Гости Guest Написано Јул 26, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 Inspirisan jednom pesmom, lepim vremenom i onim što se obično desi na ovakvim temama, dobio sam ideju da pokrenem ovu. Šteta, znam dosta devojaka starijih od mene koje bi bile odlične suprugice i mame, a koje su same. Još me više kopka zašto takvih gotovo da nema uopšte u mojoj generaciji. Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 26, 2018 Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 Ma to su te iste samo ne umes da prepoznas. Before i after verzija БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 26, 2018 Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 пре 43 минута, Muramasa рече Inspirisan jednom pesmom, lepim vremenom i onim što se obično desi na ovakvim temama, dobio sam ideju da pokrenem ovu. Šteta, znam dosta devojaka starijih od mene koje bi bile odlične suprugice i mame, a koje su same. Još me više kopka zašto takvih gotovo da nema uopšte u mojoj generaciji. Не знам сећаш ли се те сцене из врућег ветра кад Шурда каже магистру Чоловићу: Какав си то бре човек Чоловићу? Нит' коску глођеш, нит' другоме даваш. Штета што не могу да нађем ту сцену. Код мене слабо таквих има, баш слабо. А шта фали што су мало старије? Ниси неки бејби фејс, па да буде то неки баук. Па, шта знам, можда их данас нема јер неко постави клип овде Шташ оженит, и човек рече да ово данас нису генерације, него дегенерације. @Рапсоди, је л' ти беше постави тај клип? Цитат Помени @ Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 26, 2018 Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 пре 50 минута, Muramasa рече Inspirisan jednom pesmom, lepim vremenom i onim što se obično desi na ovakvim temama, dobio sam ideju da pokrenem ovu. Šteta, znam dosta devojaka starijih od mene koje bi bile odlične suprugice i mame, a koje su same. Još me više kopka zašto takvih gotovo da nema uopšte u mojoj generaciji. Исте те старије које су ти сада супругичасте, у твојим годинама су биле несупругичасте. Временом, кад крене да их брине ''биолошки часовник'', почињу да се супругизирају. Значи, или жени старију, или чекај ове твоје да се још мало излуде. БанеЛ, Vesna M, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 26, 2018 Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 пре 10 минута, БанеЛ рече Какав си то бре човек Чоловићу? Нит' коску глођеш, нит' другоме даваш. А бре Чоловићу много си лош човек! Нит' коску узимаш нит' другоме даваш. Ево, нашао сам, од 21.45, па кога не мрзи. Иначе део од 18.45 је антологијски. Цитат Помени @ Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јул 26, 2018 Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 1 hour ago, Muramasa рече Inspirisan jednom pesmom, lepim vremenom i onim što se obično desi na ovakvim temama, dobio sam ideju da pokrenem ovu. Šteta, znam dosta devojaka starijih od mene koje bi bile odlične suprugice i mame, a koje su same. Još me više kopka zašto takvih gotovo da nema uopšte u mojoj generaciji. A ja znam još dvojicu baš iz tvoje generacije, momčine prave bez sale Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јул 26, 2018 Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 пре 21 минута, БанеЛ рече Не знам сећаш ли се те сцене из врућег ветра кад Шурда каже магистру Чоловићу: Какав си то бре човек Чоловићу? Нит' коску глођеш, нит' другоме даваш. Штета што не могу да нађем ту сцену. Код мене слабо таквих има, баш слабо. А шта фали што су мало старије? Ниси неки бејби фејс, па да буде то неки баук. Па, шта знам, можда их данас нема јер неко постави клип овде Шташ оженит, и човек рече да ово данас нису генерације, него дегенерације. @Рапсоди, је л' ти беше постави тај клип? haha, degeneracije Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јул 26, 2018 Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 пре 17 минута, todor рече Исте те старије које су ти сада супругичасте, у твојим годинама су биле несупругичасте. Временом, кад крене да их брине ''биолошки часовник'', почињу да се супругизирају. Значи, или жени старију, или чекај ове твоје да се још мало излуде. a mozda ni tad ako ne naidje pravi, što bih bila s nekim zbog sata :)))))))) Натан, Rajana and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 26, 2018 Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 пре 13 минута, Ana B. рече a mozda ni tad ako ne naidje pravi, što bih bila s nekim zbog sata :)))))))) Дешава се и да откуцаји сата натерају да се снизе критеријуми, па се очас посла нађе прави. =) Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јул 26, 2018 Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 Управо сада, todor рече Дешава се и да откуцаји сата натерају да се снизе критеријуми, па се очас посла нађе прави. =) Eh, nazad ne smem, napred necu pala ćuprija :))))))) Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јул 26, 2018 Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 пре 1 сат, Muramasa рече Inspirisan jednom pesmom, lepim vremenom i onim što se obično desi na ovakvim temama, dobio sam ideju da pokrenem ovu. А јесте вала, требала ти је засебна тема да то питаш поред оних 30. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 26, 2018 Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 @Muramasa "Zašto lepe i dobre devojke ostaju same" Занимљиво да су од неудатих и активних на овом форуму малтене све такве... Али ти, иако шеташ овде и то видиш, кажеш: пре 3 часа, Muramasa рече Pagankom možda, hrišćankom nikada. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.