ako ne naidje pravi, što bih bila s nekim zbog sata :))))))))

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Ana B. рече

a mozda ni tad ako ne naidje pravi, što bih bila s nekim zbog sata :))))))))

Дешава се и да откуцаји сата натерају да се снизе критеријуми, па се очас посла нађе прави. =)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Muramasa рече

А јесте вала, требала ти је засебна тема да то питаш поред оних 30.

Подели на овим сајтовима

@Muramasa "Zašto lepe i dobre devojke ostaju same"

Занимљиво да су од неудатих и активних на овом форуму малтене све такве... :) 

Али ти, иако шеташ овде и то видиш, кажеш:

пре 3 часа, Muramasa рече

Pagankom možda, hrišćankom nikada.

Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Креирај ново...