Jump to content

Нова интернет страница Епархије осечко-пољске и барањске

Оцени ову тему


Препоручена порука

-ЦЕПИС: Нови сајт у мрежи СПЦ-
 
На адреси www.eparhija-osjeckopoljskabaranjska.hr налази се нова интернет страница Епархије осечкопољске и барањске, која је израђена благословом Његовог Преосвештенства Епископа новосадског и бачког др Иринеја, администратора Епархије осечкопољске и барањске.
Нови сајт је израђен на платформи која је у складу са потребама информативног система СПЦ, а уз несебичну сарадњу и добру вољу протојереја-ставрофора Слободана Блажића који је и дугогодишњи уредник сајта (на чију је иницијативу урађена нова платформа), молимо се Господу да овај наш заједнички скромни допринос ширењу Вере Христове буде од духовне користи свима које промисао Божији буде довео на ову интернет презентацију.
 
Сајт www.eparhija-osjeckopoljskabaranjska.hr омогућава праћење садржаја путем RSS сервиса, а укључен је и у незваничну Мрежу медија СПЦ. Архива, закључно са крајем 2017. године, доступна је у "старом издању" преко видљивог наслова "СТАРИ САЈТ".
 
Сајт је осмишљен са пажњом и њиме доминира естетска (графичка) удобност али и једноставност и прегледност обзиром да је информисање основни циљ сајта. 
 
 
У славу Господа, 
Александар Арсенин, стални стручни сарадник
Центра за проучавање и употребу савремених технологија
Српске Православне Цркве
 
 
Извор: ЦЕПИС

View full Странице

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...